Trajna zadovoljstva
Trajna zadovoljstva
Imamo li danas to?
Ako nemamo, stvaramo li ih? Kostaju li ili su besplatna?
Kada nesto postignete, koliko dugo vas drzi srecnim i zadovoljnim?
Ako nemamo, stvaramo li ih? Kostaju li ili su besplatna?
Kada nesto postignete, koliko dugo vas drzi srecnim i zadovoljnim?
Re: Trajna zadovoljstva
U zavisnosti kako ko na zadovoljstva gleda.. Po meni,postoje i besplatna zadovoljstva...Recimo,ostvarih se kao roditelj...Taj osecaj zadovoljstva nikada nece prestati...A sto se posla ili necega drugog tice,mene to zadovoljstvo drzi jedan period ali sam takav da uvek tezim ka boljem...
Kako je kod vas po tom pitanju ?
Kako je kod vas po tom pitanju ?
Roditeljstvo, pa sve i kad je popraceno brigama i nadanjima
Rad na sebi. Posto ne mozemo druge popravljati, mozemo sebe, vodi k tome da prihvatamo druge, ma kakvi da su.
Kratka - shoping, odjeca, i uopce materijalizam, sve sto cinimo da se drugim dopadamo… Kratko traju.
Rad na sebi. Posto ne mozemo druge popravljati, mozemo sebe, vodi k tome da prihvatamo druge, ma kakvi da su.
Kratka - shoping, odjeca, i uopce materijalizam, sve sto cinimo da se drugim dopadamo… Kratko traju.
Razmisljanja mi se poklapaju sa tvojim.
Roditeljstvo kakvo god da je ipak cini najvece zadovoljstvo...Sama cinjenica da ste nekome podarili zivot,odgajali ga,vaspitavali i na kraju ako Bog da izveli na pravi put cini ogromno zadovoljstvo koje nema rok trajanja. Jos je u mojoj glavi urezano to sto sam prisustvovao porodjaju i presekao pupcanu vrpcu. Doduse, nije bilo planirano da je ja presecem ali mi je babica uvalila makaze
Jos sta bih dodao u zadovolljstvo koje me drzi jedan period je neko egzoticno putovanje o kojem sam recimo mastao kao mladji pa sam konacno uspeo da ga ostvarim.
Roditeljstvo kakvo god da je ipak cini najvece zadovoljstvo...Sama cinjenica da ste nekome podarili zivot,odgajali ga,vaspitavali i na kraju ako Bog da izveli na pravi put cini ogromno zadovoljstvo koje nema rok trajanja. Jos je u mojoj glavi urezano to sto sam prisustvovao porodjaju i presekao pupcanu vrpcu. Doduse, nije bilo planirano da je ja presecem ali mi je babica uvalila makaze
Jos sta bih dodao u zadovolljstvo koje me drzi jedan period je neko egzoticno putovanje o kojem sam recimo mastao kao mladji pa sam konacno uspeo da ga ostvarim.
Mi imamo ovu vrelicinu, 24”.

Odrzavanje nas izadje oko $500 na godisnjem nivou, i malo rada.
Najbolje sto smo donijeli kuci.
Izdrzi godinama. Kad ode kupimo novi.
Imas privatnost. Znas da ulazis cist, znas da niko osim tebe tu ne pere svoje straznjice.
Znas djeca ti se kupaju u cistom.
I cejifis najmanje 4 mjesece u godini.
Mozes plivati nocu. Mozes jutrom prije posla.
I mozes go-la. Ukoliko si fino ogradjen od susjeda..
Svaki drugi cejif bi te kosto vise.

Imas privatnost. Znas da ulazis cist, znas da niko osim tebe tu ne pere svoje straznjice.
Prelep vam je bazen...Potrazicu isti ili slicanPeace wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 6:22 pmMi imamo ovu vrelicinu, 24”.
I svidja mi se kako ste uradili travu okolo bazena...
Cista 10-ka...
Ja sam imao isto nei veliki,cini mi se da je dubina bila nesto vise od 1.2m . I dovoljno nam je...U Srbiji imam takodje,mada sam tamo razmisljao da napravim u dvoristu jer imam ogroman plac iza,idealan za bazen...Ne nesto prevelik ali otprilike duzina 12 metara sirina 4-5 ...
Volim da imam svoju privatnost i sto kazes ti,znas da tu ne ulaze prljavi,znojavi...postoje ljudi koji cak i nuzdu vrse u bazenu...Ovako,kao sto si spomenula...mozes u bazen kada i kako hoces...
I jos jednom,super vam je... Uzivajte kada znate
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 1178 Views
-
Last post by Peace