Samo da kažem
Re: Samo da kažem
. chu da pravim palachinke od leblebija brashna..

.............................................................................................
kafa tak to....
uchim ba
shta ba ti radish ? kakvi sad palachinci...

..
. palachinci bili dobri. bolje recheno. drugachiji.. ali ne bih ih poredila s 'pravim'. koji su nezamjenljivi
.............................................................................................
Spavala 10,5 sati
Ali trebalo mi je.
Frendica mi bila na kafi.
Za tim s mamom pricala.
Sinu nesto trebalo iz Athensa, odveo i seku sa sobom.
Cekam ih pa da odemo negdje na rucak.
I tako ce slobodan dan proci.
Neobicno mi kad se ne bahilisem radeci po kuci
Ali trebalo mi je.
Frendica mi bila na kafi.
Za tim s mamom pricala.
Sinu nesto trebalo iz Athensa, odveo i seku sa sobom.
Cekam ih pa da odemo negdje na rucak.
I tako ce slobodan dan proci.
Neobicno mi kad se ne bahilisem radeci po kuci
Shta ti znachi ovo bahilisanje?

Monča sad negdje sheta...ima onaj :ptica parkich..nesht.
.tak to...
.tak to...
ne shetam . vjetar... s njim nisam u dobrim odnosma...
gledam na yt . luxuzna putovanja. Japan vozovi. avioni:..
..pokushah da vidim shta .Canada nudi.. lux. voz..
jutroshni eksperiment .. nije uspio. prvi put da neshto bacim..

aha i dalje...
a da razmislish o krstarenju ili tour putovanjima...ako imash $$$ naravnoBella wrote: ↑Sun Dec 24, 2023 8:42 pm![]()
ne shetam . vjetar... s njim nisam u dobrim odnosma...
gledam na yt . luxuzna putovanja. Japan vozovi. avioni:..
..pokushah da vidim shta .Canada nudi.. lux. voz..koji ba lux. ni blizu Japanu
![]()
jutroshni eksperiment .. nije uspio. prvi put da neshto bacim..![]()
sta se desilo . ne znam.. ni nalik na pogachu..
![]()
Mexico, latinska amerika ? machko
kao ni tur. nisam ja ta.. . jel ti tako shto .. bi..
. vratio se par . bili na Bahame . 10 dana. da bi 3 dana bilo nevrijeme. ljuljali se.
u MIami -ju chekali 3 sata da se iskrcaju. . zakasnili na let .. iznajmili auto da voze.. na putu im guma ispuhala na cesti znanoj po. izlezavanu aligatora..
no, ako uhvatim vremena . bi u Canadu
Aljaska negdje gore...Bella wrote: ↑Sun Dec 24, 2023 11:52 pmkrstarenje . ni pod razno..
kao ni tur. nisam ja ta..
![]()
. jel ti tako shto .. bi..![]()
![]()
. vratio se par . bili na Bahame . 10 dana. da bi 3 dana bilo nevrijeme. ljuljali se.. hrana dobra,,, tu se niko nije zalio. ko kad je dostupno da jedesh dok ne crknesh..
![]()
u MIami -ju chekali 3 sata da se iskrcaju. . zakasnili na let .. iznajmili auto da voze.. na putu im guma ispuhala na cesti znanoj po. izlezavanu aligatora.....
ma . bjezba
no, ako uhvatim vremena . bi u Canadu
![]()
![]()
Meni se svidja Ichy Boots ...na bajku...
To bih volio da probam...wooow
Baka voli neka mirna putovanja...da se izlezhava...
Evropa je meni iskreno jedino 'pitoma' to Amerike Azije Afrike...dzungla ba...
Munčo ideš li gdje po Evropi?
Izgledalo mi je da cu se razboloti. Sinoc sam malkice gorila i glava me bolila. Danas sam osjecala neku blagu slabost.
Limunada, narance, supa, caj od gingera, sipka i hibiskusa…i evo me. Nije da sam ko nova, ali dobro je, nije me posve oborilo.
Lijepo spavajte
Limunada, narance, supa, caj od gingera, sipka i hibiskusa…i evo me. Nije da sam ko nova, ali dobro je, nije me posve oborilo.
Lijepo spavajte

inache .. staima
hladna kupka . lijechi sve..

Nedamo se, nedamo
Ali ima neke viroze. Zale se ljudi. Niko nije za kreveta ali svi nesto slabasni.
Ali ima neke viroze. Zale se ljudi. Niko nije za kreveta ali svi nesto slabasni.
.
. izlezavam se cijeli dan.. neradni dan.
..natjerah se u shetnju... po danu.. izashlo i sunce..
Hajde da putujemo zajedno
Hochemo na bajku
Shto ti je neradni dan? bozic?
Shto si se to ulijenila ?
Tak to Munčawwee...
Burek u malim zvrkovima Jami 6.95 BAM. 900g
Gudi wrote: ↑Tue Dec 26, 2023 12:34 ams tobom putovati. ti si
'zivcho'..
![]()
.. mislim da ni prodavnice nisu radile. lijepo voziti -nema guzve..
..odmaram kod eksperimenata s brashnom.... ali. ne volim kad je ovako praznik u sedmici. poremeti mi dane ..![]()
.. shta znaci . mali zvrkovi. jel jedan dosta za vecehru/ ruchak..![]()
.. nisam te kupovala. ima ih u pojedinim prodavnicama.. cijena samo u doll... ili tako neshto .
. gledala naj hotel u Dubai -u americhka kafa $10.. kod mene $ 3... burger ..mozda $ 15 .. itd.. cijena soba do $13 000![]()
.. eto gledash one arape u japankama. hodaju po lobi-u :cc.
..![]()
.. evo sa smuchkala post..
Dobro. Putuj samaBella wrote: ↑Tue Dec 26, 2023 1:30 ams tobom putovati. ti si
'zivcho'..
![]()
.. mislim da ni prodavnice nisu radile. lijepo voziti -nema guzve..
..odmaram kod eksperimenata s brashnom.... ali. ne volim kad je ovako praznik u sedmici. poremeti mi dane ..![]()
.. shta znaci . mali zvrkovi. jel jedan dosta za vecehru/ ruchak..![]()
.. nisam te kupovala. ima ih u pojedinim prodavnicama.. cijena samo u doll... ili tako neshto .
. gledala naj hotel u Dubai -u americhka kafa $10.. kod mene $ 3... burger ..mozda $ 15 .. itd.. cijena soba do $13 000![]()
.. eto gledash one arape u japankama. hodaju po lobi-u :cc.
..![]()
.. evo sa smuchkala post..
![]()
Ove pitice. Dodje deset komada...zvrkova...
Tebi je jedan dosta

Samo malo pouljish da ne zagore i na laganoj temperaturi pechesh...
A Dubai..Lijep je Dubai...ali zhara za turiste...jako skupa destinacija...sad pa sad pare izvuku...Ima dosta nasih iz Bosne i Srbije...tamo..
Ja sam bio u Hyatt Regency..preko firme...Rent-a-car nije skup...Uglavnom moj savjet bolje ti je rentati neki manji apartman dalje od grada...a pare trositi na obilazenje turističkih atrakcija...Taxi je isto zhara....bus je losh...za obichi sve lokacije samo rentakar...Restorani zhara.... najbolje da sama pripremash hranu...ako cesh malo duzhe ostati...mjesec-dva...mozesh usput obichi i Oman i Saudijsku Arabiju...autom naravno...
Imash grupu na FB Srbi u Dubaiju pa se mozesh raspitati kod nasih ljudi koji tamo žive i rade da te upute u sadašnje cijene. Munčoglowwe jedan
Ja sam od 9-5 danas bila u kuhinji
U kuhinji ispila jutarnju kafu. Pa zamijesila za hljeb, pa napravila supu, pa humus, pa neki hljeb za rucak pekla, pa rucak tu pojeli pa stavila grah da se kuha, pa pekla hljeb za veceru, pa kolace napravila, pa caj napravila, pa ananas tu jeli, pa kafu popodne tu pila, mamu odatle zvala, frizider ocistila, sudje cijeli dan od tog spremanja prala, poslije svega pocistila…
Tacno u kuci ima posla da nikad ne sjednes.
U kuhinji ispila jutarnju kafu. Pa zamijesila za hljeb, pa napravila supu, pa humus, pa neki hljeb za rucak pekla, pa rucak tu pojeli pa stavila grah da se kuha, pa pekla hljeb za veceru, pa kolace napravila, pa caj napravila, pa ananas tu jeli, pa kafu popodne tu pila, mamu odatle zvala, frizider ocistila, sudje cijeli dan od tog spremanja prala, poslije svega pocistila…
Tacno u kuci ima posla da nikad ne sjednes.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6620 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies