Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Sad dorukovao, pileche hrenovke, pavlaka, majoneza, kiselo mlijeko...i pogledam na sat, zar ima pola 6...aaj

sad Peace i Munčowww
mogao bih i ja sabah da klanjam
pa na spavanje 
mogao bih i ja sabah da klanjam
pustopoljina aka munčopoljina

ok majoneza.. ali pavlaka/kiselo.. koja je to kombinacija.. uz hrenovke. .. koje su opet.
.............................................................................................

.............................................................................................
Znaci slobodna narednih 9 dana. Kad se nakon ovog vratim na posao, kihnut cu ovaj odmor, jer ce biti decembar, a decembri su kod nas strasni.
Ali necu misliti o tome.
Sin mi sinoc dosao, mislim da ce biti kuci sve do januara.
Kcerka ce nocas doci, u planu smo sutra otici na neku planinu.
Podesila se spavati po novom racunanju vremena, ustala jutros u 8:30. Znaci spavala haman 10 sati. Oh to je kasno za ove kratke dane, imam obaveza mnogo, trebala sam ustati ranije.
A kakav je dan ljudi moji
Sunce, svjezina, rosa, vjetric koji raznosi lisce…ja vani, kafa na stolu, maca na drugoj stolici
Uzivajte u ovom danu
Ali necu misliti o tome.
Sin mi sinoc dosao, mislim da ce biti kuci sve do januara.
Kcerka ce nocas doci, u planu smo sutra otici na neku planinu.
Podesila se spavati po novom racunanju vremena, ustala jutros u 8:30. Znaci spavala haman 10 sati. Oh to je kasno za ove kratke dane, imam obaveza mnogo, trebala sam ustati ranije.
A kakav je dan ljudi moji
Sunce, svjezina, rosa, vjetric koji raznosi lisce…ja vani, kafa na stolu, maca na drugoj stolici
Uzivajte u ovom danu
I stvarno me zabrinjava bakterijasmarsa, on bez valjanog razloga nije odsutan 
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
I često Mačak, sa tugom blagom,
razgovor vodi sa slikom dragom,
gleda je dugo i suze briše:
"Najbolji druže, nema te više."
razgovor vodi sa slikom dragom,
gleda je dugo i suze briše:
"Najbolji druže, nema te više."
Legal Alien
Sta je se desilo?
Ohh, zao mi je
muskarci bi trebali nakon 40.. te godine. barem jednom godisnje ici na sistematski pregled
Barem se nije patio. Mrzim bolnice klaonice, bolje i krepati nego ici po doktorima. 
ne zavrsi svaka posjeta dr . u bolnici..... ali, je dobro znati u kakvom si stanju... npr nalaz krvi, snimak pluca. ko pusi... itd... kad imas par tih nalaza u nekoliko godina. mozes da pratish promjene. neke su bezazlene.. jer mogu biti genetske... a kako ces znati ako nemas neku istoriju.. :m.

Re: Ostavite poruku
Gudi gdjesi..

Kako ste dragi i lepi forumasi?
Kako se drzis Bakterijasmarsa?
Kako se drzis Bakterijasmarsa?
peace je online

Re: Ostavite poruku
Tu sam jeo opet sinoc one male bureke. Pijem kafu pa da šta jedem ogladnio sam. Hladno bgm u Sarajevu
Dobar dan dobri ljudi
Pohladno danas kod mene.
Spavala ko top
Pohladno danas kod mene.
Spavala ko top
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Radili ste skupa? Ili susjed? Drug dugo godina?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6622 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies