Parfemi /mirisne vode i ostalo sve što miriše
Re: Parfemi /mirisne vode i ostalo sve što miriše
Inače zimi koristim uvijek 2 ista..ne mixam ih..nego odaberem ovisno od raspoloženja... 
jel vam iko ikada rekao ili ste sami primjetili na neki nachin. da osobe oko vas ne podnose, parfem ili eterichno ulje
.............................................................................................
Ne znam do sad niko mi nije rekao da ne podnosi parfem koji koristim..
à nisam ni primijetila...
Ja samo znam da mi više daje glavobolju osobe koje imaju jak znoj / miris kuhanja..
loš zadah i sl... Nekada im to i kažem..
Ja samo znam da mi više daje glavobolju osobe koje imaju jak znoj / miris kuhanja..
Dnevno na poslu nam udje 70-90 ljudi.
Nekad prodje po 3-4 dana da nisam osjetila ni na kome miris. Nekad u danu 2-3 osobe mirusu.
Vecina ljudi ih uopce ne koristi, hvala im.
neki dan, sretnem poznaicu u drogeriji. pozdravimo se. zaglimo.
ijao.. kad sam sjela u auto. nakon par minuta .. osjetim tek tada.. miris. neopisivo tezak..
cijelo popodne mi bi muka..
.. ne pozdravljm se vishe..
cijelo popodne mi bi muka..
.. ne pozdravljm se vishe..
.............................................................................................
i ja imam tako jednu,kad god se sretnem sa njom znam da cu imati glavobolju od njenog parfema..
Ne podnosim jake parfeme.. godimana koristim iste, i ne mislim ih mjenjati..
Ne podnosim jake parfeme.. godimana koristim iste, i ne mislim ih mjenjati..
ja se namirisem samo kad izlazim sa zenama. inace ne podnosim parfeme 
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
znashh . ima zena .koje ne podnose 'parfeme'..
nisam znao do sad 
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
..'miris' che .. mnoge otjerati..a neche to rechi 
evo sad kontam jel me ostavila zbog mirisa 
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Dobila sam nekih mirisnih ulja od zene koja ih pravi i prodaje. To mogu podnijti. I nije mi zlo. Od parfema mi je muka.
Mada i ulja koristim posve rijetko.
Mada i ulja koristim posve rijetko.
Dana mi je nekoliko osoba reklo da lijepo mirisem
pitqli za ime parfema ..
Dobila sam i komplimente za haljinu… vesela, lepršava .. i da mi lijepo stoji
Dobila sam i komplimente za haljinu… vesela, lepršava .. i da mi lijepo stoji
E pa nasuprot, jedna mi je svratila posle posla i reka da je bas otisla kupiti isti...
. hoche i ona komplimente na ulici..

jel koristite parfem i kad ste na poslu/ kancelariji..
Da. Slobodni da koristimo sta zelimo.
. tu 'slobodu'. manje vishe uzivaju svi..
..ali.... kako okolina to podnosi..
..ali.... kako okolina to podnosi..
Okolina neka se prilagodi.. i ja sam nekada u situaciji da se prilagodim drugima ( većini, dopadalo mi se to ili ne)..
Ne odrekla se ja parfema radi drugih..
Ne odrekla se ja parfema radi drugih..
hm ..
\\
. specifichni su mirisi, visina tona, neke navike, koje mogu da 'iskachu' ako je masa u pitanju . itd...
... no. parfem i dim od duvana, je postalo diskutabilno a i test o . 'prilagodjavanu' osoba...
.. za duvan je otishlo toliko da se morao iz zakon nametnuti.
.za parfem je josh .... uvijek na ljudima i respektu, da sami odluche , zavisno od situacije .....
\\. specifichni su mirisi, visina tona, neke navike, koje mogu da 'iskachu' ako je masa u pitanju . itd...
... no. parfem i dim od duvana, je postalo diskutabilno a i test o . 'prilagodjavanu' osoba...
.. za duvan je otishlo toliko da se morao iz zakon nametnuti.
.za parfem je josh .... uvijek na ljudima i respektu, da sami odluche , zavisno od situacije .....
Poštujem nepušače / u njihovom prisustvu ne pušim .. eh sad neko ako neko ne ppdnosi moj miris do njega je neka napusti prostoriji ako mu mogućnost dozvoljava .. ..
Ja je ne napustih..
Ne podnosim ni ja neke (ne) mirise, ali strpim se… provjetrim prostoriji ili otvorim prozor dok su tu i idem dalje..
Ja je ne napustih..
Ne podnosim ni ja neke (ne) mirise, ali strpim se… provjetrim prostoriji ili otvorim prozor dok su tu i idem dalje..
. jedini mali problem vidim, ako je radno mjesto u pitanju.. izbjechi se ne moze....
..pokushavam se sjetiti.. gdje god sam obavljala neke obaveze.. kao dr/ zubari. niko od njih nije nosio 'parfem'.
. chak i u Sephori, chesto ulazim... radnja mirishe ali ne i radnici .. da morash bjezat od njih..
... dodushe buka je velika.... muzika.. narod...
oj desi se sve ostavim,
izadjem...
..pokushavam se sjetiti.. gdje god sam obavljala neke obaveze.. kao dr/ zubari. niko od njih nije nosio 'parfem'.
. chak i u Sephori, chesto ulazim... radnja mirishe ali ne i radnici .. da morash bjezat od njih..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies
- 606 Views
-
Last post by Dmr
-
- 72 Replies