Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Jucer me ipak kisa nije zaobisla.
Nije bilo previse, ali bolje ista nego nista.
Lijepu vam nedjelju zelim
Nije bilo previse, ali bolje ista nego nista.
Lijepu vam nedjelju zelim
Hvala,takodje...
Ja od veceras u nocnoj smeni
Koja ste vi smena ?
Svako dobro vam zelim

Ja od veceras u nocnoj smeni
Koja ste vi smena ?
Svako dobro vam zelim
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
radio sam 8 godina po smenama, zadnje dve samo noćnu, bio sam mlad i nisam imao porodicu pa mi nije smetalo
sada mislom da ne bih mogao
možda par noči mesečno ali ne više od toga
sada sam kancelarijski pacov i radim samo prvu smenu
sada mislom da ne bih mogao
možda par noči mesečno ali ne više od toga
sada sam kancelarijski pacov i radim samo prvu smenu
Legal Alien
.............................................................................................
Kod mene u firmi ide redosledom...Prva smena,nocna smena pa druga smena i tako u krug...Nekada zapadne dve nedelje mesecno nocna nekada jednom...Placena je 40% vise ...U mojoj firmi...Negde je placena vise....Ja sam navikao nekako...Zamisljacu da sam u Americi
Sto kazu,ziv se covek na sve navikne...
Volite li svoj posao?
Sto kazu,ziv se covek na sve navikne...
Volite li svoj posao?
.............................................................................................
Necu da se zalim ;-)
Navikao jesam Bella
Navikao jesam Bella
nemash pojma .koliko si i sretan..kad si uspio da se naviknesh..
prodje merjsec. preporuchena poshiljka($18) josh nije stigla do sarajeva 
Odakle si je poslala?
Naviknem se ja na sve ;-)
Ne volim da se zalim
Naviknem se ja na sve ;-)
Ne volim da se zalim
..iz poshte
vjerovatno si se zalio. i dobio odgovore:. prochi che, jao kad bih ti ja pocheo prichati,shta se meni deshavalo
, nije to strashno, jao molit chu se za tebe..i tako u tim stihovima.
..
..
Danas svako pokusa uvaliti pricu, pa gde prodje
. Ovo sam sam prihvatio. Vakcinu recimo nisam. Sto znaci, ja se pitam 

I sto ne spavas ti

. Nocna kao i ja,a ? 
I sto ne spavas ti
.. evo.. zavrshavam goblen..

Nisam je ja odbio jer se plasim nego jer ne dam na sebe. Ako nesto mrzim to je kada mi neko kaze da nesto moram. Uzgred, u mojoj familiji ujak je nakon vakcine dobio cetri tromba na plucima i umro. Cerka od moje rodjene sestre bila zdrava ali ucenjena da primi,dobila astmu. Trazio sam doktora koji ih je ucenio,traze ga mnogi ali je dao otkaz i zbrisao na drugo mesto da radi. Nisi ni svesna koliko je dece osteceno tim smecem i koliko je besnih ljudi ovde. Ovde im zapravo najvise smetaju penzioneri jer zive dugo. Odu u penziju sa 65 a zivi 100+ godina.
Kakav goblen? Jel na prodaju ?
Kakav goblen? Jel na prodaju ?
Ovde je bila uhapsena doktorka jer nije htela ljudima da daje vakcine vec je davala sterilizovanu vodu. Oslobodjena je na kraju.
Gomila ministara je odglumilo vakcinaciju, sa spricom i iglom koja se uvlaci u spric. Postoje snimci.
Lagano je da su gomile zarazenih po bolnicama.
Sve je lagano,pa cak i ono plasenje lesevima a unutra lutke,cak i glumci. Ovde jedan indijanac lezao u crnoj vreci glumeo mrtvaka a pusio cigaru.
Snimci gde ljudi leze mrtvi,podmetani iz Lampeduse od pre 20 godina ili kada je vec bilo.
To su sve razlozi zbog kojih nisam pristao. A najveci je taj sto su me ucenjivali a to kod mene ne prolazi.
A da ne govorim o onom cirkusu davanja vaucera da bi te vakcinisali ili vakcinacija po trznim centrima,na ulici i ostale ludorije.
Gomila ministara je odglumilo vakcinaciju, sa spricom i iglom koja se uvlaci u spric. Postoje snimci.
Lagano je da su gomile zarazenih po bolnicama.
Sve je lagano,pa cak i ono plasenje lesevima a unutra lutke,cak i glumci. Ovde jedan indijanac lezao u crnoj vreci glumeo mrtvaka a pusio cigaru.
Snimci gde ljudi leze mrtvi,podmetani iz Lampeduse od pre 20 godina ili kada je vec bilo.
To su sve razlozi zbog kojih nisam pristao. A najveci je taj sto su me ucenjivali a to kod mene ne prolazi.
A da ne govorim o onom cirkusu davanja vaucera da bi te vakcinisali ili vakcinacija po trznim centrima,na ulici i ostale ludorije.
.. mozda ............ipak da trazish, rad u dnevnoj smjeni...

Zasto ? Mislis da mi ne ide ;-)
Jel gotov goblen ;-)
Jel gotov goblen ;-)
Zauzeta sam mnogo ovih dana.
Nedjelja s porodicom.
Dani na poslu su uvijk zauzeti poslije praznika.
Kako ste mi?
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jul 09, 2024 3:25 pmZasto ? Mislis da mi ne ide ;-)
Jel gotov goblen ;-)
nije.. imam josh neke proplanke da zavrshim..
Zaista mislis da izmisljam ?Bella wrote: ↑Tue Jul 09, 2024 6:10 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jul 09, 2024 3:25 pmZasto ? Mislis da mi ne ide ;-)
Jel gotov goblen ;-)mislim, da prichash neke snove... mislish da su stvarnost.. ili takoneshto..
![]()
nije.. imam josh neke proplanke da zavrshim..![]()
Vidis, zato mediji uspevaju da od lazi naprave istinu jer ljudi ne veruju u ono sto im se prica ( govorim uopsteno ) .
Vazno je da televizija prikrije to...
Pusti sliku kada zavrsis,da vidim taj nesumnjivo lep rad
.. ako si ochevidac i ako je neko od tebe trazio da lezish u tim crnim kesama.. vjerujem... sve ostalo si, vjerujem cuo ili su ti prichale osobe kojima vjerujesh..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jul 09, 2024 7:02 pmZaista mislis da izmisljam ?Bella wrote: ↑Tue Jul 09, 2024 6:10 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jul 09, 2024 3:25 pmZasto ? Mislis da mi ne ide ;-)
Jel gotov goblen ;-)mislim, da prichash neke snove... mislish da su stvarnost.. ili takoneshto..
![]()
nije.. imam josh neke proplanke da zavrshim..![]()
Vidis, zato mediji uspevaju da od lazi naprave istinu jer ljudi ne veruju u ono sto im se prica ( govorim uopsteno ) .
Pusti sliku kada zavrsis,da vidim taj nesumnjivo lep rad![]()
taj sluchaj iz novina. za med. sestru... moguche . takvih ima u svim vremenima.
. ali i Sebija kao i sluchaj "malinara" iz Bosne. narod optuzivao za obistva u bolnicama...
..kao i vakcine . kao i hrana, voda.. i mnogo shta josh. je moguchnost za zloupotrebu..
Bella wrote: ↑Tue Jul 09, 2024 7:40 pm.. ako si ochevidac i ako je neko od tebe trazio da lezish u tim crnim kesama.. vjerujem... sve ostalo si, vjerujem cuo ili su ti prichale osobe kojima vjerujesh..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jul 09, 2024 7:02 pmZaista mislis da izmisljam ?
Pusti sliku kada zavrsis,da vidim taj nesumnjivo lep rad![]()
taj sluchaj iz novina. za med. sestru... moguche . takvih ima u svim vremenima.
. ali i Sebija kao i sluchaj "malinara" iz Bosne. narod optuzivao za obistva u bolnicama...![]()
zna i narod pretjerati..
ko zna na vrijeme iskoristiti taj momenat. obogati se..
..kao i vakcine . kao i hrana, voda.. i mnogo shta josh. je moguchnost za zloupotrebu.... moguche da neke samo srecha spasi..
Kada god je narod otkrivao neku laz internet je to blokirao sa nekakvim fakt checkerima ili kako se vec pise. Ima bezbroj dokaza da se lagalo. Rekao sam ti i za bolnicu u kojoj mi rodjena sestra radi. Na televiziji slika kako njih 15-20 ili koliko vec su na kiseoniku a bolnica prazna.
Da li recimo znas da su u Srbiji ljudima davali vakcine koje su bile u fazi ispitivanja? I da li si recimo upucena da bilo koju vakcinu da napravis,moras da je testiras 2-3 godine da bi u nju bio siguran. Ovu su napravili i davali. I da li si nekada u zivotu davala svoj potpis kada primis bilo koju vakcinu? Evo ja nisam. Niko od mojih nije. Za dete moje nikada nista potpisivao nisam. Zasto se sada potpisivalo da ljudi sami prihvataju odgovornost?
I ne, ja nisam protivnik vakcina iako nakon svega sumnjam u vecinu doktora. Ja sam sve vakcine regularno isprimao kao mali. I ne tvrdim nista, samo govorim cinjenice koje su me naterale da ja to ne primim.
Nije se ova doktorka obogatila vec oni koji su davali vakcine i oni koji su prodavali knjizicu, prospu vakcinu i upisu da je covek primio. Gomila njih u citavoj Nemackoj je to radilo.
Nego mene goblen interesuje
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 12:10 am
Kada god je narod otkrivao neku laz internet je to blokirao sa nekakvim fakt checkerima ili kako se vec pise. Ima bezbroj dokaza da se lagalo. Rekao sam ti i za bolnicu u kojoj mi rodjena sestra radi. Na televiziji slika kako njih 15-20 ili koliko vec su na kiseoniku a bolnica prazna.
Da li recimo znas da su u Srbiji ljudima davali vakcine koje su bile u fazi ispitivanja? I da li si recimo upucena da bilo koju vakcinu da napravis,moras da je testiras 2-3 godine da bi u nju bio siguran. Ovu su napravili i davali. I da li si nekada u zivotu davala svoj potpis kada primis bilo koju vakcinu? Evo ja nisam. Niko od mojih nije. Za dete moje nikada nista potpisivao nisam. Zasto se sada potpisivalo da ljudi sami prihvataju odgovornost?
I ne, ja nisam protivnik vakcina iako nakon svega sumnjam u vecinu doktora. Ja sam sve vakcine regularno isprimao kao mali. I ne tvrdim nista, samo govorim cinjenice koje su me naterale da ja to ne primim.
Nije se ova doktorka obogatila vec oni koji su davali vakcine i oni koji su prodavali knjizicu, prospu vakcinu i upisu da je covek primio. Gomila njih u citavoj Nemackoj je to radilo.
Nego mene goblen interesuje![]()
..bilo je savjeta. pij te 'bleach'.da isperete organizam
, sve u svemu. ne ponovilo se......
toliko je mrtvih.. sa i bez vakcine.. ko che ga znati..7,051,600 (updated 9 July 2024) confirmed COVID-induced deaths worldwide
..niko se ne da..dok mu se neshto ne desi... ..onda se obilaze .i vrachare. i hodzhe..
Vidis,ti mene pitas da li sam svedocio svemu sto govorim...A da li si ti svedocila da je sedam miliona ljudi umrlo ?Bella wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 2:00 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 12:10 am
Nego mene goblen interesuje![]()
a, jel se imalo vremena .chekati -2-3 god. da bolesnik na samrti,bude siguran da ga ne dokrajchi..
![]()
a, svashta ..
..bilo je savjeta. pij te 'bleach'.da isperete organizam![]()
, sve u svemu. ne ponovilo se......toliko je mrtvih.. sa i bez vakcine.. ko che ga znati..7,051,600 (updated 9 July 2024) confirmed COVID-induced deaths worldwide
..niko se ne da..dok mu se neshto ne desi... ..onda se obilaze .i vrachare. i hodzhe..itd
Kako ce neko od nas znati da li televizije ili novine objavljuju istinu u vremenu gde se gotovo svi bave lazima ?
I tada,ko god da je umro oni su pisali da je umro od korone...Od mog druga majka umrla od srca oni napisali korona...
Plasenje naroda level pro
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6625 Views
-
Last post by Vanilla
-