Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Gdje Stupska PetljaBella wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 6:35 pmNe znam gdje je Hecho .pijaca. mislila sam na prodavnicu..Gudi wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 6:16 pm
Daleko su tebi Markale. To mi iz SG i Centra tu kupujemo. Ostali idu na Ilidžu, Otoku, Ciglane tak ta dalja mjesta od centra. Malo su skuplje Markale . Najpovoljnija je Heco pijaca tu svi oni nabavljaju jeftinije i skuplje preprodaju.
Sređuju Baščaršiju i SG sad za novu. Puno buseve sa turistima. Dosta sam ih vidio iz Hr.
A to oni kad si ishla u hotel preko pita vječne vatre?![]()
.. vidjela sam na nekim slikama. ko da se djeca igraju. jesi li vidio Beograd![]()
Jesam vidio Bg super izgleda.
Kako je tamo kod tebe uredjeno?
Ne povracam, prevrcem se rekoh po krevetu.Bella wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 5:57 pm. moze biti da je vezano za sezonu... i meni se deshava da je stomak nervozan, bez ikakvih nagovjeshtaja ... ali povrachanje je uvijek s nekim razlogom. pokvarena hrana ili neshto dr...Peace wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 3:37 pmJa, koja spavam inace dobro i dugo ko i moj sin od 21 god, ovih noci se po svu noc prevrcem. Znaci tek na kratko zaspem, i to ne utvrdim.
Sjetim se jutros da je prosle god oko ovih dana i za vrijeme punog mjeseca bilo isto.
Nije samo meni da se desava, cujem i drugima.
E ne znam sta je. Moram malo googlati. Mozda i ova euforija oko “lude” noci dodatni poremeti nesto![]()
.. mozda je vrijeme da uradish endoskopiju..
mozesh i ti iz grada do Stupske. nabaviti za 7 dana .. ako su proizvodi dobri/ mada sumnjam da 'privati' mali uzgajivachi tu prodaju.
..Jedan shoping centar. novi . je
sachu postati moju..
.............................................................................................

.............................................................................................
Ma mrsko mi ichi autom. Guzhva vikendom. Treba mi sat i po u jednom smjeru...Bella wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 6:53 pmmozesh i ti iz grada do Stupske. nabaviti za 7 dana .. ako su proizvodi dobri/ mada sumnjam da 'privati' mali uzgajivachi tu prodaju.
..Jedan shoping centar. novi . jestrashan.. svake godine ga okite. i ogroman je.. mogu misliti koliko to koshta..kao i privatne kuche.. .nekad sam se vozala da pregledam..
sachu postati moju..![]()
![]()
Ovako pjeshke malo do grada. Kupim shta treba 3-4 kese i bude hefta.
hoche on #ugoste
.. :"" nemozeniko
#kakvaonaibetonjalova

#ajesammunčawwwa
#bashsammunčawwwa
#shtachukakochu

#bashsammunčawwwa
#shtachukakochu

tak to smajli

Re: Vas danasnji outfit
pa kad je zima kod tebe?
#onakaopisheizaustralije

#onakaopisheizaustralije

nema Peace. jl ok..
Porucili smo. Nesto sam premorena.
Munčowwenaruchis li ti kad shta
ili stedish
ili stedish
u kuchi a da narucim.. pa bolje da se
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies