Da vas pitam?
Re: Da vas pitam?
Raumijte li vi zasto ucestvuje Izaerl na Evroviziji ? 
zashto bash ova
...
...
U saradnji s Netflixom
Jedna od najpopularnijih komedija s Adamom Sandlerom dobit će nastavak
.............................................................................................
u periodu 92-95.. . 50 000 zena / je silovano. predvidja se, da ima 0d 2 000 - 4.000 djece , rodjeno iz te situacije ..
da li su vlasti ishta uchinili za te zene, kao i djecu. ima li ikakva rezolucija . da se to osudi.. (jel iko ikada kaznjen ?) skrene paznja za neopisivi zlocin od strane mushkaraca...
da li su vlasti ishta uchinili za te zene, kao i djecu. ima li ikakva rezolucija . da se to osudi.. (jel iko ikada kaznjen ?) skrene paznja za neopisivi zlocin od strane mushkaraca...
.............................................................................................
. mislim da Izraelu nije prvi put, da uchestvuje u EU
Sve članice EBU (European Broadcasting Union) mogu nastupati, kao i pridružene članice (Australija je pridružena članica npr. Između ostalih i USA je pridružena članica pa bi i oni mogli
a sad je pitanje zasto su clan ebu
msm da su clan zato sto su protjerani iz evrope
oni i u sportovima igraju evropska takmicenja
msm da su clan zato sto su protjerani iz evrope
oni i u sportovima igraju evropska takmicenja
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
vjerovatno, shto su u svim 'porama' .. znaju da rade /organizuju.. rodjeni artisti ..itd...
da li je vama. previshe?
. sjechate li se, od koje godine, niste dozvoljavali..'cmakanje' od roditelja..
..
..ova slika Beckhama s kcherkom.. mi je ok..
vidjala sam sina klipana u krilu, kod mame. ljubi ga. jedinac..
Mnogima je zasmetao Beckhamov odnos prema kćeri te su uputili niz kritika na društvenim mrežama.
"Beckham mora shvatiti da njegova kći brzo raste. Ne može je grliti na isti način kao kad je imala 5 godina" i "Jezive slike... ona izgleda kao da ima oko 18 godina, zbog čega je sve ovo potpuno neprikladno", neki su od komentrara.

Meni ovo vidjeti ne izaziva nista negativno..
Sasvim prirodno odnos kcerke i oca,, ne primjecujem nista vulgarno, da je duboki dekolte ili mini suknjica i da mu sjedi u krilu mozda bi mi bilo neobicno, mada i tada..
Vidala sam kako majke mazu kremom sina, ( dok se on sunca) po prednjem dijelu tijela.. to mi je bas..
Vidala sam kako majke mazu kremom sina, ( dok se on sunca) po prednjem dijelu tijela.. to mi je bas..
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Mislim ipak da je ovo bilo slikanje za medije, da su Bekamovi znali za paparace i da je ovo pomalo nespretno ili neiskusno poziranje.
Legal Alien
ljubljenje u usta . je zbilja..
koliko god su djeca mala../ grljenje.. mozda do 8-9 god.. kasnije.. brzi hug ..ok
.. tako nekako su i nashe bake i deke.. preporuchavali..
.. tako nekako su i nashe bake i deke.. preporuchavali..
Evropljani se vise ljube.
Tako nam je neobicno kad smo u Bosni, svi nas ljube u obraze
Meni se to ne svidja. Ne svidja mi se da me iko ljubi.
Da me ujeda, e to je nesto drugo, i ljepse
Halalite, mora sebi cojek nekad neke budalestine malo priustiti
Tako nam je neobicno kad smo u Bosni, svi nas ljube u obraze
Meni se to ne svidja. Ne svidja mi se da me iko ljubi.
Da me ujeda, e to je nesto drugo, i ljepse
Halalite, mora sebi cojek nekad neke budalestine malo priustiti
. jesi li ishao do Sarajeva da gledash
Red Bull Showrun
Coulthard u F1 bolidu jurio ulicama Sarajeva, spektakl će se dugo pamtiti
...

.. i treba da te vidi...
Zahto su na zici...koji razlog?
.. mislim da je neko takmichenje klinaca. cije che se zadrzati..
. par puta sam ih vidjela...
simpatichno mi

.. mislim da je neko takmichenje klinaca. cije che se zadrzati..
. par puta sam ih vidjela...

Mjesto dilera,
A zenske kažu ako su cipele / petike znak da vise nije nevina ..
Nekima opet to predstavlja kraj školske godine..
Et, uzmi sto ti volja…
I meni je to bilo nešto novo kad sam vidjela, pa pitah i rece jedan lik da zaobidem ta mjesta ako ne moram ici tuda ..
hm svashta... dodushe ni ja ne idem/ vozikam se . kroz takva mjesta..
shta bi ti o sebi rekao. za te tri minute . npr..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 33 Replies
- 9823 Views
-
Last post by Kamilica
-
- 6770 Replies