Velika razlika u godinama
Re: Velika razlika u godinama
Brzo ce je neko trebat tjesiti.
Sve ti biljezim.. Da vidim na kraju hoces li proci na testu za zeta 
Razlike u godinama mogu biti problem, ne nuzno. Ja bih prije istakla razloge koji su povezali takve parove. Da li je iskreno ili samo finansijska korist.
iznenadih se .. Woody. ziv ...
Director Woody Allen with his wife Soon-yi Previn at the Venice Marco Polo Airport on Sept. 6, 2023.

..

.. na slici iz vremena kad joj je bio .dad..
.............................................................................................
oni su ga pretjerali, 35 godina razlike msm 
meni se svidja jedna cura dvije godine starija od mene, ne znam sta da radim
meni se svidja jedna cura dvije godine starija od mene, ne znam sta da radim
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
pretavraj se, da to nisi primjetio.. 
.............................................................................................
Johnny Depp ima novu ljubav, pronašao sreću s 33 godine mlađom ruskom manekenkom

Kada sam ziveo u Becu vidjao sam coveka (milijardera ) po imenu Richard Lugner. Vlasnik ogromnog trznog centra Lugner City i ko zna cega jos. Matorac od tada 80+ godina je imao i na svakih par meseci je menjao cure koje su imale 25-30 godina. Davao im je nadimke tipa zecica,misica itd. Dakle razlika je bila 55-60 godina
.
Rock legend Jimmy Page, 80, sparks gossip as he steps out with stunning girlfriend Scarlett Sabet, 34

kad je bio mlad ..

Rock legend Jimmy Page, 80, sparks gossip as he steps out with stunning girlfriend Scarlett Sabet, 34

kad je bio mlad ..

Prvaa ljubav,nema sta 
Okej, nisam vidjela da već postoji tema... Ali malo sam listala i vidjela da se većina vas fokusirala na materijalizam koji je iza ovakvih veza.
Mene zanima kakvo vam je mišljenje o ovim vezama kada nema tu neke materijalne koristi, čista zaljubljenost/ljubav, znači razlika 15+ godina? Ovo ispod ne računam kao veliku razliku
Ja sam odrasla sa roditeljima između kojih je razlika 18 godina, a i sama sam imala takve veze. Bilo je muškaraca mojih godina i najduža veza mi je bila sa momkom starijim 2 godine, ali nekako su se stvari posložile tako da sam imala i baš baš baš starijeg partnera i bilo je divno i posebno, ali je moralo stati baš zbog te razlike.
Uglavnom zanima me kakve ste vi veze imali u tom smislu i kako gledate na tuđe veze sa ogromnom razlikom, ali bez da razmišljamo o poznatim ličnostima?
Mene zanima kakvo vam je mišljenje o ovim vezama kada nema tu neke materijalne koristi, čista zaljubljenost/ljubav, znači razlika 15+ godina? Ovo ispod ne računam kao veliku razliku
Ja sam odrasla sa roditeljima između kojih je razlika 18 godina, a i sama sam imala takve veze. Bilo je muškaraca mojih godina i najduža veza mi je bila sa momkom starijim 2 godine, ali nekako su se stvari posložile tako da sam imala i baš baš baš starijeg partnera i bilo je divno i posebno, ali je moralo stati baš zbog te razlike.
Uglavnom zanima me kakve ste vi veze imali u tom smislu i kako gledate na tuđe veze sa ogromnom razlikom, ali bez da razmišljamo o poznatim ličnostima?
Per aspera ad astra 
Joj meni su godine brojka samo
Mada naravno ne bas previse da je razlika,ali et sto stariji sigurno i pametniji
Mada naravno ne bas previse da je razlika,ali et sto stariji sigurno i pametniji
Nemam osobnog iskustva.biljka wrote: ↑Mon Feb 03, 2025 7:47 pmOkej, nisam vidjela da već postoji tema... Ali malo sam listala i vidjela da se većina vas fokusirala na materijalizam koji je iza ovakvih veza.
Uglavnom zanima me kakve ste vi veze imali u tom smislu i kako gledate na tuđe veze sa ogromnom razlikom, ali bez da razmišljamo o poznatim ličnostima?![]()
Imamo u familiji dva braka.
Zapravo bila su dva.
Jedan se raspao, i mogu reci samo da je dobro zavrsio.
Toliko je bilo drame, da smo se svi plasili da bi se o tome moglo citati u crnoj hroniki.
Pisala sam negdje o njima.
U pocetku je sve bilo bajno. Ona najljepsa cura u gradu, on frajer, al bash. Imala je 18 god, njemu 34, kada su stupili u brak. Nekih 15 god poslije pocele su javljati drame izazvane njegovom ljubomorom, i trajale su nekih 5 godina. Brujala carsija. Pokusala je trovanje, spasili su je, ostali su neki tragovi.
Zao mi je, zbog oboje.
Drugi brak, stupio na snagu 3 god unazad. Razlika 14 god. On je srecan, s muzeve strane, i jedna mi od najdrazih persona s te strane.
Zivot ga bas nije mazio, prvi put je zadovljan u zivotu. Dobili su dijete.
Obracala sam paznju na nju ovog ljeta, ponasanje, oblacenje, interesovanje.
I plasim se predvidjati.
Bilo bi toliko zao zbog njega.
Kako misliš predviđati? Šta?Peace wrote: ↑Tue Feb 04, 2025 4:02 amDrugi brak, stupio na snagu 3 god unazad. Razlika 14 god. On je srecan, s muzeve strane, i jedna mi od najdrazih persona s te strane.biljka wrote: ↑Mon Feb 03, 2025 7:47 pmOkej, nisam vidjela da već postoji tema... Ali malo sam listala i vidjela da se većina vas fokusirala na materijalizam koji je iza ovakvih veza.
Uglavnom zanima me kakve ste vi veze imali u tom smislu i kako gledate na tuđe veze sa ogromnom razlikom, ali bez da razmišljamo o poznatim ličnostima?![]()
Zivot ga bas nije mazio, prvi put je zadovljan u zivotu. Dobili su dijete.
Obracala sam paznju na nju ovog ljeta, ponasanje, oblacenje, interesovanje.
I plasim se predvidjati.
Bilo bi toliko zao zbog njega.
Per aspera ad astra 
Kraj.
Ali mogu i da pogrijesim, iako do sada nisam u tom predvidjanju nikad pogrijesila.
Ali mogu i da pogrijesim, iako do sada nisam u tom predvidjanju nikad pogrijesila.
Eh šteta. Javi nam jesi li pogodila
Nikad mi nisu bili jasni razvodi poslije puno godina braka. Kao kako ti odjednom prestane odgovarati neko. Razumijem da se nekad nešto nakuplja, ali opet
Per aspera ad astra 
Nađu drugog i automatski onaj kojeg su voljeli nije više toliko zanimljiv
nije veliki % razvoda nakon 30 .god
..

..prve godine su .kritichne..
..
..prve godine su .kritichne..
Pa nemoj se vjenčavat ako ti neko nije zanimljiviji od ostalihVjetar wrote: ↑Tue Feb 04, 2025 7:44 pmNađu drugog i automatski onaj kojeg su voljeli nije više toliko zanimljiv![]()
Per aspera ad astra 
Ma meni je strašno i ovo između 7-10 godina. Nije to malo...
Per aspera ad astra 
primjetila sam kod Latinosa. do 30. te vech su u drygom braku. i sa najmanje 2 djece.. 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 248 Views
-
Last post by biljka