Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Ja sam danas isla kupiti tople jorgene, stare sam pobacala po isteku zadnje zime.
radna subota
.............................................................................................
Ma ne. Trajali su mi nekoliko godina, iztancali se 
.............................................................................................
Ali zima pod njima.
Super su za ljeto.
Super su za ljeto.
Munčowe

Slavimo li nesto?
Lijep vam da
Kod mene 17 C, i vjetar
Kod mene 17 C, i vjetar
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Kratki odmor od nedelju dana.
Poćinje sutra.
Legal Alien
... sta si to jeo.. ..ja pravila nedeljne zezancije kao. burek od piletine
.. i takto.. . daj sliku da vidim macu. jesi li je 'utovio'
Podesila alarm da zvoni u 8:35.
A obicno se probudim do tih doba sama, ali hajde rekoh neka ga.
I zvoni jutros, oh jedva se dizem iz kreveta, vani je jedva svanulo, jos bi spavala… pitam se sta mi je..kontam svjezina jutra, jucerasnji rad u dvoristu…zavucem se pod jorgan jos par minuta i dizem se…
Silazim dole, cijedim limetu, pravim kafu, sebi iz dzezve, curi espresso, i pitam se sto je sa njom, pa sto ne ustaje jos, njen alarm nisam cula…a svako jutro pripremamo kafu zajedno..
Idem gore po telefon i kontam tiho cu joj pokucati na vrata, pogledam u telefon, kad jos nije ni 8 h.
Opet gledam u alarm, podesen na 8:35
Neko od nas nije jutros pametan, ja ili telefon
Zasto je zvonio u 7:35?
A obicno se probudim do tih doba sama, ali hajde rekoh neka ga.
I zvoni jutros, oh jedva se dizem iz kreveta, vani je jedva svanulo, jos bi spavala… pitam se sta mi je..kontam svjezina jutra, jucerasnji rad u dvoristu…zavucem se pod jorgan jos par minuta i dizem se…
Silazim dole, cijedim limetu, pravim kafu, sebi iz dzezve, curi espresso, i pitam se sto je sa njom, pa sto ne ustaje jos, njen alarm nisam cula…a svako jutro pripremamo kafu zajedno..
Idem gore po telefon i kontam tiho cu joj pokucati na vrata, pogledam u telefon, kad jos nije ni 8 h.
Opet gledam u alarm, podesen na 8:35
Neko od nas nije jutros pametan, ja ili telefon
Zasto je zvonio u 7:35?
Da, sobe i kupatila su mi gore.
Joj zime kod mene, 13 C, i neki hladan vjetar reze.
Mislila sam da se sat vratio, a kako je moj tell skoro 4 god star, rekoh mora biti to…
Stvarno ne znam.
Kcerkica misli da sam sanjala. Ali ne, ustala sam da ga ugasim, nije mi na dohvat ruke.
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Desilo se i meni, bilo je proleće, ustao sam sat ranije, skočio do pekare da kupim ćeri doručak i užinu i primetim kako nema naroda na ulicama, a još čudnije, komšinica već farba ogradu, uredno se javimo ali me čudno gleda.
Pekara radi još od 5h pa to nije bio problem, to sam obavio, ali me i radnica u pekari, (svako jutro sam kupovao tamo, pa me upoznala) čudno gledala ali nije ništa rekla.
Tek kada sam pogledao na sat da vidim koliko još imam vremena do kretanja na posao shvatim da sam ustao sat ranije, i ne znam da li se uključio alarm ili ne.
Pekara radi još od 5h pa to nije bio problem, to sam obavio, ali me i radnica u pekari, (svako jutro sam kupovao tamo, pa me upoznala) čudno gledala ali nije ništa rekla.
Tek kada sam pogledao na sat da vidim koliko još imam vremena do kretanja na posao shvatim da sam ustao sat ranije, i ne znam da li se uključio alarm ili ne.
Legal Alien
Malo se utovila al opet je jako mrshava ne prima joj seBella wrote: ↑Mon Oct 16, 2023 3:05 am![]()
... sta si to jeo..
![]()
..ja pravila nedeljne zezancije kao. burek od piletinenije za pozeliti... mada je od moje voljene piletine. .bila i krompirusa. al sam je presolila..
nije da se hvalim.. al i najbolji omanu..
![]()
.. i takto.. . daj sliku da vidim macu. jesi li je 'utovio'![]()
Ma neku mazu...tak
2 lb, to je oko 800g, kestenova, na amazonu kosta $45 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6624 Views
-
Last post by Vanilla