Amerika
Re: Amerika
Gomilu filmova koje su snimili najavljav desavanja. Takoreci to im je scenario. Imas tako film virus, pre korone bio je film virus ili tako nesto. Mnogo toga ima zanimljivog po filmovima i serijama, veruj m
. rnc
..pricha zenska. senatorka. malo ko je konta..daaaaaaaa
..pricha zenska. senatorka. malo ko je konta..daaaaaaaa
.............................................................................................
Slabo odglumese izgleda iako je Tramp bio glumac kada je bio mladji 
.............................................................................................
Jel ovo tacno 
Brzo maske,rukavice,distanca i u izolaciju svi 
. vech nekoliko dana. je u zraku tema. broj pacijenata zarazenih covidom se povecava....
Taman na vreme krecu, blizi se 2025-ta pa kao sto su planirali 
.. meni se chini. da demokrate ne zele pobijediti u ovim izborima.... mozda treba pustiti trumpa... i on je skrhan..tuzbama/ sudjenjima.... nije poletan kao prije 4 godine..
..
Meni se cini da obojica glume a da to pojma nemaju. Cak su mi i te tuzbe protiv Trampa cirkus naravno uz podrsku medija. Na kraju pojeo vuk magarca, niko nije osudjen i tera se dalje. Vidis i da za ove nazovi visure po dve godine unapred vrse simulaciju. Treniraju kako da nas zajebavaju
Ali CNN koji je baziran na lazima proverava cinjenice . Koja parodija
Tako su po drustvenim mrezama postavili dokone budale koje kao proveravaju cinjenice pa cim neko prikaze nest a da se ne slaze sa njihovom agendom oni uklone video,sliku ili tekst...
Budalizam 21-og veka
Tako su po drustvenim mrezama postavili dokone budale koje kao proveravaju cinjenice pa cim neko prikaze nest a da se ne slaze sa njihovom agendom oni uklone video,sliku ili tekst...
Budalizam 21-og veka
pogledam i FOX
samo 20...Fact check: Trump makes more than 20 false claims in RNC acceptance speech
..
ukinut che porez na 'tips'
. kako che to pomochi, radnicima.
fox se mogao gledati, unazad 20-25. god. jutarnji program je bio ok.. ali. svakim danom su bivali. gori i gori.
.. da sada... samo pogledati.. #doklesu..
cnn. opet druga krajnost.. ali ipak.. barem mogu saslushati ... voditelji/ novinari ..su 'normalniji'....
zene . prirodnije.. od fox-ca.
Mislim da sam vec negde napisao komentar da ima jedan lik u Beogradu,tripuje se da je republikanac,govori da ga Tramp podrzava a verujem da nema pojma ni ko je. Pricao kako su na toj fox televiziji prikazivali bilborde po Njujorku na kojima je bila njegova slika a ispod slike je stajao tekst Buduci predsednik Srbije
Sanjao izgleda...Odmah sam znao da je cirkuzant kao i ta televizija fox koju je konstantno spominjao. Pricao da imaju neki Qanon ili Q,nemam pojma pa kako oni razotkrivaju Bajdena,kako oni racunaju neke formule,brojeve i dolaze do datuma kada ce se i sta desiti

Sanjao izgleda...Odmah sam znao da je cirkuzant kao i ta televizija fox koju je konstantno spominjao. Pricao da imaju neki Qanon ili Q,nemam pojma pa kako oni razotkrivaju Bajdena,kako oni racunaju neke formule,brojeve i dolaze do datuma kada ce se i sta desiti
2020..
eto. uspjela je ipak... mozda u pravo vrijeme da 'zuchu' skloni..
2024
Kada su inace izbori u Americi? Ovo ce da bude predsednik?
u novembru
..
..
Najsređeniji scenario bi bio da Biden podrži alternativnog kandidata i zamoli delegate da prenesu svoje obećane glasove njemu ili njoj kada se okupe sljedećeg mjeseca na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u Chicagu, Illinois.
Historijski gledano, delegati konvencije glasaju za kandidata koji je pobijedio na predizborima ili poslaničkim izborima u svojim državama. Gotovo svih 3.896 demokratskih delegata obećano je Bidenu nakon što je pobijedio na skoro svim stranačkim izborima. Ali taj „zalog“ se može promijeniti prema pravilima DNC-a koja dozvoljavaju „čistoj savjesti“ da odredi odluke o delegiranju.
Potpredsjednica Kamala Harris bila bi logičan izbor za brzo spajanje glasova delegata. Ona je već prva u nizu predsjedničke sukcesije, a kao dio Biden-Harris imala bi financijski smisla.
Prema pravilima o finansiranju kampanje, Harris ima pravo da potroši sakupljeni novac Biden-Harris, koji iznosi 91 milion dolara prema njihovom posljednjem izvještaju u junu.
Ako sam uspeo dobro da protumacim, ti podrzavas ovu stranu...Mislim na Bajdena i tu zenu
moguchi kandidat je i ova..
https://x.com/gretchenwhitmer/status/18 ... 8963295490
Sirom sveta poceli nazovi atentati, izgleda da hoce da plase narod u fazonu niko nije bezbedan...
Kako funkcionise glasanje tamo? Znam da je prosli put nesto kao Tramp pobedio ali naknadno stigli neki glasovi,nesto na slovo e se zove ja mislim i onda kao Bajden pobedio...
Kako funkcionise glasanje tamo? Znam da je prosli put nesto kao Tramp pobedio ali naknadno stigli neki glasovi,nesto na slovo e se zove ja mislim i onda kao Bajden pobedio...
'kao' . nije kao. Biden je imao vishe glasova....
. mozda "Electoral College" votes. ne sjecham se ..
.. ovaj narandjasti sada je zucho...