O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Re: O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Ukrala ideju
Jelena Karleuša iskopirala Cate Blanchett: Na glasanju u Beogradu pojavila se u haljini s trobojkom
eto .novinar skont0Inače, Karleuša se nedavno odlučila za radikalan korak - približavanje predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću jer joj je u proteklih nekoliko godina karijera bila u padu.
..

.............................................................................................
besplatno za tebe
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
.Teniser bh. korijena poznat je po svađama s djevojkama, bivšoj je slomio laptop i mobitel
bh korijena.
otac iz Tuzle /majka iz Brchkog
.Tomic was born in Stuttgart, Germany, on 21 October 1992 Tomic's parents, Bosnian Croat father (from Tuzla), John (Ivica) and Bosnian mother, Adisa (from Brčko)
In an interview, Tomic stated that his parents "have a Croatian background". They had both been working in Germany when Tomic was born. The family migrated to Gold Coast, Queensland, Australia in 1996 when Tomic was three years old.
.............................................................................................
U Mexico.. ubijena gradonachelnica, vrachala se iz teretane ..imala i telohranitelje .
. razmishljam...
zashto poznati i imuchni idu u javne teretane.
. mogu u svojim kuchama, to sve priustiti/ kao i trenere..

. razmishljam...

a da je otisla bilo gdje roknuli bi je
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
. moguche.... ali, ne mora ichi u shoping. jogging..
to je cijena bavljenja politikom... pogotovo u Mexicu
.. pitam se samo dokle che predsjednica izdrzati... i kako dodje do ove pozicije..
.. pitam se samo dokle che predsjednica izdrzati... i kako dodje do ove pozicije..
nema mi druga Gudia..

Kako pojedini idu u vecu kupovinu na benzinsku stanicu..
Meni su ti butici samo za nesto sitno usput, i ako sam bas u putu i izbora nemam..
Meni su ti butici samo za nesto sitno usput, i ako sam bas u putu i izbora nemam..
nadju shta im treba.. .
Opra Vinfri hitno hospitalizirana!
Samo nekoliko mjeseci nakon što je priznala da koristi Ozempic završila je u bolnici

.. karijeru je napravila na tu temu...
Sigurno = tačno
.stanovanje..
..Cijena stana u gradu po m2...3, 816 KM.............prosjecna plata ..1,014.23 KM...... kamata za kupovinu stana ..11.73
u Sarajevu .............................m2..5, 223 KM...........prosjechna plata..1,608.66 KM ...3.21
itd.
https://www.numbeo.com/cost-of-living/c ... rrency=BAM
https://www.numbeo.com/cost-of-living/i ... rrency=BAM

..
dodjite ..da uzivamo zajedno ..
. dakle . smjestaj /prevoz/ . nema situacije. prepsav^o.sam. zakasnio na bus itd..
shto bi nashi rekli .. rob brt
. citam reviews ....
te dvije su vjerovatno ove na slici
dobio dvije kashike..
da dijele supu..
obichaj..

Grad velikih mogućnosti
Prilika za život u Dubaiju: Restoran bosanske kuhinje traži radnike, pogledajte uslove
dobro je, neche spavati u restoranu. ili mozda i hoche..Trenutno imaju otvorenu poziciju konobara
Primanja se sastoje iz tri dijela: plata + bonus + bakšiš.
Garantujemo vam pokrivene troškove radne dozvole, zdravstvenog osiguranja i avio karata.
Također nudimo besplatan smještaj (mogućnost korištenja bazena, teretane i saune), prevoz (od smještaja do radnog mjesta), dva obroka dnevno.
itd
. dakle . smjestaj /prevoz/ . nema situacije. prepsav^o.sam. zakasnio na bus itd..
. citam reviews ....
Mar 01, 2022
I normally like this restaurant but havent been to their Umm Suqeim branch before. The staff was ignorant, we waited to give order and they even did not look at us. Especially the ladies. Then we said that we would like to share the soup, they refused to split it but offered 2 spoons instead. Very surprising. Then 2 ladies (again staff) kept talking with each other in 1 m distance from us. We were like invisible. They were not wearing masks as well.
dobio dvije kashike..

da li uopste idu postanske poshiljke u Bosnu
. vec 14 dana. poslala .preporuchenu postu $18
prije mjesec poslala istu . regularno.. nije stigla..
. nevjerovatno
Sa USPS je sporo, jos ako je poslato samo sa markicama…Moze ici mjesec, a i da nikad ne dodje, tracking number ide brze, ali opet sporije nego sto bi bilo sa UPS-om.
Ali ups with trucking bi bio oko $200.
Dostava za 3-4 bisnis dana.
Ali ups with trucking bi bio oko $200.
Dostava za 3-4 bisnis dana.
. sluchaj u Njemackoj..
https://herc.info/clanak/crna-strana/ho ... ?id=398643Djevojčica (15) porijeklom iz Bosne i Hercegovine otela su i brutalno silovala dvojica maskiranih muškaraca u Gelsenkirchenu
sluchaj u Francuskoj:
..jevrejske djevojchica od 12 god ...odmah su se organizovali protesti. vijest na CNN zabog antisemitizma..
.
. .
..Hanan Alaa Aql
https://x.com/MiddleEastEye/status/1804221731306975680
... kad se Hrvatska pomene..
I ovde da vas pozdravim i pozelim dobro vece. Nov sam na vasem forumu pa trenutno cackam gde bih i sta mogao pisati ili nadovezati se na napisano
. Trenutno razmisljam gde cu na more 
Iz Amerike si je poslala ? Desava se da to zaglavi i po mesec dana. Ne bih da ti malerisem ali znaju da budu lenji i da odugovlace. Znam vise primera,doduse slalo se u Srbiju ali nikakve razlike nema.
Lep pozdrav
izgleda da che biti mjesec..
Dobro dosao.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 12:24 amI ovde da vas pozdravim i pozelim dobro vece. Nov sam na vasem forumu pa trenutno cackam gde bih i sta mogao pisati ili nadovezati se na napisano. Trenutno razmisljam gde cu na more
![]()
Imamo tema raznih, a mozes uvijek otvoriti i novu ako ti izgleda da nema te o cemu bi volio da podijelimo misljenja.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 249 Views
-
Last post by Peace
-
- 113 Replies