Šta ste jeli danas
Re: Sta ste jeli danas
Banana, jogurt, narandza za dorucak.
Pizza za rucak, hladan caj od sipka i neki keksic.
Veceri riba s povrcem i svjeza salata iz baste.
Pizza za rucak, hladan caj od sipka i neki keksic.
Veceri riba s povrcem i svjeza salata iz baste.
.. da se hvalim da je bilo ukusno .. .. :cc.
. sinoch napravila sutlijash.. mlijeko uvrilo. riza se nije skuvala.. shto bi talijani rekli. al dente..
.............................................................................................
Dorucku banana i mango.
Brzo sam ogladnila poslije toga, s obzirom da sam otisla prekopati bastu, kisa jucer bila, pa je rucak bio ranije

Veceri opet riba i povrce, ostala mi jedna porcija od sinoc. Svjeza salata iz baste. I narandza.
Izmedju obroka su bile dvije kafe, jedan caj od sipka, dva keksica s cajom, malo oraha, red tamne cokolade i dvije hurme.
Brzo sam ogladnila poslije toga, s obzirom da sam otisla prekopati bastu, kisa jucer bila, pa je rucak bio ranije

Veceri opet riba i povrce, ostala mi jedna porcija od sinoc. Svjeza salata iz baste. I narandza.
Izmedju obroka su bile dvije kafe, jedan caj od sipka, dva keksica s cajom, malo oraha, red tamne cokolade i dvije hurme.
za lunch ....chopped liver. iliti pashteeta.
za vecheru chu .piletinu i kinoa..i povrche s roshtilja..
.............................................................................................
Dorucku standard - banana, mango, tost sa humusom i sirom.
Rucku pizza. Pizza day na poslu
Veceru cu probati izbjeci.
Rucku pizza. Pizza day na poslu
Veceru cu probati izbjeci.
. salata od ostataka vechere: povrche, baby shpinat.. kuvano jaje.. tost. hladni chaj, od shumskih bobica iz Ukraine.. shaka vitamina.. 
Pojela nekoliko mini kuglopha, jednu krišku lubenice, jedan sladoled .. to sve za manje od 1h.

. miso supu .. za lunch... pa krushka.... pa... biche svega, do kraja dana 
Punjene tikvice zapecene u rerni.
. bagel s mortadelom/ kiseli kupus...
prichaj . kako je na poslu
prva sedmica je bila lagana, a ova bgm poteska. a sljedecu heftu nam ode jedna sestra, bice veselo
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Bolje da ne nabrajam .. 
tako se najbolje uchi/prakticira..
.. nije, da je neko neche zamjeniti
.
a mijenjacemo je svi pomalo
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 185 Replies
- 3046 Views
-
Last post by Peace
-
- 289 Replies