Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Na Bascarsiji ja jedem u Bosni ulica Bravadziluk prema Vijećnici. Kad kreneš od čaršijska dzamije. Sa lijeve strane. Ima i za ponijeti vrela ispod sacha....Odlichna pita.Bella wrote: ↑Sun Dec 03, 2023 6:15 pm. krompirusha. a od ruskog brashna ako se bude ponashalo. sirnica...![]()
. mogu jesti zeljanicu ..ali mi nije omiljena... mladi shpinat nema ukusa... a onaj s dugim listovima. nikako da planiram i kupim..
. kefir mi je drazi..
koja je burekdzinica naj za te pite. po tvom ukusu?
Da si kakva domachica blitve bi posijala pa pitu pravila
Gdje je ovo Peace ? Da se nije šta naljutila. 
hm... mislim da sam tu i ja probala. i u sjechanju je, da stavljaju. ''vegetu'.'
jel 'oklagija' .. druga..
moje sve uspjele. rusko brashno. nije loshe.. teze se razvlachi i jufka hrskava....
ne svidja mi se pita od blitve . probala sam. blag ukus. ipak divlji shpinat. je taj..
.............................................................................................
Nedjelja je. Jucer provela dan na poslu, a danas spremanje po kuci.
Nekad se pitam sto ovoliki prostor koristimo - tri sobe, dva kupatila, dva dnevna boravka, kuhinja, veseraj, jedan poveci podrum/ostava…Iako svaki dan poslije posla nesto pospremim, u slobodnim danima se bahilisem od posla.
I kcerkica mi bila. Nesto je osjetljiva, nekoliko puta u godini uhvati neke prehlade ili virusa. Pa sam danas kuhala supicu, humus, pekla hljeb, caj, cijedila limunadu, rezala voce…
Za veceru neku salatu pravila, recept na netu nasla…nista mi nije sjela.
Stigla sam ja i nesto poruciti za sebe danas :ptica
Kakva ba VegetaBella wrote: ↑Sun Dec 03, 2023 11:31 pmhm... mislim da sam tu i ja probala. i u sjechanju je, da stavljaju. ''vegetu'.'![]()
moje sve uspjele. rusko brashno. nije loshe.. teze se razvlachi i jufka hrskava....
ne svidja mi se pita od blitve . probala sam. blag ukus. ipak divlji shpinat. je taj..![]()
![]()
Shta t je
...nikakvaGudi wrote: ↑Mon Dec 04, 2023 8:47 amKakva ba VegetaBella wrote: ↑Sun Dec 03, 2023 11:31 pmhm... mislim da sam tu i ja probala. i u sjechanju je, da stavljaju. ''vegetu'.'![]()
ne svidja mi se pita od blitve . probala sam. blag ukus. ipak divlji shpinat. je taj..![]()
![]()
![]()
Shta t je![]()
..
.............................................................................................
Pročitao Orwela 1984. Hm nije neshto. :cc. 
Monča je meni legenda
tzv. Munčoglu 
.eto. nastavi mirno spavati..
. . za sadnjshta. popih kafu. sad chu zob. itd. cijeli dan neshto.. gricgric..
kakav si ti.. u ponedeljak dec 4 og..
Dobar vam dan
Pratite li ove vijesti o nestaloj Vanji iz Makedonije?
Otac umijesan u otmicu
Pratite li ove vijesti o nestaloj Vanji iz Makedonije?
Otac umijesan u otmicu
..............roditelji..... osobe s djecom... kao i osobe koje kradu. ubijaju. lazu... ovo je mislim rijedak sluchaj.. da otme pare od zene. na ovaj nachin..
Dobar hB. Pijem fast...tak odmaram sad...doshao iz shetnje tak to...
Munčoglowe jedan
Postao sam hiperaktivan chlan

jel to bila shetnja. alejom ambasadora..
eto. mora ono ''nije''
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6621 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies