Kupaći kostimi & bikiniji
Re: Kupaći kostimi & bikiniji
.............................................................................................
Zašto da ne, ima žene koje imaju +40 ljepse tijelo od mladih djevojaka / žena .. sve je ok ako se dobro uskladi, kao i ostala odjeća /obuca. 
. mislila sam na ovakve i sl. primjere....lichno mislim da u kupachem ..malo ko izgleda 'savrsheno'
..mada.. mozda i nije bitan izgled.... vechini je ipak. razlog, sunce i kupanje...
...
..mada.. mozda i nije bitan izgled.... vechini je ipak. razlog, sunce i kupanje...
...

.............................................................................................
i ocekivao sam da ce bela bodisejmovat neduzne ljude na ovoj temi 
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
nek se slikaju -u-/ ko ide na more..ili na bazen.. .mogu i mushki
jel ova Djejlo
..
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Haljine za plaze...

Imam 40+ godina i jednodijelni kostim nosim samo prvi dan dok ne naviknem kožu na sunce, inače nosim dvodijelni.
Moram ove god kupiti novi otela mi cura moj
Moram ove god kupiti novi otela mi cura moj
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Joj ja bih uvijek izabrala jednodijelni pored dvodijelnog. Ne sunčam se svakako, a puno su mi slađi jednodijelni, a i udobniji nekako. Osjećam se fino zapakovana
Per aspera ad astra 
Ono jeste da je praktičniji jednodijelni, ali ja volim i da se sunčam pa zato i dvodjelni koristim da mi i trbo vidi sunceta
Inače sam sportski tip pa su moji kupaći za plivanja, ne volim one fensi samo za šetnju
Inače sam sportski tip pa su moji kupaći za plivanja, ne volim one fensi samo za šetnju
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.