Samo da kažem
Re: Moja glasna razmisljanja
. evo Gudia niz njegovu ulicu.. .
..

..

.............................................................................................
Re: Samo da kažem
Ona hoće dolar da uštedi pa dobije 3 čarape manje 
3 dollara..
:cc.
.............................................................................................
znajuchi Gudia :cc. #sanjoGurao sam jutros auto od komšije. Nije mogao smotati a da ne udari u drugo auto. Poledilo. I u leru...i guraj da ispravi
Pozz 
Aaaaa... Ina nam navratila 
jutro Gudi
nema. desi se temperatura oko nule. ..Kod tebe nema leda blago tebi. Ima li snijega kod tebe ikako?
Da vam pozelim lijepu nedjelju
Djeca ce mi doci, planiramo negdje na rucak.
Isparvismo onaj moj propust na poslu kroz saradnju s banakam, trece lice, ono koje se okoristilo, ljutilo se, ali dobro je…
Popustila me i glavobolja.
Djeca ce mi doci, planiramo negdje na rucak.
Isparvismo onaj moj propust na poslu kroz saradnju s banakam, trece lice, ono koje se okoristilo, ljutilo se, ali dobro je…
Popustila me i glavobolja.
jel to znachi da je vratila novac ?
:cc. . neche
:/&%
aa, saznadoh da me banka opljachkala za tri mjeseca. po $25 . za 'odrzavanje bank rachuna'..
. mora se imati odredjena suma. ..izgleda
aa, saznadoh da me banka opljachkala za tri mjeseca. po $25 . za 'odrzavanje bank rachuna'..
. mora se imati odredjena suma. ..izgleda
. bilo je uvijek neki mali iznos.. zavisi od kolichine novca na rachunu.. par doll ok ....ali 25 je previshe..
Probaj nazvati da ispravis, bar ako su ti skidali duzi period. Ako je samo jedan put, prosto ne bi insan bio na vezi sahat vremena za te pare…. A neces moci ni prije, prodje 30 min dok te konektuju s nekim.
Dobro jutro/dan
Uhhh ja sam mogla spavati jutros
Uhhh ja sam mogla spavati jutros
. otichi chu u banku ..danas je praznik ne rade.
no, mislim da je to odrzavanje rachuna ako na rachunu ima manje od odredjene svote. neke banke to ne naplachuju .. ali ova moja je izvikana, kao naj..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies