Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Meni sutra termin kod doktora, skontala sam malo varati.
Danas kuham grah, kupila borovnice, skontala popit caj of koprive… Da nalaz pokaze da nisam anemicna
Pa da se onda ljudima mogu hvaliti - e sve mi savrseno
Danas kuham grah, kupila borovnice, skontala popit caj of koprive… Da nalaz pokaze da nisam anemicna
Pa da se onda ljudima mogu hvaliti - e sve mi savrseno
Mjesecima unazad nisam cula da neko opsuje, mozda i cijelu god…
To znaci da nisam prisluskivala muza dok prica sa svojima iz Bosne.
Danas sam prisluskivala, i danas sam cula.
To znaci da nisam prisluskivala muza dok prica sa svojima iz Bosne.
Danas sam prisluskivala, i danas sam cula.
.............................................................................................
Prijateljica mi dolazi na kafu.
Ugodan vam dan
Ugodan vam dan
i tebi. druzenje... 
.............................................................................................
Danas smo ostavili 102 posta 
hoche li biti regres..
Kakvo nevrijeme, nemam ni struje 
I trebat ce navodno 3-7 sati da otklonu kvar
I trebat ce navodno 3-7 sati da otklonu kvar
Bella ides li na memogram?
Ja nisam nikad isla, doktor preporucuje poslije 40e.
Frendica mi kaze da su nju jedan put toliko grudi bolile poslije memograma da se morala obratiti doktoru
Ja nisam nikad isla, doktor preporucuje poslije 40e.
Frendica mi kaze da su nju jedan put toliko grudi bolile poslije memograma da se morala obratiti doktoru
Idem.. .. taj uredjaj za snimanje. je s plasticnim povrsinama... i radi se tako da ti stisne grudi shto vishe moze .. i nije ugodno , jer te stisne...
ali nije neizdrzivo. brzo se zavrshi.. tj jednom ih stisnu horizontalno. i drugi put vertikalno..
malo je nezgodna poza ..koju morash imati..ali, osoba koja to radi .pomogne.....
.
malo je nezgodna poza ..koju morash imati..ali, osoba koja to radi .pomogne.....
.
Lijepo funkcionisemo na poslu
. prejedoh se .. tjestenine.. tj tkz flekele... s sosom..

Ja isla u vecernju setnju, tem 25 C 
275 gostiju u zadnja 24 sata.
Radim danas od podne.
Lijepo se buditi se bez alarma, lijepo je ne zuriti se, lijepo je imati vremena uz prvu kafu, posebno je lijepo kad su jutra lijepa i tem idealne.
A danas je tako
Lijepo se buditi se bez alarma, lijepo je ne zuriti se, lijepo je imati vremena uz prvu kafu, posebno je lijepo kad su jutra lijepa i tem idealne.
A danas je tako
Lijepu srijedu svima zelim.
Odaberite srecu danas odaberite dobrotu, odaberite pozitivu, odaberite pjesmu umjesto vijesti, odaberiti biti vani umjesto ispred tv, odaberite nekom uciniti dan ljepsim, odaberiti biti zahvalni, sigurno svi imamo zbog cega
A ako vama neko pokusa pokvariti dan, odaberite vjerovati da oni to rade zbog sebe, ne zbog vas, nesto im unutra ne da mira, i odaberite ih pozaliti
Odaberite srecu danas odaberite dobrotu, odaberite pozitivu, odaberite pjesmu umjesto vijesti, odaberiti biti vani umjesto ispred tv, odaberite nekom uciniti dan ljepsim, odaberiti biti zahvalni, sigurno svi imamo zbog cega
A ako vama neko pokusa pokvariti dan, odaberite vjerovati da oni to rade zbog sebe, ne zbog vas, nesto im unutra ne da mira, i odaberite ih pozaliti
. nisam milionerka..
ah ne mozesh dva puta lutriju u zivotu dobiti..
.kakve zu zime kd tebe.. bude li snijega ?
nisam ishla u shetnju .kod mene bilo... 39 :cc.
Sta, zar si jednom dobila?
Nisam igrala.
Rodica ne sinoc zove, njen muz addict. Ne voli nista raditi, pa samo lutrije igra. Ono da mu je da mu se posreci, pa da mu se zivot promijeni
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6624 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies