Samo da kažem
Re: Samo da kažem
sad je tek energy...ima u slatkom butiku...set...domachih bosanskih kolacha
hahaha,...imasah li ono zvono na sporetu ?
Dzee mi je Munča

U 12 dsna imat cu samo jedan slobodan, ali nije ni taj jedan za sigurno. Ali su dani po 6-7 radnih sati, tako da nije mi brigaz
Lijepu vsm noc zelim
Lijepu vsm noc zelim
Nema Munčeta za živu glavu

.............................................................................................
.. u butiku.. hm.. svjezi?
. ima. al koristim na mikrovalnoj... a i imam i onaj ruchni. shto se navije . e taj zvokoche..
ja sat jako koristim. bez njega..
.............................................................................................
Da butik sa home-made bosanskim slatkishima...tak na carsiji
Nije fabrichko...
Onaj mehanički sat ima..zvoni ko u vozu
..posao.. tak to.. dobro je ... . nije mi tehnika neshto draga.
..
. izbjegavam te kupovine... kad pochnesh jesti, ne znash stati.
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
.... kupim kroasan ..skoro $5.00 . ponekad.. zbilja dobar.. ali mislim da ne vrijedi te pare..
za tih 5 doll napravim 12 mafina. min.. mozda i vishe.. nisam ih josh obrachunala..
chaochao
kakavsi🐿
Turistichka mjesta, otoci.. daleko od dvega..
Dio puta od posla do kuce rade… nevjerovatno mi da ga uvijek rade u udarne sate, kad idu ljudi kuci s posla.
Umjesto za 20 min stignem kuci za sahat.
Umjesto za 20 min stignem kuci za sahat.
za toliko kupish 10 chevapa u Sarajevu
pa bolje onda mafine pravi
dobar...onako...imam obaveza...dosta...tak to...moj Munčowwwe...machko
dzessh za novu legendo ?
. hm . vishe rada i bolji kvalitet je u kroasanu.... ako jedesh vani . jedi neku shniclu/dzulbastiju.. mljeveno meso . je 'pljachka'
. mafini su mi snacks.. uz kafu. mada imaju dosta orashchastih plodova... i kalorija. moram i to smanjiti..
.. eto. vidish, ne treba puno, rada ..pa da budesh 'dobar;..
. u centru che biti . spushtanje 'ananasa'..
.. u domu svom je najugodnije.. biche i petardi u redneck komshiluku.. :"" biche zabavno..
.... vidim u Bihachu neche biti vatrometa. silni novac ide za 'narodnu kuhunju' a u Sarajevu. narod velikodushan . ima hrane za svakoga. / dijele tokom cijele godine...eto . onda se novac pokloniti za nonprofit org ili ti udruzenje koje se bavi' zivotinjama'..
ne znam o tome nishtaBella wrote: ↑Wed Dec 13, 2023 12:59 am
. hm . vishe rada i bolji kvalitet je u kroasanu.... ako jedesh vani . jedi neku shniclu/dzulbastiju.. mljeveno meso . je 'pljachka'![]()
. mafini su mi snacks.. uz kafu. mada imaju dosta orashchastih plodova... i kalorija. moram i to smanjiti..![]()
.. eto. vidish, ne treba puno, rada ..pa da budesh 'dobar;..![]()
![]()
![]()
. u centru che biti . spushtanje 'ananasa'..u ponoch. razmishljam da odem
.. u domu svom je najugodnije.. biche i petardi u redneck komshiluku.. :"" biche zabavno..
.... vidim u Bihachu neche biti vatrometa. silni novac ide za 'narodnu kuhunju' a u Sarajevu. narod velikodushan . ima hrane za svakoga. / dijele tokom cijele godine...eto . onda se novac pokloniti za nonprofit org ili ti udruzenje koje se bavi' zivotinjama'..samo nek nije, kako treba...
ne voli chevape...fuj kaka
shta je snacks?
ona neshto nja nja...Ja sam sad Munčawwwa...et stash sad..nja nja...jela sam svoj dragi mafin..et shta je
kakav ananast. ocehemu se radi
ma bit che vatrometa...ionako narod uglavnom vishe ispuca vatrometa od grada
tak to moj munčawwwe jedan...kad che outfit tak to
13 ..tiiiii.............................................................................................

Opet na 8 tableta i pocela sam b complex da pijem, tako da 9 tableta. Prestalo mi je krvarenje sad zasad pa cemo vidjeti hoce li tako ostati do kraja
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6620 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies