Moja glasna razmisljanja
Re: Moja glasna razmisljanja
u ovakvoj situciji. oruzje mu ne bi pomoglo... neko ga je chekao i znao kako se krece i gdje parkira.
.............................................................................................
To je onda neko njega pratio. Sa nekim je ili bio u zavadi ili je neko saznao da dobro radi i da ima para pa je mozda pokusao da ih opljacka. A mozda je i ubistvo iz mrznje. Sad je to popularno u USA.Peace wrote: ↑Sun Feb 04, 2024 2:38 amMa svi obliznji objekti su pod video nadzorom.
Desilo se jutros malo prije 7 am, jos se u ta doba ne svane kod nas. Desilo se sa strane pakare gdje on ostavlja auto. Ispred pekare je camera, a oni taj prostor ispred ostavljaju za musterije.
Pretpostavljam da nicija camera nije uhvatila broj tablice.
Sigurnija Bosna od te cemerike.
. ne moze to tako. Gudi.. imaju pravila...
.............................................................................................
Mnoge su zemlje sigurnije od Amerike, da, i Bosna.Gudi wrote: ↑Sun Feb 04, 2024 2:42 amTo je onda neko njega pratio. Sa nekim je ili bio u zavadi ili je neko saznao da dobro radi i da ima para pa je mozda pokusao da ih opljacka. A mozda je i ubistvo iz mrznje. Sad je to popularno u USA.Peace wrote: ↑Sun Feb 04, 2024 2:38 amMa svi obliznji objekti su pod video nadzorom.
Desilo se jutros malo prije 7 am, jos se u ta doba ne svane kod nas. Desilo se sa strane pakare gdje on ostavlja auto. Ispred pekare je camera, a oni taj prostor ispred ostavljaju za musterije.
Pretpostavljam da nicija camera nije uhvatila broj tablice.![]()
Sigurnija Bosna od te cemerike.![]()
Može li opština, mjesna zajednica ?Peace wrote: ↑Sun Feb 04, 2024 2:46 amMa nisu oni sami u toj plazi, ima jos bisnisa. Taj poslovni prostor iznajmljuju.
Ne mozes to ograditi.
Jer mi ovako sve nekako izgleda na izvolte
Ne, ne mogu se poslovni prostori ograditi.
Niko nije ogradjen.
Niko nije ogradjen.
.ovo je izolovani sluchaj.. vjerujem da su se poznavali.
.pa u Bosni kcherka trovala oca..
gdje to josh ima..
.pa u Bosni kcherka trovala oca..
Javit cu vam sta se desava.
Uhvatit ce se, nadam se.
Uhvatit ce se, nadam se.
Čuvajte se Moonca i Piece
Vidite shta se deshava. Da Bog sacuva
Vidite shta se deshava. Da Bog sacuva
i . puste ih nakon mjesec dana..
.. otkriju se i ovdje...
Last edited by Bella on Sun Feb 04, 2024 3:00 am, edited 1 time in total.
Svijet je nesigurno mjesto, gdje god da odes.
Ne znam mozes li se vise (u)cuvati
Ja bi rekla ovo - volite svoje bliznje, postivajte ljudi, pomozite, ucinite neko dobro, oprostite, udijelite lijepu rijec…Pa ako nas sutra ne bude, neka nas pamte po dobru…
Ne znam mozes li se vise (u)cuvati
Ja bi rekla ovo - volite svoje bliznje, postivajte ljudi, pomozite, ucinite neko dobro, oprostite, udijelite lijepu rijec…Pa ako nas sutra ne bude, neka nas pamte po dobru…
od mene mozhe neko samo poginuti tako bolje da od mene bjezhe
nemam ja sa njima nikakvog posla...
Provela sam dan s mojom kcerkom.
Nismo jele u restoranu Bella
Samo smo popile kafu, iz onog dobrog caffea koji se nalazi na prvom spratu njene zgrade. S kafom otisle na zadnji kat,, tu imaju dobru terasu.
A onda smo otisle u setnju koja je trajala skoro 3 sata.
Prosetale do Piedmont Parka, zrak je bio malo pohladan, usi mi otpale, ali uzivala sam.
Zao mi samo sto sin nije bio s nama, on je imo je neki drugi plan.
Posjetile smo neku zanimljivu knjizaru, i cvjecaru. Prosetale u jednom od najskupljih kvartova Atlante.
Zanimljivo mi tu bilo, ljudi imaju stolove i stolice ispred kuca, kao kod nas u Bosni.

Ovo sam prvi put vidjela.
Ljudi tu mogu ostaviti svoje knjige, koje vise nece citati, ili odatle uzeti sebi knjigu ako zelite.
Neke male basplatne biblioteke.
Bas necija fina ideja.

Nismo jele u restoranu Bella
Samo smo popile kafu, iz onog dobrog caffea koji se nalazi na prvom spratu njene zgrade. S kafom otisle na zadnji kat,, tu imaju dobru terasu.
A onda smo otisle u setnju koja je trajala skoro 3 sata.
Prosetale do Piedmont Parka, zrak je bio malo pohladan, usi mi otpale, ali uzivala sam.
Zao mi samo sto sin nije bio s nama, on je imo je neki drugi plan.
Posjetile smo neku zanimljivu knjizaru, i cvjecaru. Prosetale u jednom od najskupljih kvartova Atlante.
Zanimljivo mi tu bilo, ljudi imaju stolove i stolice ispred kuca, kao kod nas u Bosni.

Ovo sam prvi put vidjela.
Ljudi tu mogu ostaviti svoje knjige, koje vise nece citati, ili odatle uzeti sebi knjigu ako zelite.
Neke male basplatne biblioteke.
Bas necija fina ideja.

Ovo Munčowww voli...Ove patke...meso...tak to

O onom slucaju ubistva prenijele i nase vijesti
https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet ... cen/531693
https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet ... cen/531693
ova slika.. neshto kao. Ilidza, a u daljini Tibra
. odlichne fotke.. Peace.. lijepa Atlanta
..knjizara posebno. kao i pogled iz restorana..
..knjizara posebno. kao i pogled iz restorana..
Nezvala mamu da vidim kako su i sta ima… Kaze mi - umro nam komsija.
Inace radi u Belgiji, u kasnim 50im je, umro u snu.
Cesto je dolazio kuci, mnogo se pazile nase porodice…
Inace radi u Belgiji, u kasnim 50im je, umro u snu.
Cesto je dolazio kuci, mnogo se pazile nase porodice…
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 88 Replies
- 14659 Views
-
Last post by Ptica bijela
-
- 122 Replies