Samo da kažem
Re: Samo da kažem
vechina su s ..horse and buggy.. i trcikl.. sad su i oni na struju. dozvolili im.. opet zavisi kojoj komuni pripadaju ..... no na duza putovanja . imaju Autobusi. ili kako se snadju.
. neki voze i auta.. vecinom porodichna . nishta luksuzno..
.. ovaj tip ih je po gradu vozao. npr. do obale. gdje idu na brod za pecanje.. itd....
, vidjam mladje osobe ... npr.. stolice za sunchanje na ledjima. bicikl i vintaj do plaze. nije tako blizu
.............................................................................................
. josh malo pa kafica/ mafin
... vrijeme malo do umjereno oblashno.. hm.. shoping mali i takto .. 
.............................................................................................
Kakva je razlika između malog i velikog shopinga kod žena? Meni to uvijek isto dugo. 
Mali je kad uletis negdje usput, potrosis sat ili dva.
Veliki je kad odredis jedan dan za shoping, i taj dan ne planiras nista drugo..
Ako sta drugo i uradis, dobro je, a ako i ne, opet je dobro.
Veliki je kad odredis jedan dan za shoping, i taj dan ne planiras nista drugo..
Ako sta drugo i uradis, dobro je, a ako i ne, opet je dobro.
Ne znam jesam li ovo malo bolesna, ili samo osjecam umor i bol zbog predstojecih “zenskih” dana.
Ali ko me nesto pregazilo, ili da sam se skotrljala niz strpenice, ili pala s 4 sprate, ili ko da su me izbicovali sa 100 udaraca
Sinoc sam u krevetu mislils ovo - svaka zena zasluzi raj zbog toga sto 40ak god prolazi kroz ovo
Nisi ok pred, nisi ok za vrijeme, samo si malo dana u mjescu posve ok .
I to sve zbog reprodukcije. Niko te nije pitao.
I niko te zapravo ne shvata, do mozda druga razumna zena.
Ali ko me nesto pregazilo, ili da sam se skotrljala niz strpenice, ili pala s 4 sprate, ili ko da su me izbicovali sa 100 udaraca
Sinoc sam u krevetu mislils ovo - svaka zena zasluzi raj zbog toga sto 40ak god prolazi kroz ovo
U slucaju da si se prehladila, zelim ti brz oporavak...
Ovoga puta skuvaj sebi supu i iscedi limun u nju kada postane mlaka...Bices kao nova ...
Ja iako sam muskarac vama zenama svaka cast...Em godinama trpite bolove zbog ciklusa, mogu samo da zamislim bol pri porodjaju...Slusao sam neku pricu da muskarac ne bi mogao izdrzati tu bol...E sada kako su dosli do tog zakljucka,to ne znam...
Sve u svemu,ja ti zelim lepo vece i da ti bolovi sto brze prestanu...
Lep pozdrav za tebe
Ovoga puta skuvaj sebi supu i iscedi limun u nju kada postane mlaka...Bices kao nova ...
Ja iako sam muskarac vama zenama svaka cast...Em godinama trpite bolove zbog ciklusa, mogu samo da zamislim bol pri porodjaju...Slusao sam neku pricu da muskarac ne bi mogao izdrzati tu bol...E sada kako su dosli do tog zakljucka,to ne znam...
Sve u svemu,ja ti zelim lepo vece i da ti bolovi sto brze prestanu...
Lep pozdrav za tebe
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
ako se brzo zamaraš, možda da uradiš krvnu sliku?Peace wrote: ↑Wed Jul 03, 2024 9:20 pmNe znam jesam li ovo malo bolesna, ili samo osjecam umor i bol zbog predstojecih “zenskih” dana.
Ali ko me nesto pregazilo, ili da sam se skotrljala niz strpenice, ili pala s 4 sprate, ili ko da su me izbicovali ss 100 udaraca![]()
Legal Alien
Da li se cesto zalim?
Nemam vremena misliti o sebi.
Sutra je drzavni praznik.
Odmorit cu se.
Nemam vremena misliti o sebi.
Sutra je drzavni praznik.
Odmorit cu se.
. ne osjecham se ..kao kad je petak.. 
Dobro 
Jucer smo bar 5 sati proveli u bazenu.
Iskusila ljepotu plivanja bez icega. Plivala i plivala, dok mi se ruke nisu smezurile
Fine boje uhvatila.
Sinoc otisli kod prijatelja, zive nesto kao na selu, dvoriste od 5 acre, kakva privatnost
Sjedili na terasi uz neki opusten prijateljski razgovor.
Stimalo mi je
Jucer smo bar 5 sati proveli u bazenu.
Iskusila ljepotu plivanja bez icega. Plivala i plivala, dok mi se ruke nisu smezurile
Fine boje uhvatila.
Sinoc otisli kod prijatelja, zive nesto kao na selu, dvoriste od 5 acre, kakva privatnost
Sjedili na terasi uz neki opusten prijateljski razgovor.
Stimalo mi je
Jesi li probao?
Koji osjecaj slobode 
Sada me varate da kupim bazen , stari mi je negde probusen a i vec par godina star
...

Ja sam prvi puta se kupao go u pola dana na plaži u Platu kod Dubrovnika. Nekakva stijena u njoj tijesna rupa i kada se tamo prođe nekako ograđena plaža sa svih strana stijenjem i Nijemci i Skandinavci je koristili da tu presvuku mokri kostim suhim, a neki dali sebi i više slobode tako da sam i ja htio da probam. Imao oko 21 ili 22. Vama ženama je i kada ulazite i izlazite lakše nego nama muškima jer prije vode se 'razvuče' zbog atmosfere, a u hladnoj vodi se skupi pa te stid izaći sa tako 'malim'. 
shtash , kad nisi u kontroli.... svoga tela
Kako vi žene uspijevate kontrolisati svoje tijelo i nagone? Nekada imam dojam da je 60% žena frigidno (imam nekakav svoj stav samo na ovaj način da ga filtriram).
i meni je to misterija kod zena.. kako/shta. brt..
.. shuti i prati situaciju 
Sut bolan erotika 
Kako mislis frigidne, zasto imas taj osjecaj?
Mozda ih nisi znao uzbuditi
Mozda ih nisi znao uzbuditi
Ne tvrdim da tako jeste, nego stičem dojam. Ne govorim za sebe nego nekakav generalan doživljaj kada zajedno cirkulišu žene i muškarci. Da li je to uvježbana samokontrola ili specifičnost hromozoma ili....
Drukcije su prirode zene.
Nama nije dovoljno da vidimo nesto ili nekoga da bi pozelile nesto s tom osobom.
Potrebno je i velka doza opustenosti, a u javnom je mjestu uglavnom nemamo.
Na plazi ce zena vise gledati druge zene nego muskarce… Kakav je u drugih kupaci, kakav je u koga ogrtac preko, kakve su u koga papuce i torba, ko ima savrsenu liniju, ko dobar ten…
Vjerujem da muskarci ne obracaju paznju na druge muskarce u tolikoj mjeri.
Neka me neko ispravi ako grijesim.
Zena je fokusirana na izgled druge zene, bilo gdje da ide.
Nije focus na muskarcima.
Nama nije dovoljno da vidimo nesto ili nekoga da bi pozelile nesto s tom osobom.
Potrebno je i velka doza opustenosti, a u javnom je mjestu uglavnom nemamo.
Na plazi ce zena vise gledati druge zene nego muskarce… Kakav je u drugih kupaci, kakav je u koga ogrtac preko, kakve su u koga papuce i torba, ko ima savrsenu liniju, ko dobar ten…
Vjerujem da muskarci ne obracaju paznju na druge muskarce u tolikoj mjeri.
Neka me neko ispravi ako grijesim.
Zena je fokusirana na izgled druge zene, bilo gdje da ide.
Nije focus na muskarcima.
U pravu si, barem kada sam ja u pitanju a verujem i ogromna vecina drugih. Sada ima tih gejeva pa njih zanimaju muskarci (sto dalje od mene ) . Laze onaj koji kaze da ne gleda izgled druge zene, koliko god mi pricali da ne gledamo. Ima lepih zena ali to ne znaci da bih svoju menjao za nju. Imao sam devojku kojoj je smetalo kada god kazem da je neka cura lepa. Na primer neko nam pokaze sliku i kaze to mi je sestra, ja kazem bas je slatka i ona se naljuti. Kao da svako misli da je jedino on/ona lep/a, kao da ne postoje drugi lepi ljudi. Odmah vidis da je takva osoba neozbiljna.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6625 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies