Pitam te

Forumske igrice, kutak za razonodu.
Pekmeza
Junior
Junior
Reactions:

Re: Pitam te

Unread post by Pekmeza »

Bosanska

Da li si se ikada pitala da sa tim velikim prohtjevima i očekivanjima koje je imao, nećeš biti dovoljna?

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Nisam najbolje razumila pitanje.

Jeste li vi razumili, ko je imao velike prohtjeve i ocekivanja?

bakterijasmarsa
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by bakterijasmarsa »

nisam siguran ako se misli na administratora foruma
onda je dobar predlog da bude još moderatora

volite se kupati goli u moru?
Legal Alien

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Bilo bi lepo.

Kako se to moze a da te niko ne vidi?

Pekmeza
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Pekmeza »

Moze ako odes na neku pustu plazu ili jednostavno skines sve dok si u moru

Da li si nekad zivjela kroz zivote drugih ljudi, kao ono ti si a nisi nego si neko drugi, a ustvari si ti?

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Ja opet nisam posve razumila :hm

Nekad se osjecate slomljeno po samom budjenju, ono kao da vas je nesto satralo?

bakterijasmarsa
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

o da, dešava mi se posle kratkog sna ili posle pretople noći.

nekada Vam postavljaju dvosmislena pitanja? ponekad i bezobrazna?
Legal Alien

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Ne. Valjda se zato ne snalazim s Pekmezonim.

Koliko razgovori u vasem drustvu naginju “bezobraznim”?

bakterijasmarsa
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

ne naginju
ili su skroz bezobrazni (isključivo muško društvo uz pivo)
ili su normalni kada nije prethodna situacija

Šta ne volite od zdrave hrane?
Legal Alien

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Hmmm, ne znam, izgleda da sve volim.

Sta ne volite vi od zdrave hrane?

pamuk
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by pamuk »

Imam svoj svojstven ukus pa mnogo toga što se preporučuje kao zdravo, ne jedem. Preferiram više dobru kašiku od zdravlja. :D

Omiljeni pisac?

Kamilica
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by Kamilica »

Pamuk :DE

Radije pijete hladnu kafu?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Vise volim kada je topla. Upravo odoh do grada na jednu...

Zeli li neko da mi pravi drustvo ?

Pekmeza
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Pekmeza »

Odlican je poziv, ali fakat djes ici na kafu sa nepoznatom osobom.

Kada ides na kafu, da li uvijek tako zoves bez veze koga stignes?

pamuk
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by pamuk »

Pekmeza wrote:
Wed Jun 26, 2024 3:13 pm
Kako ćete se drugačije upoznati nego uz kafu? Prvo ide upoznavanje, a ubrzo pitanje....gdje ćemo sjest? Ili postoji vremenski period kao pristojno vrijeme između upoznavanja i prve kafe?

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Pa ne znam evo. Ja sam ogranicena na kafe sa vec dobro poznatim ljudima.

Kada i zbog cega prestajemo pustati u zivot nove ljude?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Pekmeza wrote:
Wed Jun 26, 2024 3:13 pm

Kada ides na kafu, da li uvijek tako zoves bez veze koga stignes?
Poziv sam vise napisao kako bi se ista tema nastavila. Ne mislis valjda da u blizini nemam nikoga sa kime bih kafu popio ?

Inace sto se toga tice, nisam protivnik upoznavanja neke osobe sa kojom imam normalnu komunikaciju iliti kontakt.

Ne vidim nista lose u tome. Inace naravno da ne bih tek tako nasumice pozvao bilo koga.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Peace wrote:
Wed Jun 26, 2024 4:49 pm
Pa ne znam evo. Ja sam ogranicena na kafe sa vec dobro poznatim ljudima.

Kada i zbog cega prestajemo pustati u zivot nove ljude?
Sto se interneta tice,svima je jasno da u danasnje vreme svacega ima. Ali ja ipak ne zelim da generalizujem jer nisu sada svi ljudi losi. Ima tu i pametnih,dobrih,postenih ljudi samo je poenta da li umemo proceniti to.

Ja na neki nacin taakodje jesam ogranicen sto se tih kafa tice, hocu reci biram sebi drustvo. Na internet ne dolazim sa ciljem da bih nekoga uzivo upoznao ali ne iskljucujem mogucnost da do toga moze doci jer kao sto gore napisah,moze komunikacija biti normalna pa se samim tim kontakt sa nekom osobom odrzava i u tom slucaju ne vidim nista lose ako se normalna virtuelna komunikacija podigne na visi nivo i predje u stvaran kontakt/prijateljstvo ili sta god.

Kakva su vasa razmisljanja po tom pitanju ?

pamuk
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by pamuk »

Da se i ja ogradim od kafa sa ljudima u kojima ne vidim zanimljivog sagovornika. Ako je neko novi to se može procijeniti na osnovu nekoliko rečenica. Jučer me čovjek sa kojim sam radio 20 godina i sa kojim dijelim logično dosta zajedničkih tema pozvao na kafu i kurtoazno sam ga odbio. A opet sam odmah sjeo sa jednim restauratorom ne razmišljajući kakva je osoba jer sam trebao nekoliko informacija. Oduševio me čovjek širokom opštom kulturom kao i stručnošću. Ali da sada dijelim nekoga što je muško ili žensko pa zbog toga mjerim kada je pristojno vrijeme reći....idemo sjesti. Time se ne opterećujem. U velikm gradovima gdje sam najviše proboravio više sam imao poziva od drugih nego što sam ja zvao. Sjećam se na faxu prvo predavanje i došlo nas samo 9-toro, ja jedan muškarac i 8 djevojaka. Onda smo po završetku predavanja sišli u poznatu kafanu na piće pored faxa. Kroz priču me pitali gdje stanujem i ja im kažem samo sprat iznad kafića gdje sjedimo i svi su prasnuli u smijeh da je to nemoguće i rekli da idu meni na kafu. I otišli smo nas devet meni na kafu. One su napravile i oprale šolje. Sve je bilo tako jednostavno i spontano. Ali tu spontanost vučem od prije. Po mom mišljenu ustručavati se iz nekakvih društvenih normi sredine i nije mjera za kulturno.

Što se tiče virtualnog i realnog kod mene je tu vrlo tanka linija. Samo bih prijatno druženje iz virtuale jednostavno nastavio u reali. Sve je bivalo sasvim prirodno i normalno. Bolje čak od druženja koja su se dešavala samo u reali. Ne zanima me ni kada to neko osuđuje ili hvali. Ugađam sebi. :_)

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

pamuk wrote:
Wed Jun 26, 2024 8:54 pm
Da se i ja ogradim od kafa sa ljudima u kojima ne vidim zanimljivog sagovornika. Ako je neko novi to se može procijeniti na osnovu nekoliko rečenica. Jučer me čovjek sa kojim sam radio 20 godina i sa kojim dijelim logično dosta zajedničkih tema pozvao na kafu i kurtoazno sam ga odbio. A opet sam odmah sjeo sa jednim restauratorom ne razmišljajući kakva je osoba jer sam trebao nekoliko informacija. Oduševio me čovjek širokom opštom kulturom kao i stručnošću. Ali da sada dijelim nekoga što je muško ili žensko pa zbog toga mjerim kada je pristojno vrijeme reći....idemo sjesti. Time se ne opterećujem. U velikm gradovima gdje sam najviše proboravio više sam imao poziva od drugih nego što sam ja zvao. Sjećam se na faxu prvo predavanje i došlo nas samo 9-toro, ja jedan muškarac i 8 djevojaka. Onda smo po završetku predavanja sišli u poznatu kafanu na piće pored faxa. Kroz priču me pitali gdje stanujem i ja im kažem samo sprat iznad kafića gdje sjedimo i svi su prasnuli u smijeh da je to nemoguće i rekli da idu meni na kafu. I otišli smo nas devet meni na kafu. One su napravile i oprale šolje. Sve je bilo tako jednostavno i spontano. Ali tu spontanost vučem od prije. Po mom mišljenu ustručavati se iz nekakvih društvenih normi sredine i nije mjera za kulturno.

Što se tiče virtualnog i realnog kod mene je tu vrlo tanka linija. Samo bih prijatno druženje iz virtuale jednostavno nastavio u reali. Sve je bivalo sasvim prirodno i normalno. Bolje čak od druženja koja su se dešavala samo u reali. Ne zanima me ni kada to neko osuđuje ili hvali. Ugađam sebi. :_)

Moraš postaviti pitanje sljedećem forumašu. Odgovoriš na prethodno, postaviš naredno.
Čisto da znate pravila igre.

Što te čini drugačijim od ostalih?

Pekmeza
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Pekmeza »

Nista, cisti sam prosjek ili ispod
Mozda to sto nikada ne bi izasla na kafu sa nekim s kim sam se upoznala virtuelno, odnosno anonimno.
Jedno sam se tako pravo zajebala i nikad vise. Da ne pricam dalje sramota.

Moze li, hocu zvaku necu kafu ?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Pekmeza wrote:
Wed Jun 26, 2024 10:39 pm
Nista, cisti sam prosjek ili ispod
Mozda to sto nikada ne bi izasla na kafu sa nekim s kim sam se upoznala virtuelno, odnosno anonimno.
Jedno sam se tako pravo zajebala i nikad vise. Da ne pricam dalje sramota.

Moze li, hocu zvaku necu kafu ?
Ja te u neku ruku i razumem...ali sa druge strane svako od nas u bilo cemu dozivi lose iskustvo ali to ne znaci da to nesto ne trebamo vise raditi...Govorim uopsteno. Navescu ti jedan primer. Imao sam drugara,bili smo nerazdvojni maltene od rodjenja...nakon 20+ godina drugarstva bio sam mu zirant u banci,da uzme kredit. Slagao je da mu je taj kredit potreban za kucu a ustvari tim parama je finansirao odlazak u Australiju. Ni dan danas mi se nije javio,makar da kaze izvini. Da li to sada znaci da se ne trebam vise druziti sa nekim ?

Virtuelno poznanstvo je nesto sasvim drugo,to je tacno ali da ja sada pisem na primer sa nekom curom iz Sarajeva,lupam...I tako pisemo godinu dana,sve super...I ispadne tako da ja odem u Sarajevo na odmor. Zar nije logicno da joj kazem da cu biti tamo i da ako ima vremena i volje pre svega da se vidimo ili trebam precutati da dolazim ?!

I da, moze zvaka umesto kafe ;)

Kakva su vasa iskustva sto se tice virtuelnog poznanstva?

Pekmeza
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Pekmeza »

Uzasno losa.
Npr moze se desiti da ti cura kaze da je iz Sarajeva, o ona iz Zenice ili cak Australije. I sta onda?
Ili je mozda jos neki teski mentalni slucaj, pa kaze hajde da se vidimo i onda tebi pricala da je ljepotica i da ima ovo i ono, slala ti slike, super sve, slatka, zgodna a onda za 10KM unajmi nekoga sa Gorice (znamo ko sve tamo stanuje :D ) i posalje ti na sastanak. I jos ponese dijete u peleni.
Zamisli?

Zato virtuleno nista nije ok, nego trebas da nadjes, ako vec hoces, nekoga preko preporuke. Isto kao sto trazis doktora, trazis preporuku, to ti je jedino donekle bolje i vise sigurno.
Inace ja ne vjerujem ni u kakve muskarce, posebno ove online, to je sve od gore matere i jos goreg oca :fp

Mozes li ovo shvatiti?

bakterijasmarsa
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Za sada veoma pozitivna, i još uvek samo virtuana

kafa pre ili posle jela?
Legal Alien

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Pekmeza wrote:
Wed Jun 26, 2024 10:57 pm
Uzasno losa.
Npr moze se desiti da ti cura kaze da je iz Sarajeva, o ona iz Zenice ili cak Australije. I sta onda?
Ili je mozda jos neki teski mentalni slucaj, pa kaze hajde da se vidimo i onda tebi pricala da je ljepotica i da ima ovo i ono, slala ti slike, super sve, slatka, zgodna a onda za 10KM unajmi nekoga sa Gorice (znamo ko sve tamo stanuje :D ) i posalje ti na sastanak. I jos ponese dijete u peleni.
Zamisli?

Zato virtuleno nista nije ok, nego trebas da nadjes, ako vec hoces, nekoga preko preporuke. Isto kao sto trazis doktora, trazis preporuku, to ti je jedino donekle bolje i vise sigurno.
Inace ja ne vjerujem ni u kakve muskarce, posebno ove online, to je sve od gore matere i jos goreg oca :fp

Mozes li ovo shvatiti?
Ja nemam neka ogromna iskustva sa chatovima i svim tim upoznavanjima ali mogu zamisliti kakav je mozak u glavi osobe koja se predstavlja lazno,salje tudje slike itd. Pa jos sa nekim da pise duzi vremenski period,da trosi vreme tako sto laze prvenstveno sebe a onda druge. Mislim zaista moras biti talentovano glup da bi tako nesto radio/la. Iako ja ne sumnjam da u danasnje vreme ima i takvih degenerika.

Za neciji izgled ne brinem jer ga ne stavljam na prvo mesto,narocito ne ako je druzenje u pitanju. Uopste mi nije bitno sta cura ima ili nema, vazno je da bude covek.

Da li si ti imala takvo iskustvo da te je neko lagao putem neta,a ti se vezala pa se na kraju razocarala ili sam ja pogresno protumacio tvoje recenice ?

Mogu ja sve da shvatim jer me u danasnje vreme nista iznenaditi ne moze.

Koliko puta ste upoznali nekoga preko interneta ?

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Da vas pitam?
    by Skitnica » » in Brbljaonica
    326 Replies
    18907 Views
    Last post by Bella