Njega kože - kreme, ulja, serumi
Njega kože - kreme, ulja, serumi
Na forumu s vise zena imali smo samo temu muske mazalice
Sta za sto koristite i sta preporucujete od sada mozete ovdje pokazati.
Sta za sto koristite i sta preporucujete od sada mozete ovdje pokazati.
Re: Zenske mazalice
Kupovala sam nesto za jedan baby shower, pa kupim tu i sebi ovaj baby lotion. Kontam manje hemije ima od onih za odrasle. A i miris je nekako ugodan i podnosljiv. Fino ga upija koza, i bas je njezna na dodir

U tushu se namazem uljem.. pa obrishem peshkirom..
ovaj mi nije losh..i blag miris ima..... odvikla sam se parfimisanih krema.... ne podnosim ih..
`````````````````````
ovaj mi nije losh..i blag miris ima..... odvikla sam se parfimisanih krema.... ne podnosim ih..
`````````````````````

.............................................................................................
Nakon seruma. traba i krema. s SPF..
.............................................................................................
Ovo sam pročitala kao: ženske mozgalice 
Ja mazalicama zovem zdenke, paštete, kremove, džemove... pa kontam jel samo o zdenkama pričate ovdje? 
Re: Njega koze - kremice, ulja, serumi
. kupila sam ovo ulje. za trepavice i obrve.. . ne vjerujem u chuda.. al . da probam...

Donijela sam iz Bosne Bekutan ulje, predobro mirise
Kostalo mislim 4km, na ebayu nisu normalni
https://www.ebay.com/itm/182298813179
Kostalo mislim 4km, na ebayu nisu normalni
https://www.ebay.com/itm/182298813179
Gus Sha. da probam. masaza . lica/ tijela..
~~~~
~~~~

Za lice, bitno mi je da krema/ serum . nema dodatnih mirisa
cak i za ruke... radije bez
cak i za ruke... radije bez
Nisam ni ja ljubitelj mirisnih krema.
Ako se i odlucim, to su onda posve blagi mirisi.
Ako se i odlucim, to su onda posve blagi mirisi.
.. ne kupujem ih.. mejlaju se po kozi.. 
. kupih jednom Curel lotion.. veliko pakovanje... i ako nanaesem deblji sloj .. i ako trljam da upije u kozu. pochne se .. peeling... tako i pojedine kreme s SPF.. kao i te ' prirodne'
Cetaphil ointment.. natovarim na ruke i nokte i navuchem pamuchne rukavice.. .. inache za dan imam cream. bez mirisa..
Cetaphil ointment.. natovarim na ruke i nokte i navuchem pamuchne rukavice.. .. inache za dan imam cream. bez mirisa..