Samo da kažem
Re: Samo da kažem
I The Big Gatsby pročitan

.

. uspava ..

. uspava ..
.............................................................................................
. imam prodavnicu, gdje se voche i povrche prodaje na komad....
slatki krompir..
kako na komad. kad velichina od jajeta do tikvice..

slatki krompir..

.............................................................................................
Murasaki Kavasaki i to jedu
Shta je to
Shta to chudno jedesh
Shta je to
Shta to chudno jedesh
Jutro

inache kako si danas .............................................................................................
Sumnjiva si ti meni....
Evo dobar sad došao sa onog svojeg
tak to...moj Munčowwwe Hladno napolju
Tak shta ima machko kod tebe? Kako se drzish i tak to... :ptica
Dobra vece Lana
Kako si ti? Skroz nas zaboravila
Pozdrav i ostalim
Spava Monča

inache su chudni/ zbilja drugachiji/ mali biznisi s koljena na koljeno.. familija nastavlja....
.. ali negdje naletih. doseljenik/ evropljanin, je trazio stan da iznaji.. i, ne sjecham se koliko je zahtjeva nazvao..ali samo su par vratili poziv..shto govori .da teshko prihvataju druge
.. i kod mene zahladilo.
.. odlichno..shto pitash..
njoj su oni smijeshni...hmmm..shtoliBella wrote: ↑Thu Dec 07, 2023 4:51 amsmijeshni su im suti..al idu..
inache su chudni/ zbilja drugachiji/ mali biznisi s koljena na koljeno.. familija nastavlja....
.. ali negdje naletih. doseljenik/ evropljanin, je trazio stan da iznaji.. i, ne sjecham se koliko je zahtjeva nazvao..ali samo su par vratili poziv..shto govori .da teshko prihvataju drugea to sam primjetila .gledajuchi razne dok/ teme..
.. i kod mene zahladilo.![]()
.. odlichno..shto pitash..![]()
![]()
![]()
ona se druzhi sa jako chudnim ljudima...valjda taka
i na osnovnu tema si to zakljuchila...hm...chudno
kisha kod mene...tak...
drago mi je...super....onako chisto informativno da znam
tak to...jutro
..

..znash koliko sam dokumentaraca pregledala..
prey for florida ... 49 f

Pališ li klimu da se ugriješ?

Merhaba raja ,
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6621 Views