Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Pozz 
Racun za struju mi $457,00 
Trebale mi neke stvari za bazen i otisla u walmart, pet uposelnih nije znalo gdje im stoji pool supplies, a troje nije znalo ni sta je to, pa sam morala naci na telefonu da im pokazem.
Neki dan mi jedan covjek na poslu kaze - nema vise dobre usluge, nisam mogla da se ne slozim.
A nema jer se ljudima namece vise vec sto mogu, pa se desavaju propusti.
Nema jer nisu dovoljno placeni, ljudi su u stalnoj potrazi za novim poslovima, pa dodjes tako u situaciju da ti nesto treba a uposleni ne znaju ni sta je to, ni gdje je to, a imaju
Neki dan mi jedan covjek na poslu kaze - nema vise dobre usluge, nisam mogla da se ne slozim.
A nema jer se ljudima namece vise vec sto mogu, pa se desavaju propusti.
Nema jer nisu dovoljno placeni, ljudi su u stalnoj potrazi za novim poslovima, pa dodjes tako u situaciju da ti nesto treba a uposleni ne znaju ni sta je to, ni gdje je to, a imaju
I hajd ti dozivi 100 godina, s ‘vakim racunima i ‘vakom uslugom 
nemaju vremena da ih 'pripreme za posao' toliko se malo zadrze.
no.. salu na stranu. svi oni prodju neku 'obuku' ali. to je taj karakter. malo me placas, malo cu i da dam. . sto znaci... ne daj mu vecu satnicu. isto ce se ponasati..
.............................................................................................
. sa 100 si rahat. ne znas ni gdje si, niti koje je doba dana..
.............................................................................................
hm. gotova i kafa i tost. #shtachusad
Kako ste danas?

Ako moramo da biramo između smrti od gladi i metka, Gejl i ja smo se složili da je metak mnogo brži.
dobro smo ..a Vi
Danas na poslu mijenjali cijeli unit za ac. Kod nas je klima ledila na 72, ali izgleda da su druga poslovanja u zgradi imali problem.
A danas bila strasna vlaznost i toplota. Prokuhali smo, ali sve je bilo zavrseno do 11:30.
A danas bila strasna vlaznost i toplota. Prokuhali smo, ali sve je bilo zavrseno do 11:30.
Sto jos nema Bakterijesmarsa?On je ja mislim trebao biti samo do 10og 
Pozz 
..
:m.
ne pamtim,kad sam zadnji put imala gripu.. eto jucer. covid-pozitivna..
. povisena temp/ glavobolja/ grlo.. po podne vec bolja. uz . nekoliko tableta..
ne pamtim,kad sam zadnji put imala gripu.. eto jucer. covid-pozitivna..
. povisena temp/ glavobolja/ grlo.. po podne vec bolja. uz . nekoliko tableta..
Nesto sam se bila zabrinula za Bakteriju, sad sam prelistala postove, na odmoru je do 15og. Ne znam sto sam ja mislila da je do 10og 
Odoh.
Bella brzo ozdravi

Bella brzo ozdravi

Kisa kod mene.
Kuham grah.
Pecem neke kolace.
Ispekla pogacice.
Cekam da kolaci budu gotovi, da nam skuham caj, i da pogledamo neki film.
Svima lijep dan
Belli oporavak
Bakteriji odmor od odmora
Lijepo sto opet svracaju Dezire i Kreja
Kuham grah.
Pecem neke kolace.
Ispekla pogacice.
Cekam da kolaci budu gotovi, da nam skuham caj, i da pogledamo neki film.
Svima lijep dan
Belli oporavak
Bakteriji odmor od odmora
Lijepo sto opet svracaju Dezire i Kreja
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Hvala puno na pžnji.
Bilo je divno, ali vozio sam preko 1000km nešto manje od 1000 milja u povratku i čekao oko 2h na granici nakon toga
spavao sam jako kratko oko 4h i sada lelujam kao grana na vetru
pričamo kada se naspavam.
Divni ste i mislio sam na Vas.
Bilo je divno, ali vozio sam preko 1000km nešto manje od 1000 milja u povratku i čekao oko 2h na granici nakon toga
spavao sam jako kratko oko 4h i sada lelujam kao grana na vetru
pričamo kada se naspavam.
Divni ste i mislio sam na Vas.
Legal Alien
..
Hvala
..uz pomoc farmacije.. dobro je...
peace.. ima li povrca u basti...
Ima jos psprika. Dugo je ljeto, izgore biljke.
Kako se osjecas Bella?
Kako se osjecas Bella?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6625 Views
-
Last post by Vanilla