Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Raja iz dijaspore kupe stanove. Imaju ZK, ali ne žive u Bosni. Stan ćami prazan. I hop neko sazna, izvadi zk. Spremi tužbu preko advokata i hop pravosnažba presuda zbog propuštanja i ukradu mu stan. Upiše se novi vlasnik, proda stan, keš na račun. I ti sutra traži nailovoj materi pravdu.
Gudi wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 7:08 pmRaja iz dijaspore kupe stanove. Imaju ZK, ali ne žive u Bosni. Stan ćami prazan. I hop neko sazna, izvadi zk. Spremi tužbu preko advokata i hop pravosnažba presuda zbog propuštanja i ukradu mu stan. Upiše se novi vlasnik, proda stan, keš na račun. I ti sutra traži nailovoj materi pravdu.![]()
![]()
![]()
rijetki su to sluachajevi ako su se uopste i desili.
znam da je npr brat, jednk prijatelja, nakon rata na neki nachin.. preuzeo omovinu na sebe .od roditelja..ali to su bile veze u opshtini ili gdje vec.
no, danas i Jevreji . nekadashnji vlasnici stanova po Sarajevu ih imaju nazad....
. pa i dijaspora , ne zachi da ne dolazi ili ne znam shta se deshava u komshiluku. ali, to nije problem..
sta sad . svaki stan mora imati nekoga da zivi.
.............................................................................................
Moj Munčoglu gdje god shta mozhe u mutnom...Bella wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 7:15 pmGudi wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 7:08 pmRaja iz dijaspore kupe stanove. Imaju ZK, ali ne žive u Bosni. Stan ćami prazan. I hop neko sazna, izvadi zk. Spremi tužbu preko advokata i hop pravosnažba presuda zbog propuštanja i ukradu mu stan. Upiše se novi vlasnik, proda stan, keš na račun. I ti sutra traži nailovoj materi pravdu.![]()
![]()
![]()
![]()
rijetki su to sluachajevi ako su se uopste i desili.
znam da je npr brat, jednk prijatelja, nakon rata na neki nachin.. preuzeo omovinu na sebe .od roditelja..ali to su bile veze u opshtini ili gdje vec.
no, danas i Jevreji . nekadashnji vlasnici stanova po Sarajevu ih imaju nazad....
. pa i dijaspora , ne zachi da ne dolazi ili ne znam shta se deshava u komshiluku. ali, to nije problem..
sta sad . svaki stan mora imati nekoga da zivi.haloba . koji je to kont u glavi pojedinih.. kokuza..
![]()
Ona je kokuz njoj se nema shta opuhati

Peaco shta je ovo
Rank:
Stručnjak
Rank:
Stručnjak
Tek 7 pm, a ja vec tako pospana…
Nisam otvarala vijesti 7 dana.
Jesu li ista dobro i pametno javljali?
Jesu li ista dobro i pametno javljali?
:cc. .. cnn neche da objavi Hamasov video, Izraelskih taoca, kaze Blitzer . sumnja u autentichnost istog..
biche, da mu se ne svidja shta isti prichaju..
. preshla sam na lokalne vijesti. samo o vremenu prichaju
biche, da mu se ne svidja shta isti prichaju..
. preshla sam na lokalne vijesti. samo o vremenu prichaju
.............................................................................................
sache Gudi..

Ova Munčowwwe 
uvijek neshto nja nja 

Dobro vam jutro/dan 
Nema mi legende

jutrooo
. chaj/ biche tuna za koju minutu s avocadom. itd s raznoraznim snekichima tokom dana ..

jabuka. krekeri s namazom od kikirikija/ mafin za kafu..
.saznadoh . to je bio neki elitni rachun. da morash imati 25 hiljada doll na rachunu i da ima godishnja kamata na iznos.. koja je smijeshna
promjenih u normalni ..gdje je min 2 hiljade, i nema kamata ..da naberesh..
Panja potrošila 25 i ona se čudi što je minusBella wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 5:37 pm.saznadoh . to je bio neki elitni rachun. da morash imati 25 hiljada doll na rachunu i da ima godishnja kamata na iznos.. koja je smijeshna
promjenih u normalni ..gdje je min 2 hiljade, i nema kamata ..da naberesh..ali vidi ako odesh ispod . odrzavanje $15 doll. opet je to previshe..
![]()
Munčo, te male kace sa snacks ti ostale od kupusa?
Imama i ja takve bude u njima salata kisela paprike tak to

Imama i ja takve bude u njima salata kisela paprike tak to
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla