Šta da radimo?
Re: Šta da radimo?
Me pokazujete mi to dovoljno ..deksametazon wrote: ↑Thu Jun 20, 2024 1:35 pmImaš i mene.Skitnica wrote: ↑Tue Jun 11, 2024 9:08 amAli ja nemam fanova...deksametazon wrote: ↑Mon Jun 10, 2024 11:12 pm
I Salma ima Hanrija i bar za sada se neće udavati. Ali zato malo, malo pa obraduje svoje fanove.![]()
![]()
![]()
Eto otvorila sam 900. temu ..

.. kako znash
.............................................................................................
Verovatno pise negde...Ja budala otvorio temu Beograd,nisam ni provalio da stoji pod '' MUzika '' . Kako da izmenim to ili to Peace moze da promeni ?
Pitaj Vjetar da puhneNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Aug 11, 2024 12:47 amVerovatno pise negde...Ja budala otvorio temu Beograd,nisam ni provalio da stoji pod '' MUzika '' . Kako da izmenim to ili to Peace moze da promeni ?
kako mogu stavit nekoga na ignor? di mi je ta opcija kad kliknem na profil koji oću ignorirati? može upute?
ali :
na svoj profile kliknesh .pa// menage drafts .. i onda na / friends & foe/.
foe. ukucash listu..
.............................................................................................
hvala
ako se uspijen snać ovo je zadnje šta od tebe čitan
ako se uspijen snać ovo je zadnje šta od tebe čitan
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 31 Replies
- 3535 Views
-
Last post by Bella
-
- 6 Replies