Samo da kažem
Re: Samo da kažem
.............................................................................................
e . danas ugrijalo..
.. dobro je da si dobro..
.............................................................................................
.. hm. zar begova nije s piletinom... bamijom..
. ja chu .samo sirnice.. i kefir s vodom pinkish so ..ili ti ajran..
Ide i bamja
Danas sam na poslu provela 9 sati, s prevozom 10 sati. Znaci iz pidzame na posao, i s posla u pidzamu.
ide u begovu. ili opet kao prilog..

Bila na veceri s djecom, nekim povodom, francuski restoran Bistro Niko. Fancy, i erija i restoran i food i mi bili.
evo je.. vecehrala... kako prodje dan kod tebe Gudi...
. shta si jela. Peace 
bila danas u mall-u. . koja guzva---jedva kafu dobila... u starbucksu...
mislim da sam jedina bila s narudzbom kafe.
svi uzimaju kojekave shejkove, obojene vode. kolachiche. cijene $4.5 +
Ja u Decembru nikad ne idem u mall. Zapravo ja uopste ne idem u mall.
Uvijek su sad redovi. Meni se ne da tako trosit vrijeme.
A danas, u zgradi gdje kcerka zivi, imaju neki coffe shop, wow kafe Bella, bolja od starbucksa, doduse malo i skuplja.
Ja sam uzela malu, latte, ona srednju pumpkin spice latte, platila je oko $13.
. googlah . lijep restoran
. ta riba je izgleda .tuna..
a piletina . Coq au Vin ..a gljive su vjerovatno ove . danas ih kupih.

..
. ta riba je izgleda .tuna..
..
. odem subotom, jer mi je na putu do jednog supermarketa.. i narucim kafu .. mobile. i dok dodjem do .. shopa. ona e vech cheka. ali danas.. bash guzva.. i saposleni rade ko ' roboti' super su ali eto.Peace wrote: ↑Sun Dec 10, 2023 2:51 amJa u Decembru nikad ne idem u mall. Zapravo ja uopste ne idem u mall.
Uvijek su sad redovi. Meni se ne da tako trosit vrijeme.
A danas, u zgradi gdje kcerka zivi, imaju neki coffe shop, wow kafe Bella, bolja od starbucksa, doduse malo i skuplja.
Ja sam uzela malu, latte, ona srednju pumpkin spice latte, platila je oko $13.
hahah i kod mene ima jedan shop... skupa kafa. mala sholjica $ 5.00 ukus zbilja dobar... ali . muzika je jaka/agresivna... ne volim tu galamu...
Odlicno si izguglala, vidim menu dobro prostudirala
Tebe bas zanima kuhanje
Ma ove gljive su bile posve male, skroz bebe. Ja nisam takve nigdje vidjela.
Moram reci, prednost ipak dajem persijskoj kuhinji.
Ja jedva doguram budna do 10 pm. Ne uspijem uvijek, nekad odem u krevet oko 9:30. Osjecam, tijelo mi signalizira, da trebam otici u krevet oko 8-8:30. Ali kontam tada cu se probuditi rano, prije svanuca, pa sta cu onda. Forsiram se zato ostat budna bar do 10 pm.
Lijepo spavajte

Lijepo spavajte
...nisam menu gledala......haha...e ta jela sam nekada jela..
Sad mi je ta piletina.zestoka...
..ln :
Pregledala dokumentarac...Japanci i gin...
Sad mi je ta piletina.zestoka...
..ln :
Pregledala dokumentarac...Japanci i gin...
. prespav'o. a posla u bashti .. i okokuche,,

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6621 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies