Programi za Diagnozu

Prostor za ljubitelje automobila i motocikala. Omiljeni proizvođači, savjeti za kupovinu, kvarovi i servisi...
Reebook369
Intern
Intern
Reactions:

Programi za Diagnozu

Unread post by Reebook369 »

ova 2 programa mogu ocitat greske/kvarove ali treba se prikljucit na laptop 1 box sa kablom i u auto.
I treba se imat 1 od ovi programa na laptopu.
puno su skupi, ali se mogu nac dzabe na internetu.
Autocom
Delphi autocom
ima jos vise.
ima i Autodoc katalog program sa djelovima i slike od djelova.

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Re: Programi za Diagnozu

Unread post by Skitnica »

Ok je to za nekoga ko zna taj isti kvar i popraviti.. :W

Čemu meni da znam dijagnozu kad nemam blage veze o kvarovima na autu. Opet bih auto morala voziti u servis, uzalud sto znam u čemu je kvar. :D/

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Skitnica wrote:
Tue Jun 04, 2024 11:48 am

Čemu meni da znam dijagnozu kad nemam blage veze o kvarovima na autu. Opet bih auto morala voziti u servis, uzalud sto znam u čemu je kvar. :D/
aa. :hahah ali kad znash dijagnozu... ne mogu ti kojekakve zice, mijenjati, i skupo naplatiti to sve..

...tako mi idemo dr. prvo se obrazujemo putem google.. :/* pa ga u office #napreskoke ..jel ishta zna.. :hahah
.............................................................................................Image

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

Bella wrote:
Tue Jun 04, 2024 1:30 pm
Skitnica wrote:
Tue Jun 04, 2024 11:48 am

aa. :hahah ali kad znash dijagnozu... ne mogu ti kojekakve zice, mijenjati, i skupo naplatiti to sve..

...tako mi idemo dr. prvo se obrazujemo putem google.. :/* pa ga u office #napreskoke ..jel ishta zna.. :hahah
Auto servisi će ma svakom autu promaći neki detalj koji nije ok i na tek novom izašlom autu.. Malo koje auto je top bez primjedbe po njihovom :hahah

Prije svega treba znati manipulirati sve te app prije nego se prava dijagnoza otkrije :D/

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

..nartochito,kad zena doveze ..tj dovuku njeno auto u shop.. :doh
. bezobraznici :/*
.............................................................................................Image