Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Spor mi mobitel da postavim sliku :cc.
. spor ti internet
.moj novi mobitel. je neki kineski.
.............................................................................................
Sretna nova svima na forumu 
Aj Gudi .sve nabolje u Novoj..

.............................................................................................

najljepshe zelje .. Forumashima..
Re: Vijesti danas
. ne smeta mi taj naziv..
Samo treba zdravlje chuvati..

Forumaši, sve najbolje u Novoj godini, želim vam od 
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Srećna Nova godina dragi prijatelji, neka Vam donese puno sreće, zdravlja, veselja, radosti i dobrih odluka.
Legal Alien
inache
..Oni su zavrshili fakultete u '80 im... i nije to tada bilo skupoGudi wrote: ↑Sun Dec 31, 2023 11:42 pmNe vjerujem. Jer je zaista krvavo kad moraš sa srednjom da radiš i studiraš težak i skup fakultet. Od medicine do inženjerstva.
Eh kad sebi platiš fakultet pa se onda pušeš znanjem iskustvom. Tek tada sve cijeniš. Ovako kad je lagodno ide sve po loju a onda kme kme.
.. upitni su oni koji su studirali od '92-.. tim dr ne bih ishla..
. vidish , da nije 'ko po loju' . . veliki je to stres, bez obzira na sve pogodnosti, kako posmatrachu izgledaju...
Hvala vam na cestitkama
I ja vama mnogo veselih dana zelim u 2024 g
Mi smo bili kod kuce, oboje djece s nama. Nalozili vatru u kaminu, vecerali, pogledali neki film, pogledali neke zabavne emisije, oko 11 izasli u gradsku setnju, neko ponio topal caj, neko toplu cokoladu, gradskog vatrometa nije bilo, ali bilo je ulicnog…
Dogurala skoro do 12:30, a tada utonula u san, i pored preglasnog pucanja.
Tako jutros do 10 h.
I ja vama mnogo veselih dana zelim u 2024 g
Mi smo bili kod kuce, oboje djece s nama. Nalozili vatru u kaminu, vecerali, pogledali neki film, pogledali neke zabavne emisije, oko 11 izasli u gradsku setnju, neko ponio topal caj, neko toplu cokoladu, gradskog vatrometa nije bilo, ali bilo je ulicnog…
Dogurala skoro do 12:30, a tada utonula u san, i pored preglasnog pucanja.
Tako jutros do 10 h.
Sad Munčowwwe pawwa
Budi se ba
Tak to ..

Budi se ba
Tak to ..
Nema nje. Sad je ona negdje u provodu da momcima. 100% 
Sretna Nova Godina

Hvala, sretna i tebi 
Peaco sha ima kod tebe kako si shta radish? 
Hvala i tebi Pekmeza 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla