Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Munča i Peace dvije su jake trebe ko beton.
Dzee chete za novu Peace...Monča???
Nije valjda u krpe prije 10-11 sati

Dzee chete za novu Peace...Monča???
Nije valjda u krpe prije 10-11 sati
eto . neki che na koncert. bla bla..
.kuchi je najbolje... mada nakon ovoliko godina..
.. nemam izgleda nishta dodati..
.............................................................................................
chao machor..
.............................................................................................
Zovite me za budalu, mene bi bilo stid slaviti novu god. Bar na onaj nacin - pijanka, cigare, preglasna muzika i hrana koja na stolu skuplja viruse i prasinu satima.
Novogodisnji programi, zaboravils sam, hvala ti Boze, da to i postoji, Bella me sad posjetila.
Ne bi mi smetalo izaci negdje prosetati, ali toga ovdje nema, a i ako negdje ima, uglavnom nije sigurno.
Pogledam najcesce neki film, s ostanem budna da iza ponoci, jer u susjeda su 4 muskarca u kuci i nikako da odrastu pa da prestano s vatrometom.
Novogodisnji programi, zaboravils sam, hvala ti Boze, da to i postoji, Bella me sad posjetila.
Ne bi mi smetalo izaci negdje prosetati, ali toga ovdje nema, a i ako negdje ima, uglavnom nije sigurno.
Pogledam najcesce neki film, s ostanem budna da iza ponoci, jer u susjeda su 4 muskarca u kuci i nikako da odrastu pa da prestano s vatrometom.
Kad je 'slavlje' . to sve ide uz . kao i slavlje na vjenchavanju . na kojeem je ukljuchena i berza.. davanje koverti itd.. kakva je to pljachka..
.. sjecham se tih proslava.. nije to sve tako loshe.. skupe se prijatelji. familija.. bude svashta... / hrana / piche / cigarete/ itd...
.. kad to sve ponovimo nekoliko godina. dodje do zasichenja.. kod nekih...
. kod mene ima u centru grada . program. ali ne idem.. ne volim guzve.. i sve uz shto ide. a da je nesigurno. nije.. nikada nije bio neki incident, da je objavljeno na mrezama..
.. sjecham se tih proslava.. nije to sve tako loshe.. skupe se prijatelji. familija.. bude svashta... / hrana / piche / cigarete/ itd...
.. kad to sve ponovimo nekoliko godina. dodje do zasichenja.. kod nekih...
. kod mene ima u centru grada . program. ali ne idem.. ne volim guzve.. i sve uz shto ide. a da je nesigurno. nije.. nikada nije bio neki incident, da je objavljeno na mrezama..
Dzee ba
Shta chemo kako chemo...njanja nja
Odoh sutra kupiti petardi da bacamBella wrote: ↑Thu Dec 28, 2023 8:18 pmKad je 'slavlje' . to sve ide uz . kao i slavlje na vjenchavanju . na kojeem je ukljuchena i berza.. davanje koverti itd.. kakva je to pljachka..![]()
.. kad to sve ponovimo nekoliko godina. dodje do zasichenja.. kod nekih...![]()
Ako volis tvoje mace, to ne bi trebao raditi.Gudi wrote: ↑Thu Dec 28, 2023 8:30 pmOdoh sutra kupiti petardi da bacamBella wrote: ↑Thu Dec 28, 2023 8:18 pmKad je 'slavlje' . to sve ide uz . kao i slavlje na vjenchavanju . na kojeem je ukljuchena i berza.. davanje koverti itd.. kakva je to pljachka..![]()
. kod mene ima u centru grada . program. ali ne idem.. ne volim guzve.. i sve uz shto ide. a da je nesigurno. nije.. nikada nije bio neki incident, da je objavljeno na mrezama..![]()
![]()
Obrati paznju koliko se boje.
I to polahko odlazi u istoriju. Mladi i obrazovani ljudi ne zele takva vjencanja.Bella wrote: ↑Thu Dec 28, 2023 8:18 pmKad je 'slavlje' . to sve ide uz . kao i slavlje na vjenchavanju . na kojeem je ukljuchena i berza.. davanje koverti itd.. kakva je to pljachka..![]()
Doduse oni ne zele vjencanja uopste
Male petarde za bašte. Sad u kuchi chujem kako muzika treshti kod Vijećnice i u TitovojPeace wrote: ↑Thu Dec 28, 2023 8:46 pmAko volis tvoje mace, to ne bi trebao raditi.Gudi wrote: ↑Thu Dec 28, 2023 8:30 pmOdoh sutra kupiti petardi da bacamBella wrote: ↑Thu Dec 28, 2023 8:18 pmKad je 'slavlje' . to sve ide uz . kao i slavlje na vjenchavanju . na kojeem je ukljuchena i berza.. davanje koverti itd.. kakva je to pljachka..![]()
. kod mene ima u centru grada . program. ali ne idem.. ne volim guzve.. i sve uz shto ide. a da je nesigurno. nije.. nikada nije bio neki incident, da je objavljeno na mrezama..![]()
![]()
Obrati paznju koliko se boje.
Imam i machiche u komsiluku dvije male mace
danas ih vidio 
. podrzavam to... mada josh uvijek je veliki procenat mladih, da zele tu ceremoniju..
..
a komshinica sa crijevom ... 'vodom' za bazen..
.. za mace nije problem..ako se zatvore prozori i vrata. ne vjerum da ih taj zvuk moze uznemiriti.....i dosta je domachinstava.. gdje je atmosfera u kuchi na visokim tonovima.. .muzika/ vriska djece . odraslih itd..
To su oni koji su pod velikim uticajem roditelja i okoline.
U Bosni smo zadnji put isli na dvije svadbe, rodjaci i to bliznji, djeca moja nisu htjela ici.

Kad je pun mjesec ja slabo spavam.
Lijep vam petak ljudi
Lijep vam petak ljudi
Ja sam dobro. Samo mi fali sunca i energije koja dodje s njim.
. imam osjechaj da je subota.. 
demencija

:cc. 
. kako ne gledam CNN. tv mi je na lokalnim vijestima..
evo samo registrujem vrijeme.. ..jeedno te isto ..svakih par minute.. 

. kako ne gledam CNN. tv mi je na lokalnim vijestima..
Evo meni sa dnepto bzvz vrti .
Neke glumice nešto
Neke glumice nešto
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6620 Views