Samo da kažem
Re: Samo da kažem
. chudno stanje. povremene epizode. glavobolje i kaslja...
dobro je nisam .. dizzi
dobro je nisam .. dizzi
.............................................................................................
cold&flu sirup/ advil/ colloidal silver nasal spray/. uglavnom . dobro je... peolazi..
.............................................................................................
Kako je bilo?bakterijasmarsa wrote: ↑Sun Sep 17, 2023 12:16 amHvala puno na pžnji.
Bilo je divno, ali vozio sam preko 1000km nešto manje od 1000 milja u povratku i čekao oko 2h na granici nakon toga
spavao sam jako kratko oko 4h i sada lelujam kao grana na vetru
pričamo kada se naspavam.
Divni ste i mislio sam na Vas.
.. zasto dr.e u Bosni ..kao neko pravilo.. imaju 2 prezimena.
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
možda ne bih mogao da prenesem nivo mirnoće i pozitivnih emocija koje donosim s letovanja a "divno" može da pokrije sve to
u kratkim crtama ću pokušati ono što mi najviše znači da prenesem
-hotel i smeštaj, nemam zamerke, možda i više od očekivanog, u smislu saradnje sa domaćinom (manji porodični hoteli vlasnici uvek na raspolaganju) čisto i uredno bez i jedne zamerke.
-Lokacija i plaža, savršena temperatura mora i vazduha. Plaže čiste i uredne...
-vanpansionska ponuda (raduje me što nije bila velika) dakle bez vašara, buvljaka i kineskih, i bez mnogo firmiranih prodavnica
cene nisu visoke kao ni u restoranima i picerijama.
- svakoga dana organizovani neki performans
ili neko druženje sa nekim muzičarima
ili organizovano zabavno veče sa plesom
ili nešto slično
Izleti da se obiđe nešto zanimljivo na dohvat ruke (San Marino, Venecija, Bolonja...)
ja sam se odmorio i napunio baterije
isto govori i moja supruga.
Legal Alien
To je bolji opis.
Radila danas, 9 sati. Sutra slobodan dan.
Radila danas, 9 sati. Sutra slobodan dan.
Kosim dvoriste.
nije zabavno
..lijeni. eu.

Lijep dan, lijepo i na poslu proslo.
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
danas sam s kolegom posle posla izašao na piće
u centru u nekom restoranu s baštom
ne dugo potom nailazi neka bakica i sjuri se i jedva zhvati za vrata i staklo restorana.
deset ljudi je skočilo da joj pomogne
među njima (kasnije sam saznao) glavna sestra bolnica, njena koleginica i još jedan čovek koji je pored njih opservirao baku, (verovatno doktor) dok hitna pomoć nije stigla
baš je lepo videti i biti deo nečeg humanog.
u centru u nekom restoranu s baštom
ne dugo potom nailazi neka bakica i sjuri se i jedva zhvati za vrata i staklo restorana.
deset ljudi je skočilo da joj pomogne
među njima (kasnije sam saznao) glavna sestra bolnica, njena koleginica i još jedan čovek koji je pored njih opservirao baku, (verovatno doktor) dok hitna pomoć nije stigla
baš je lepo videti i biti deo nečeg humanog.
Legal Alien
... sredila vas menadzerica..
Ma ne
Smijesan ti smiley
Ima dana pa i mi dobro raspolozeni, i svi koji udju dobro raspolozeni. Niko nikakvu dramu ne napravi.
Vec danas nije bilo tako.
Smijesan ti smiley
Ima dana pa i mi dobro raspolozeni, i svi koji udju dobro raspolozeni. Niko nikakvu dramu ne napravi.
Vec danas nije bilo tako.
Radna subota bila.
Lijepu vam noc zelim
Lijepu vam noc zelim
lagano vecerala.. sad gladna. i pojedoh quinou s pavlakom.. onako hladnu iz fridza
A ja pojela neki slatkis 
.. uzmem i ja komadic cokolade.. ali ne godi .uvijek.... pogotovo mlijecna..
Ovaj keks čudan...matcha...nisam izgradila ukus za to a i green Tea
mi nije omiljen

. oprala sa jedan prozor ...
nisam godinama.. onako. ,mislim da ptica nece kljun razbiti od njeg .............................................................................................
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6625 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies