Samo da kažem
Re: Samo da kažem
jel turska sapunica 
.............................................................................................
Nije nešto
Tamo od tebe sa zapada...
Tamo od tebe sa zapada...
:cc. ko fol .ne prati turkie.
dzess . jes dobar
dzess . jes dobar
.............................................................................................
Ustao jutros u 10. Morao na Markale, u Hoše Komerc supermarket, Konzum, Bajru i na Pijacu. Malo da frižider i kuhinju napunim sa hapom.
Sad bio
Pa kafa i cigara. Tak. Pun grad turista. Guzhva...
Moj Munčoglu...machko...
Dzessi ti? Tak to legendo najacha ko beton...
Re: Vas danasnji outfit
Ja zgodnih i dobrih zhena djevojaka u Carsiji.

Ja, koja spavam inace dobro i dugo ko i moj sin od 21 god, ovih noci se po svu noc prevrcem. Znaci tek na kratko zaspem, i to ne utvrdim.
Sjetim se jutros da je prosle god oko ovih dana i za vrijeme punog mjeseca bilo isto.
Nije samo meni da se desava, cujem i drugima.
E ne znam sta je. Moram malo googlati. Mozda i ova euforija oko “lude” noci dodatni poremeti nesto
Radna subota. Nadam se da svijet ima pametnijeg posla od toga da dolazi kod nas.
Lijep vam dan
Hladno kod mene, bas mi se svidja
Sjetim se jutros da je prosle god oko ovih dana i za vrijeme punog mjeseca bilo isto.
E ne znam sta je. Moram malo googlati. Mozda i ova euforija oko “lude” noci dodatni poremeti nesto
Radna subota. Nadam se da svijet ima pametnijeg posla od toga da dolazi kod nas.
Lijep vam dan
Hladno kod mene, bas mi se svidja
Sinoć sam trebao u tri leci. Tek u četiri legao. Do šest nisam mogao zaspati...Peace wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 3:37 pmJa, koja spavam inace dobro i dugo ko i moj sin od 21 god, ovih noci se po svu noc prevrcem. Znaci tek na kratko zaspem, i to ne utvrdim.
E ne znam sta je. Moram malo googlati. Mozda i ova euforija oko “lude” noci dodatni poremeti nesto![]()
Lijep vam dan![]()
Hladno kod mene, bas mi se svidja![]()
Al eto završio sam šta sam trebao.
Lijep dan Peaco
Gudi wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 2:58 pm
Ustao jutros u 10. Morao na Markale, u Hoše Komerc supermarket, Konzum, Bajru i na Pijacu. Malo da frižider i kuhinju napunim sa hapom.![]()
Sad bio![]()
Pa kafa i cigara. Tak. Pun grad turista. Guzhva...![]()
Moj Munčoglu...machko...![]()
![]()
![]()
Dzessi ti? Tak to legendo najacha ko beton...![]()
. chekam da mi se ugrije..
. posao .. folovi. tak. drago mi kad kasno dodjem . taman vrijeme za lunch..
meni je Hecho bio dobar.. tjestenina/ rezanci barilla odlichna i skusha konzerva..
Markale ne volim. nemaju cijene istaknute.. zato rijetko kupujem kod takvih..
jesu li te zagledale..
pogledaj video. na 2:10. zenska u fatalnim chizmama i panter hod
https://www.klix.ba/magazin/muzika/ulic ... /231230065
. moze biti da je vezano za sezonu... i meni se deshava da je stomak nervozan, bez ikakvih nagovjeshtaja ... ali povrachanje je uvijek s nekim razlogom. pokvarena hrana ili neshto dr...Peace wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 3:37 pmJa, koja spavam inace dobro i dugo ko i moj sin od 21 god, ovih noci se po svu noc prevrcem. Znaci tek na kratko zaspem, i to ne utvrdim.
E ne znam sta je. Moram malo googlati. Mozda i ova euforija oko “lude” noci dodatni poremeti nesto![]()
.. mozda je vrijeme da uradish endoskopiju..
Chizme su ok...Bella wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 5:44 pmpogledaj video. na 2:10. zenska u fatalnim chizmama i panter hod![]()
![]()
https://www.klix.ba/magazin/muzika/ulic ... /231230065
Uhh...ima brate zgodnih zhena djevojaka
Gudi wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 5:58 pmChizme su ok...Bella wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 5:44 pmpogledaj video. na 2:10. zenska u fatalnim chizmama i panter hod![]()
![]()
https://www.klix.ba/magazin/muzika/ulic ... /231230065![]()
![]()
Uhh...ima brate zgodnih zhena djevojaka![]()
![]()
sve je to . okolina Sarajeva.. za domache 'dijaspora'..
. chizme su ..uzas. pogotovo kako ih ko nosi..
One Shto su mrshave i koje imaju mrshave noge. One su mi Bash super... vidio sam jednu danas...aaaj...dobra...
Daleko su tebi Markale. To mi iz SG i Centra tu kupujemo. Ostali idu na Ilidžu, Otoku, Ciglane tak ta dalja mjesta od centra. Malo su skuplje Markale . Najpovoljnija je Heco pijaca tu svi oni nabavljaju jeftinije i skuplje preprodaju.Bella wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 5:09 pm
jesi li se tak naspavao..
. chekam da mi se ugrije..
. posao .. folovi. tak. drago mi kad kasno dodjem . taman vrijeme za lunch..![]()
. jaraara. znam . ti ne kasnish nigdje..
meni je Hecho bio dobar.. tjestenina/ rezanci barilla odlichna i skusha konzerva..
Markale ne volim. nemaju cijene istaknute.. zato rijetko kupujem kod takvih..
Sređuju Baščaršiju i SG sad za novu. Puno buseve sa turistima. Dosta sam ih vidio iz Hr.
A to oni kad si ishla u hotel preko pita vječne vatre?
Ne znam gdje je Hecho .pijaca. mislila sam na prodavnicu..Gudi wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 6:16 pm
Daleko su tebi Markale. To mi iz SG i Centra tu kupujemo. Ostali idu na Ilidžu, Otoku, Ciglane tak ta dalja mjesta od centra. Malo su skuplje Markale . Najpovoljnija je Heco pijaca tu svi oni nabavljaju jeftinije i skuplje preprodaju.
Sređuju Baščaršiju i SG sad za novu. Puno buseve sa turistima. Dosta sam ih vidio iz Hr.
A to oni kad si ishla u hotel preko pita vječne vatre?![]()
.. vidjela sam na nekim slikama. ko da se djeca igraju. jesi li vidio Beograd
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies