Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Ali zasto nema svjetla ni u dijelu koji mrzne?
Nije moguce da je sve povezano sa sijelicom
Nije moguce da je sve povezano sa sijelicom
Sijalica je ujedno i osigurač ZA frižider.
Ne mislim na osigurač onaj na el.instalacijama. na rasklopnoj kutiji u stanu/kuci.
Ne mislim na osigurač onaj na el.instalacijama. na rasklopnoj kutiji u stanu/kuci.
Pravi to pod hitno. Da ti se hrana ne pokvari.
.............................................................................................
Kakvi restorani, to je jednom ili dva puta mjesecno.
Garaza je hladna ko frizider. Smjesticu hranu tu nocas.
Ne bi se ljutila da sam imala neku losu marku, nego Ssmsung, nov novcat kupila prije 6 god.
Garaza je hladna ko frizider. Smjesticu hranu tu nocas.
Ne bi se ljutila da sam imala neku losu marku, nego Ssmsung, nov novcat kupila prije 6 god.
nazovi nekoga od prijatelja. moguche da znaju i popraviti.
.............................................................................................
ja imam neki GE ..doshao s kuchom . preko 20 god. i radi.. ljetos je chudno zujao. bilo toplo. sad miran.. 
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Verovatni je neki sitni strujni kvar, verujem da se može brzo popraviti
Legal Alien
Vjerujte ovdje je tako neisplativo popravljati stvari.
Niko ti nece doci kuci vise ispod $150-200. Kad dodje utvrdi kvar, pa poruci dio, pa cekas dio. E kad dodje dio, tada mu platis ruke i dio, sto opet sigurno nije ispod $200-300. A u medjuvremenu ti propadne hrana koju vac imas u toj vrijednosti.
Bolje ti je da odmah odes kupiti nov.
Niko ti nece doci kuci vise ispod $150-200. Kad dodje utvrdi kvar, pa poruci dio, pa cekas dio. E kad dodje dio, tada mu platis ruke i dio, sto opet sigurno nije ispod $200-300. A u medjuvremenu ti propadne hrana koju vac imas u toj vrijednosti.
Bolje ti je da odmah odes kupiti nov.
Ako se izuzme frizider, dan mi je bio lijep.
Spavala do 9am. Kafu pila do 10am. Pocistila po kuci i otisla kupiti nesto namirnica. Sin me nazvo da odem sa njim u Micro Centar…Otisla, gdje necu. Kad vas dijete od 21 god nazove da odete tako negdje s njim, to je dobro..
A poslije toga mi frendica dosla na kafu.
Btw sinoc smo ja i maca spavale pored vatre do 2 iza ponoci.
Spavala do 9am. Kafu pila do 10am. Pocistila po kuci i otisla kupiti nesto namirnica. Sin me nazvo da odem sa njim u Micro Centar…Otisla, gdje necu. Kad vas dijete od 21 god nazove da odete tako negdje s njim, to je dobro..
A poslije toga mi frendica dosla na kafu.
Btw sinoc smo ja i maca spavale pored vatre do 2 iza ponoci.
ishla u shetnju.. kad na benzinskoj pumpi . zenska u dugoj zlatnoj s shljokicama haljini . sipa gorivo . neshto kao bunda na autu..
....
Pecem kukuruzu, i podgrijavam mlijeko. Kako lijepo mirise u kuci
Isla danas po mlijeko s farme.
Sutra ce to biti za dorucak
Ako Bog da.
Isla danas po mlijeko s farme.
Sutra ce to biti za dorucak
Ako Bog da.
Danas nas 10 registrovanih. Bas fino 
chao chao raja
kod mene pita zeljanica i krompir sa teletinom
jutros chistio snijeg oko kuche...tak...to...
kod mene pita zeljanica i krompir sa teletinom
jutros chistio snijeg oko kuche...tak...to...
Kakva god da je marka, nova-stara nije bitno. Klasika kod frizidera je da je sijalica osigurac. Da se sa njom zatvara strujno kolo/mreza u frizideru. I kad sijalica crkne onda ne moze elektro motor da radi i da grije-hladi gas za hladjenje. Jer bas bas rijetko crkaje elektro motor i gas za hladjenje. To su one obichne sijalice za male lampice od 15-25W. Vjerovatno ti je voda ili mraz doslo do grla sijalice i da se desio spoj i sijalica pregorila.

Cijena je 3.50 KM u Bosni
E14 25W
https://centrumshop.ba/elektro-instalac ... ruska.html
Imash ih kupiti u Walmaertu i ovim marketima gdje mozhes one standardne sijalie za kuchu. Pa eto prosetaj i kupi. Nije ti to nista specijalno. 

tradicija ..

Išla sam u potragu divlje koprive. I toliko je peckasta da se i kroz rukavicu osjetilo. Uz to sam se sjetila i one: iz tvog (ili ono bješe mog
a i svejedno čijeg ) srca raste kopriva.. koja te je davno opekla.
Plus ruže koje sam presadila u Novembru su preživjele. A i narcisi probili zemlju 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies