Milorad Dodik
Re: Milorad Dodik
A ljudi koji su nazalost nastradali neka pocivaju u miru. I zao mi je svakoga ko je izgubio nekoga u tom ratu. Ja ne zelim da me sutradan mrzi neko iz Bosne jer sam ja iz Srbije (Otac musliman a majka pravoslavka ), jer ja niti sam sta nekome lose uradio,niti bih uradio.Ja svakome od vas zelim sve najbolje u zivotu i veoma mi je zao ako ste bilo sta strasno doziveli u tom prokletom ratu. Moja doskorasnja zena je bosanka,iz Sarajeva...Njen otac je ranjen iz snajpera u glavu...Ono je strasno za videti. Covek 30 godina zivi sa poluoduzetim telom. Ne daj Boze nikome. Neponovilo se.
. nismo ochevidci ni kad je bog shetao .. pa neki vjeruju . da je josh tu negdje
. kao i holokast....
..
.............................................................................................
Nisi shvatio. Ja ne pisem iz licnog iskustva i ne osudjujem tebe. Samo hocu reci, da ljudi treba da posmatraju istinu kroz cinjenice i argumente. Da li se neko slaze ili ne oko broja stradalih negdje, meni nije relevantno. Ako je ubijeno 10, 20, 30 ljudi, svakako je poraz za ljudskost. Negiranje bilo cijeg smaknuca, i umanjivanje te strahote, meni je porazno za razumno bice.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 6:34 pmJa svakome od vas zelim sve najbolje u zivotu i veoma mi je zao ako ste bilo sta strasno doziveli u tom prokletom ratu.
Dakle, nista licno.
Last edited by Kamilica on Fri Jul 12, 2024 6:53 pm, edited 1 time in total.
Apsolutno te razumem i slazem se sa tobom...Kamilica wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 6:51 pmNisi shvatio. Ja ne pisem iz licnog iskustva i ne osudjujem tebe. Samo hocu reci, da ljudi treba da posmatraju istinu kroz cinjenice i argumente. Da li se neko slaze ili ne oko broja stradalih negdje, meni nije relevantno. Ako je ubijeno 10, 20, 30 ljudi, svakako je poraz za ljudskost. Negiranje bilo cijeg smaknuca, i umanjivanje te strahote, meni je porazno za razumno bice.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 6:34 pmJa svakome od vas zelim sve najbolje u zivotu i veoma mi je zao ako ste bilo sta strasno doziveli u tom prokletom ratu.
Dakle, nista licno.
Holokaust je istorijski period tokom kojeg su milioni Jevreja (koje su nacisti prepoznavali po Davidovoj zvezdi, na slici) i drugih ljudi ubijeni zbog njihove nacionalne, verske i rasne pripadnosti ili političkog ubeđenja
Holokaust označava istorijski period u vreme Drugog svetskog rata, od 1939. do 1945. godine, kada su milioni ljudi ubijeni zato što su bili Jevreji.
Ubistva je organizovala Nacistička partija Nemačke, na čelu sa Adolfom Hitlerom.
Glavna meta nacista bili su Jevreji, koji su i najviše stradali.
Ubijen je skoro svaki sedmi od 10 Jevreja u Evropi.
Nacisti su ubijali i druge manjine, među kojima su bili Romi i osobe sa invaliditetom.
Hapsili su i oduzimali prava homoseksualcima, ljudima sa invaliditetom i političkim protivnicima.
Mnogi od njih su umrli od posledica zlostavljanja.
Zelje su jedno, stvarnost drugo.... i da, ima i takvih . mrzit che te(njih), jer si(SU) iz Srbije....NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 6:34 pmA ljudi koji su nazalost nastradali neka pocivaju u miru. I zao mi je svakoga ko je izgubio nekoga u tom ratu. Ja ne zelim da me sutradan mrzi neko iz Bosne jer sam ja iz Srbije (Otac musliman a majka pravoslavka ), jer ja niti sam sta nekome lose uradio,niti bih uradio.Ja svakome od vas zelim sve najbolje u zivotu i veoma mi je zao ako ste bilo sta strasno doziveli u tom prokletom ratu. Moja doskorasnja zena je bosanka,iz Sarajeva...Njen otac je ranjen iz snajpera u glavu...Ono je strasno za videti. Covek 30 godina zivi sa poluoduzetim telom. Ne daj Boze nikome. Neponovilo se.
ne mozesh to promjeniti.... jedino naravno. ne biti u blizini tih osoba.... a vjerovatno ne zele ni oni biti blizu takvih..
..rat je bio prije 30 god. . klima / situacija ovih dana / kao da se jucher zavrshio../ pobjedom boshnjaka
.. nova vlast zeli da bude senzacionalna... nevidjeno uspjesha do sada ..... pa kako dobiti simpatije . nego koristiti zrtve/ mrtve osobe/ dogadjaje iz proslosti itd.... uz to sve /putovati po svijetu/ na rachun istih
.............................................................................................
pa dobro. shto to sve pishesh..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 6:59 pmHolokaust je istorijski period tokom kojeg su milioni Jevreja (koje su nacisti prepoznavali po Davidovoj zvezdi, na slici) i drugih ljudi ubijeni zbog njihove nacionalne, verske i rasne pripadnosti ili političkog ubeđenja
Holokaust označava istorijski period u vreme Drugog svetskog rata, od 1939. do 1945. godine, kada su milioni ljudi ubijeni zato što su bili Jevreji.
Ubistva je organizovala Nacistička partija Nemačke, na čelu sa Adolfom Hitlerom.
Glavna meta nacista bili su Jevreji, koji su i najviše stradali.
Ubijen je skoro svaki sedmi od 10 Jevreja u Evropi.
Nacisti su ubijali i druge manjine, među kojima su bili Romi i osobe sa invaliditetom.
Hapsili su i oduzimali prava homoseksualcima, ljudima sa invaliditetom i političkim protivnicima.
Mnogi od njih su umrli od posledica zlostavljanja.
i neche svi koji prochitaju/ uzeti zdravo za gotovo... istrazuju gdje god mogu .. mozda biblioteke.. ako josh uvijek ima starih stampanih izdanja..
Covjece znam to. Nisam razumjela Bellin osvrt.
. istina je .desilo se..
. a, sve ostale okolnosti/ su kao i u svemu .. podlozne konspiraciji..
. a, sve ostale okolnosti/ su kao i u svemu .. podlozne konspiraciji..
Da,upravo tako. Istoriju menjaju mediji,politicari i sav taj belosvetski olos da se vise ne zna ni sta je istina niti bilo sta.
.tako..do nas je shta pratimo.. i kakav je nash lichni zivotni stav....
Upravo tako. Ukucas i trazis, svuda pisu razlicito. I onda moras sam odluciti koem ces i sta verovati. Svako ima prava da veruje u ono sto zeli ali je problem sto politicari ne pustaju zrtve da pocivaju u miru vec preko njih sto kazes ti koriste sve. Previse ispolitizovano, ne znam kako da se izrazim. I samim tim ne daju nama koji nemamo veze sa tim da zivimo normalno. Ljudima prolazi zivot u prici o ratu, dokazivanju ko je koga vise ubijao itd. Nazalost,da vratimo vreme ne mozemo. Treba pustiti ljude koji su izgubili svoje najmilije,svoje domove da tuguju,mislite da je tim ljudima lako kada ih stalno podsecaju na to? Najiskrenije mi je zao sto se to dogodilo i svakoga ko je izgubio nekoga ili nesto u tom odvratnom ratu. Moje misljenje je da konacno treba ici dalje koliko god da je to tesko...
Prolazio sam nedavno kroz južni dio Srbije te se šokirao stanjem u kojem se nalazi ovaj dio susjedne nam Srbije. Na cesti sam vidio autobus, kakav sam zadnji put vidio na filmu "Ko to tamo peva". Nije muzejski primjerak, nego autobus koji vozi redovnu liniju prijevoza putnika. Preko 100.000 penzionera u Srbiji ima mjesečnu penziju oko 150 eura. Za svoju mjesečnu penziju, penzioner iz Beograda ne može doći u Sarajevo ni na jednodnevni izlet. Za ovakvo stanje u Srbiji nije i ne može biti odgovorno Sarajevo, nego kriminalna, nacionalizmom zadojena vlast u Srbiji - poručio je Helez.
Osecajan neki covekBella wrote: ↑Sat Jul 13, 2024 1:54 pmvidi zukana... kako on zali .siromashne penzionere.. zrtve, vlasti
Prolazio sam nedavno kroz južni dio Srbije te se šokirao stanjem u kojem se nalazi ovaj dio susjedne nam Srbije. Na cesti sam vidio autobus, kakav sam zadnji put vidio na filmu "Ko to tamo peva". Nije muzejski primjerak, nego autobus koji vozi redovnu liniju prijevoza putnika. Preko 100.000 penzionera u Srbiji ima mjesečnu penziju oko 150 eura. Za svoju mjesečnu penziju, penzioner iz Beograda ne može doći u Sarajevo ni na jednodnevni izlet. Za ovakvo stanje u Srbiji nije i ne može biti odgovorno Sarajevo, nego kriminalna, nacionalizmom zadojena vlast u Srbiji - poručio je Helez.
Inace nije daleko od istine. Sve se ulaze u Beograd i Novi Sad, jos poneki veci grad. Manji gradovi su propali. Urede jedan cosak kada dodje vodja ( Vucic ) da da intervju da izgleda lepo
Jednom tako gostovao u Vranju a zaboravio da obecao da ce fasada na nekoj zgradi da bude uradjena. Pa stavili ciradu da izgleda kao fasada dok je on tu da daje izjave pa skinuli
Inace kada sam bio u Sarajevu, prolazi tramvaj sa poluotvorenim vratima, mislio sam da ce ne daj Boze ispasti neko. Tako da je tom liku bolje da gleda svoj grad, da se ne sekira za druge. Jer ako uporedjuje svoj glavni grad, treba ga uporediti sa glavnim gradom (Beogradom) i da se zapita da li bi penzioner iz Sarajeva sa svojom penzijom mogao na izlet u Beograd. Prodaje maglu narodu
nije Sarajevo njegov grad.. vech Kupres s pet hiljada stanovnika..
.on che o autobusu iz filma..
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa gde je to jebote ( da izvines na izrazu )
?
Nasmeja me sada...Ja mislio lik iz Sarajeva,vidim spominje nekakav izlet
Nasmeja me sada...Ja mislio lik iz Sarajeva,vidim spominje nekakav izlet
..
Metropola znaci 
Na adresu Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine stigla je na 11. juli. protestna nota Ministarstva vanjskih poslova Republike Srbije.
"Stoga, dostavljeni politički pamflet pun historijskog revizionizma, Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine odbilo je primiti", zaključeno je.
Novinarstvo danas...
brate kako ti nadje nas mali forum
izvini ako si vec piso o tome haha
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Jedna predivna zena je vec dugo na ovom forumu pa mi je preporucila rekavsi sve najbolje o vama... I da znas da nije pogresila
. hvala.............................................................................................