Šta ste jeli danas
Re: Sta ste jeli danas
josh malo i lunch. biche : fokacha s malim lopticama mocarele/ jedan cheri paradajz.... i ulje s okusom pesta...
a posebno volim rad subotom. dodjem u pola jedanarst na posao. (trebalo biti deset) i nakon pola sata. jedem..
a posebno volim rad subotom. dodjem u pola jedanarst na posao. (trebalo biti deset) i nakon pola sata. jedem..

.............................................................................................
sestra starog kova, iskusna haha
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
. kad stichesh pravo, na korishtenje godishnjeg odmora..
.............................................................................................
a prema zakonu ne mozes prije 6 mjeseci odradjenih, al ja moram pocetkom avgusta u sandzak tako da cu tad na godisnji pa nek gori ovamo sve sto se mene tice
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
.. nechesh dozvoliti, da se vratish na 'zgarishte'..
. inache.. pijem
..
za lunch: smedja riza/ crvena paprika/ tikvica/ sve ostatak vecere i malo mocarele...
super bilo..
Bila kod frendice na kafi, ona mi spakovala neku heljdo pitu koju je pravila.
Dobra je bila
Dobra je bila
Dorucku banana, jogurt, jaja, sparoge, sir i tost. (radila sam po dvoristu i umorila se)
Rucku riza, okra, i malo junetine.
Veceri kupusna kalja od sinoc, i dvije banana.
Mogla bi jos nesto pojesti
Rucku riza, okra, i malo junetine.
Veceri kupusna kalja od sinoc, i dvije banana.
Mogla bi jos nesto pojesti
Rizu sam priprema kako je pripremaju narodi Indije.
Rastopila buter, dodala korijander u zrnu, biber u zrnu, ginger powder, garlic powder, cumin powder, garam masala powder…i na tome malo przila rizu. Onda joj dodala vodu i lagano kuhala.
Izuzetno dobar ukus. Ali volila sam da nije ljepljiva riza. Ne znam vise koju da kupim
Burger je veggie.

Rastopila buter, dodala korijander u zrnu, biber u zrnu, ginger powder, garlic powder, cumin powder, garam masala powder…i na tome malo przila rizu. Onda joj dodala vodu i lagano kuhala.
Izuzetno dobar ukus. Ali volila sam da nije ljepljiva riza. Ne znam vise koju da kupim
Burger je veggie.

. vechera: sirnica napravljena u nedelju..
.odlicha i podgrijana.. 
Rucku isto sto i jucer.
Veceri sparoge, jaja, sir, tost i paradajz.
Veceri sparoge, jaja, sir, tost i paradajz.

..supa) krompir/prasa,hemp ulje..//. Ili..kako nashe nane, zvale...vichyssoise
Sad upravo pojela bananu .
Palacinak sa medom, solju toplog mlijeka, espresso.. 
Trenutno pijem svježe cijeđenje limun sa mentom i peršinom - bas mi liježe

jeste rano za .ali moram je zavrshiti .. lubenica 
Danas za lunch...Orzo.tjestenina...ne sjecam se kad sam je imala...i jako mi se sviđa...
..povrce i mozzarella...dovoljno

..povrce i mozzarella...dovoljno

Sto ga nisi sliko? 
. bila kinoa.s povrchem i mocaralom/ za vecheru che biti kuvana piletina..
i tako .par jela rotiram.. 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 185 Replies
- 3046 Views
-
Last post by Peace
-
- 289 Replies