Samo da kažem

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Re: Samo da kažem

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Sun Dec 17, 2023 12:35 am
Gudi wrote:
Sat Dec 16, 2023 7:55 pm

Machkoba. Pola prochitao :)

Dok jedem pa chu nastaviti :/*

Misli ona on to neshto kao chita...Dok ona zna sve tipove mafina i tak tih kolacha :plas :hahah

:_)

Image :hihi

Image
Chao Munčawwwee :obr :__

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Radna mi i nedjelja. Doduse samo 5-6 sati.

Lijep vam dan :__

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Image Gudich :obr :D/ kakav si..
.. prosjechan Bosanac prochita 10-ak knjiga. :hm Amerikanac 12...
.............................................................................................Image

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Sun Dec 17, 2023 2:55 pm
Image Gudich :obr :D/ kakav si..
.. prosjechan Bosanac prochita 10-ak knjiga. :hm Amerikanac 12...
Munčawe moj :obr
Dobrica. Malo umoran a nisam danas nista specijalno radio. Odmarao uglavnom kuchi iako je lijep dan bio. Tak :up

Moram uchiti ono svoje :iiij kakva si mi ti? :<33

U mjesec i po dana ja prochitao 5 :hm

Koliko si ti ove godine prochitala? :hihi :D/

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Sun Dec 17, 2023 9:06 pm

Munčawe moj :obr
Dobrica. Malo umoran a nisam danas nista specijalno radio. Odmarao uglavnom kuchi iako je lijep dan bio. Tak :up

Moram uchiti ono svoje :iiij kakva si mi ti? :<33

U mjesec i po dana ja prochitao 5 :hm

Koliko si ti ove godine prochitala? :hihi :D/
🤫. shta te spopalo to chitanje... Image
.. :_) ja radim... a treba neshto ostaviti i za godishnji... to mi je bio obichaj.. knjiga za vrijeme god. mada nisam odavno bila na godishnjem a pitanje je i kad chu.. :/* nije da mi nedostaje..🤓
.. treba nekada dan provesti i u kuchi... nakupi se sitnica. za odraditi, a i za odmor... :obr :tim
.............................................................................................Image

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Sun Dec 17, 2023 10:58 pm
🤫. shta te spopalo to chitanje... Image
.. :_) ja radim... a treba neshto ostaviti i za godishnji... to mi je bio obichaj.. knjiga za vrijeme god. mada nisam odavno bila na godishnjem a pitanje je i kad chu.. :/* nije da mi nedostaje..🤓
.. treba nekada dan provesti i u kuchi... nakupi se sitnica. za odraditi, a i za odmor... :obr :tim
:_)
mah chitam ja i druge stvari svaki dan...pa hajde da mi nije monotonija....ovako mi je ovo razbibriga..malo misli odlutaju...tak to Munčowwwe moj :obr

shta ba radish...vishe se izvlacish nego shto radish...u vrh glave 4 sate produktivno i efektivno radish...ostalo tralalala :maad :rlys :/*

valjda se nekog umora nakupi...tako da pozhelim ovako da kuchi po chitav dan odmaram...tak... :hm

Munčowwwe jedna :iiij

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:rlys . on meni..da ja . talallaa :maad 😏😼

...voznja zicarom u Sa. za 'strance' skuplja... :fp
..eto. sad domachi moraju lichnu pokazati.. :ble :hahah
inace cao.. :obr .. odmoran/veseo i chio..🤫😎

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:__

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

:__

Kakvo je jutto Bella?

Kod mene 4 C, sunce i vjetar, kvaliteta zraka dobra, otvorila ava vrata i prozore da se uvuce u kucu.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

16 stepeni. sunchano.. dakle, hladno za mene.. :D/ ne otvaram prozore :_) .

bakterijasmarsa
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by bakterijasmarsa »

kad je kod mene u ovo doba jutarnja +4, znači toplo :)
Legal Alien

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Ja sam poslije posla stigla otici u setnnu od 40 min. Kad kazem setnja, mislim na brzi hod.
I ljepota bila, tem zraka oko 9-10 C, vjetric neki studen rezo, ozebli mi obrazi, a to me vrati u djetinjstvo…Ono sa stanice do kuce i od kuce do stanice, ozebu ti obazcici i zacrvene se :inl.

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Mon Dec 18, 2023 1:55 pm
:rlys . on meni..da ja . talallaa :maad 😏😼

...voznja zicarom u Sa. za 'strance' skuplja... :fp
..eto. sad domachi moraju lichnu pokazati.. :ble :hahah
inace cao.. :obr .. odmoran/veseo i chio..🤫😎
Pa ja tallala Munčoww :obr 😏😂☺️🤭

Vadi lichnu Munčowe :hihi :hahah

Danas kompšinici zvao policiju. Čime se ljudi bave samo da čovjek bude bihuzur. 12ti mjesec, zima, snijeg, minusi, žena izmalterisala slivnik za vodu. Da mi se voda skuplja i da mi ledi i beton puca...ccc zaista ljudi kad odu u penziju puknu sa glavom i pameti...Da Bog sačuva :-?

Toliko stvari u životu i jebenim slivnikom koji tu stoji 30 godina ona se bavi...ccc :/&%

Znači iz kaprica, nekog zora. Šta već ..samo da bi se kavgalo i svađalo.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Tue Dec 19, 2023 2:37 am

Vadi lichnu Munčowe :hihi :hahah

Danas kompšinici zvao policiju. Čime se ljudi bave samo da čovjek bude bihuzur. 12ti mjesec, zima, snijeg, minusi, žena izmalterisala slivnik za vodu. Da mi se voda skuplja i da mi ledi i beton puca...ccc zaista ljudi kad odu u penziju puknu sa glavom i pameti...Da Bog sačuva :-?

Toliko stvari u životu i jebenim slivnikom koji tu stoji 30 godina ona se bavi...ccc :/&%

Znači iz kaprica, nekog zora. Šta već ..samo da bi se kavgalo i svađalo.
. imam je.. ;) 😁

.. :obr :hahah
chuj zvao policiju... neko joj je to radio. nije ona.. mislim .ako nije keramicharka kakva..
..jel to slivnik .okrenula na tvoju stranu...😏😬
.. tako je i moj komshija.. htio oluk da montita na moju fasadu.... kao vanjski zid kuche nije moj. vech se o njemu brine. komuna. . u kojoj zivimo... kao shto sami ne mozemo ni krov promjeniti itd.. .

. .. sad su vech jako losheg zdravlja.. na kraju su. a inache bili su mirni, nikakvu buku nisu pravili... ..

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Tue Dec 19, 2023 3:18 am
. imam je.. ;) 😁

.. :obr :hahah
chuj zvao policiju... neko joj je to radio. nije ona.. mislim .ako nije keramicharka kakva..
..jel to slivnik .okrenula na tvoju stranu...😏😬
.. tako je i moj komshija.. htio oluk da montita na moju fasadu.... kao vanjski zid kuche nije moj. vech se o njemu brine. komuna. . u kojoj zivimo... kao shto sami ne mozemo ni krov promjeniti itd.. .

. .. sad su vech jako losheg zdravlja.. na kraju su. a inache bili su mirni, nikakvu buku nisu pravili... ..
ima moj Munčowww sve... :hahah :obr

i to ne jednom vech dva puta :jbg
josh joj rekao budesh li me zjbvala i uznemiravala tu garazhu sto si izgradila bez moje saglasnosti uz moju parcelu i moje dvoriste i nju cu ti strusiti. A zakonom jasno receno da udaljenost od objekta do objekta mora biti oko 5 metara...Samo se igraj sa mnom. Vech imam iskustva sa policijama ,sudovima, inspekcijama....o jadu chu te zabaviti. :fp :/*

sad u decembru dosla da zajebava...kao ide joj voda u bashtu...sad u decembru uredjuje bashtu...po minusima, josh samo da snijeg padne...i poledi voda...sebi rijesila problem...da joj voda ne ide...a meni belaj napravila...da mi beton popuca i da se voda skuplja po mojem betonu jer nema gdje da otice... :a/

i uzmem onaj metalnu sipku i probijem sa svoje strane cijev..sipku gurnuo u cijev i cekicem lup lup kroz cijev i izbijem rupu... :prst

ne znaju ljudi shta che od bijesa...samo da se kavgaju i da se svadjaju...

OK...tebi se ne svidja moj slivnik u tvoju bastu... Nema veze...na proljeche chu ga preparaviti da ide u moju bashtu...jer nechu sad da to radim...zimski je period...moram shtemati plochu...betonirati... :fp

ali chu ti zato otichi u opstinu i predati zahtijev za rusenje bespravnog objekta...pa idi pokazuj kakvu imas dokumentaciju za objekat...nek ti auto kisne... :prst

Kad nisi nikoga pitala za saglasnost i za dozvolu...da ti napravim probleme u zhivotu... :f

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Tue Dec 19, 2023 12:29 pm

;) tako. naletish na snizenja u BIngooo :hahah :obr kakav si . ba... :_) :tim

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:

sad u decembru dosla da zajebava...kao ide joj voda u bashtu...sad u decembru uredjuje bashtu...po minusima, josh samo da snijeg padne...i poledi voda...sebi rijesila problem...da joj voda ne ide...a meni belaj napravila...da mi beton popuca i da se voda skuplja po mojem betonu jer nema gdje da otice... :a/

i uzmem onaj metalnu sipku i probijem sa svoje strane cijev..sipku gurnuo u cijev i cekicem lup lup kroz cijev i izbijem rupu... :prst

ne znaju ljudi shta che od bijesa...samo da se kavgaju i da se svadjaju...

OK...tebi se ne svidja moj slivnik u tvoju bastu... Nema veze...na proljeche chu ga preparaviti da ide u moju bashtu...jer nechu sad da to radim...zimski je period...moram shtemati plochu...betonirati... :fp

ali chu ti zato otichi u opstinu i predati zahtijev za rusenje bespravnog objekta...pa idi pokazuj kakvu imas dokumentaciju za objekat...nek ti auto kisne... :prst

Kad nisi nikoga pitala za saglasnost i za dozvolu...da ti napravim probleme u zhivotu... :f
. policija ne rijeshava takve stvari.. jedino opshtinska inspekija
.. aj... problem je shto i ti krsis zakon, time shto joj cijev bushish.. :hm bez obzira shta je njena namjera..

..traje taj proces,,, ali sa shto manje stresa i problema ..treba rijesitii... ili skontaj kako da se zashtitish...da ne krsis zakon ..

. zbilja je problem .komshije bilo kucha ili stan.. vechina smatra. moje je imam pravo da radim shta hochu.. a pravila postoje... :hm ne za njega/nju...
. i tako kupish skupu nekretninu ..mislish haj ako ima novaca ima valjda i karakter.. :cc. no.... ne znachi u danashnje vrijeme.. :-?

..

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Tue Dec 19, 2023 3:52 pm
. policija ne rijeshava takve stvari.. jedino opshtinska inspekija
.. aj... problem je shto i ti krsis zakon, time shto joj cijev bushish.. :hm bez obzira shta je njena namjera..

..traje taj proces,,, ali sa shto manje stresa i problema ..treba rijesitii... ili skontaj kako da se zashtitish...da ne krsis zakon ..

. zbilja je problem .komshije bilo kucha ili stan.. vechina smatra. moje je imam pravo da radim shta hochu.. a pravila postoje... :hm ne za njega/nju...
. i tako kupish skupu nekretninu ..mislish haj ako ima novaca ima valjda i karakter.. :cc. no.... ne znachi u danashnje vrijeme.. :-?

..
Pa moja je cijev :rlys
Svoju cijev bushim na svojem zidu.

Ma problem je u tome što se do proljeća mogao bazen vode skupiti kod mene. :fp

Iskreno nechu ba da znam za bilo koga. Meni se svidja kao na zapadu. Neću ba da znam ko mi ue prvi komšija. Bjezh... :fiju

Tak to... :obr

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Tue Dec 19, 2023 3:45 pm
Gudi wrote:

;) tako. naletish na snizenja u BIngooo :hahah :obr kakav si . ba... :_) :tim
Ja od Binga jedino volim Amnu Dzambic. Ona mi je zgodna :hahah :_)

Dobar. Tak to...Kakva si ti kao Munčowwwe ☺️🐿️😄💰😏

:obr

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Tue Dec 19, 2023 4:29 pm

Pa moja je cijev :rlys
Svoju cijev bushim na svojem zidu.

Ma problem je u tome što se do proljeća mogao bazen vode skupiti kod mene. :fp

Iskreno nechu ba da znam za bilo koga. Meni se svidja kao na zapadu. Neću ba da znam ko mi ue prvi komšija. Bjezh... :fiju

Tak to... :obr
:fp eto sad. od muke i svoje unishtio..

..skontaj neshto...pametno. mozesh ti to. :H
. na zapadu . narod se ipak pozdravi . i tak to.. kod nas ni to.. :-? mufljuzi.. :hahah

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bezhi Munčologu jedan :obr :_) :rlys

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

jao smoga u Sarajevu.Nije toliko kod mene u SG ali u NG...strava :hahah :maad

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Tue Dec 19, 2023 7:50 pm
..hm. ne svidja ti se konverzacija.. :hahah

Image :obr :H :nevina

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Gudi wrote:
Tue Dec 19, 2023 11:12 pm
jao smoga u Sarajevu.Nije toliko kod mene u SG ali u NG...strava :hahah :maad
:hm to znachi. ni avioni ne slijechu/polijechu/// koji uzas za turiste koji dolaze zimi.. :-?
. uvijek je bilo takvih dana..u YU ali izgleda ne ovakvog inteziteta..
. neki dan .dizelash ispred mene... smrdi... za tih par minuta.. glava me zabolila... u nosu miris nikako da ishchezne.. :m.

Gudi
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Gudi »

Bella wrote:
Tue Dec 19, 2023 11:28 pm
Gudi wrote:
Tue Dec 19, 2023 7:50 pm
..hm. ne svidja ti se konverzacija.. :hahah