Samo da kažem
Re: Samo da kažem
I kod mene toplo, ali bez vlage danas. A kad nema vlage, toplota ima neki miris. Miris ljeta valjda.
Novih postova - 0 
Ja sam obecala mojoj strini da cu je danas odvezti u shoping.
A paklen dan bio.
Odvikla sam se odlaziti u mall, u zadnje 3-4 god. danas sam drugi put bila.
Cekale u redu da platimo citav sat
Ja sam zelila odustati, ali nisam zbog nje. Starija je zena, ne vozi i ne prica engleski, treba joj pomoc.
Ali sve ono sto je kupila u konacnici njoj ne treba.
Poslije malla, publix, i to je u redu, jesti se mora.
Poslije corone kod nas su svaki dan guzve kao u decembru.
Ne znam kako ljudima nije zao tako trositi svoje vrijeme i svoj zivot
Ima ljupsih stvari na svijetu.
A paklen dan bio.
Odvikla sam se odlaziti u mall, u zadnje 3-4 god. danas sam drugi put bila.
Cekale u redu da platimo citav sat
Ja sam zelila odustati, ali nisam zbog nje. Starija je zena, ne vozi i ne prica engleski, treba joj pomoc.
Ali sve ono sto je kupila u konacnici njoj ne treba.
Poslije malla, publix, i to je u redu, jesti se mora.
Poslije corone kod nas su svaki dan guzve kao u decembru.
Ne znam kako ljudima nije zao tako trositi svoje vrijeme i svoj zivot
Ima ljupsih stvari na svijetu.
.............................................................................................
. kod mene nema takvih guzvi..ili ja ne kupujem..
. proshle subote sam vidjela red ispred sephore.. razlog ...nije bilo dovoljno radnika..
mislila sam neko snizenje..
.. i kod mene je pakleno. preko 100 f. vech danima... .. ne treba izlaziti iz kuche..
. proshle subote sam vidjela red ispred sephore.. razlog ...nije bilo dovoljno radnika..
.. i kod mene je pakleno. preko 100 f. vech danima... .. ne treba izlaziti iz kuche..
.............................................................................................
Stvarno bez nuzde ne treba.
Ja sam ipak pred vece otisla u setnju, malo je grmilo i sijevalo, nebo se bilo pripremilo, vazdan je bilo sparno, ali ipak kise nije bilo,
Ja sam ipak pred vece otisla u setnju, malo je grmilo i sijevalo, nebo se bilo pripremilo, vazdan je bilo sparno, ali ipak kise nije bilo,
Da, subota, slobodna, a ne znam kako mi prodje.
prodje i nedelja..
Kako ja ove godine uzivam u sezonskom vocu. I ne znam je li do mene, ili do godine, ali sve je ukusno ove godine. Breskve, tresnje, jagode, paradajz iz baste…Nikad mi nije bilo sve ovako ukusno.
Pozz 
da li je
Meni se ne da pokrenuti video.
.ah . meni je ok

Dim od Kanadskih pozara stigo je cak i do nas, nismo vidjeli cisto nebo 2-3 dana.
jel i miris dima doshao 
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Progutao mi je poruku
Napisao sam da nas je oluja zaobišla
bilo je kiše i grmljavine ali ne i olujnog vetra u mom gradu
Napisao sam da nas je oluja zaobišla
bilo je kiše i grmljavine ali ne i olujnog vetra u mom gradu
Legal Alien
I kod nas je sinoc cupalo stabla, ali nije kod nas neobicno.
Radila jucer, od 9-5, nesto bili i previse zauzeti za subotu.
A poslije posla bavila se kuhinjom, neko generalno ciscenje, organizovanje kabineta, odmicanje peci i frizidera, tako ostadoh skoro do ponoci.
I ne stigoh nista upisati.
A danas poranila, da uzivam u kafi vani.
Boze kako je lijep dan
Nebo se do kraja izbistrilo
Lijepu nedjelju vam zelim
A poslije posla bavila se kuhinjom, neko generalno ciscenje, organizovanje kabineta, odmicanje peci i frizidera, tako ostadoh skoro do ponoci.
I ne stigoh nista upisati.
A danas poranila, da uzivam u kafi vani.
Boze kako je lijep dan
Nebo se do kraja izbistrilo
Lijepu nedjelju vam zelim
...
. jutros nisam garazna vrata otvorila... inache volim . jer sunce blista, obasja kuhinju ...ali .pretoplo je... ne mogu..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6624 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies