Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Mene jutros snijeg probudio.
Padao sa kuche sa krova.
Malo ugrijalo pa se topi..
I pada sa krova. Bash trehne....
Padao sa kuche sa krova.
Malo ugrijalo pa se topi..
I pada sa krova. Bash trehne....

treba znati pitati google
.............................................................................................
jel su to tvoje 'odaje' u podrumu..
.............................................................................................
I podrum i sprat. Al nije zbog toga već mi po krovu od terase pada. A plastični i limeni krov. Kontam sve sad che razvaliti krov od terase.
e to nisam nikad probala.. . kak se to radi ................... sachu poslat upit google
Izborio se...stacesh...
Tri stana machko....u Carsiji
Plus stan od chache u zgradi
Kod mene bashta povrshine kao u tebe kvadratura kuche
Mislim kod nje drvenjara, izjede je baja
Malo kisha padne struhne
jeste sve u 'zraku' imal te u ZK.au
samo provjeravam tebe znash li ishta..
ok jesi mi pomagao za avtatar.. al to ne mozesh naplatiti. neje neshto..
Što u zraku? Pa nisam repa bez korijena ko ti
Ima brate. Neki dan ishao do suda hochu vikendicu da prodam. Mislim kad ne koristim shta che mi.
Sve ti mogu naplatiti. Nema nije neshto. Sve se bona placha. I kad kazhem svaka gleda da se okoristi, da za bilo shta covjeka oshteti .p makar i za cigar duvana...
. ne mzoesh . nemash svoj obrt...
.a tako.
e cigarete . jeste pljachka. jer, da bi ih imao .morash platiti
.vracha on ..
..neka je.. to ti je investicija..... mozesh izdavati. malo se potrudish . bude i zabavno ..itd.
a, prodati ..da vratish sitne dugove je .. loshe.
Ma kakav obrt...Dodushe sad su stavili da mozhe obrt do 100.000 BAM.
Pusti ba prichu..nego vadi pare ...Kako Peace zna rechi...vrijeme je novac...
Nemam zhivaca za to....Bella wrote: ↑Thu Jan 25, 2024 5:20 pm.vracha on ..a ti nemash / ja imam. a sve tako.
bezveze..
..neka je.. to ti je investicija..... mozesh izdavati. malo se potrudish . bude i zabavno ..itd.
a, prodati ..da vratish sitne dugove je .. loshe.jedino ako ti ne prijeti zatvor ili visoka kamata za taj dug.
Prijeti svashta opasno...moram to pod hitno chistiti... :/&%
Tak to... Munčowwwe jedan... tralala
.
..shta je opasno.. zatvor. pa svi poznati su bili .eto ti shanse da se upoznash s nachelnikom..
Last edited by Bella on Thu Jan 25, 2024 11:23 pm, edited 1 time in total.
Pawwa
sad Dzemila...
Ipak ne spava
Ipak ne spava
nespavam.. gledam neku seriju..danska.. jao loshe glume..
Šta to tebe briga ?Bella wrote: ↑Thu Jan 25, 2024 11:22 pm.gdje si pogubio zivce ... mada to je super okupacija za takve zivce..
![]()
..shta je opasno.. zatvor. pa svi poznati su bili .eto ti shanse da se upoznash s nachelnikom..znash kakave on veze ima. kad izadjete.. idesh za nekog parlamentarca.. neshto kao sebija. plata redovna.. hranish se u njihovim restoranima. bagatela ..
![]()
![]()
Znaš šta ? Nema gore stvari nego povoditi se tudjom pameti
shto mi moramo znati .da ti nemash zivaca..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies