Pupi je kriv za sve
Pupi je kriv za sve
Neobičan izborni spot u RH: Pupovac mrzi sve što je hrvatsko, Gatesu je prodao 5G
Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) koja je već počela sa predizbornom kampanjom uoči nadolazećih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj objavila je svoj drugi kontroverzni i neobični izborni spot "Pupi je kriv za sve".
U spotu u kojem vrvi od sarkazma se lider stranke Milorad Pupovac prikazuje kao glavni krivac za sve probleme u Hrvatskoj, ali i svijetu.
Tako se navodi da on mrzi sve što je hrvatsko, da je za vrijeme rata na Filozofskom fakultetu u Zagrebu zapravo radio njegov dvojnik, dok je pravi Pupovac bio u u takozvanoj Republici Srpskoj Krajini.
Pupovac je dalje se navodi da je Bilu Gatesu prodao ideju za 5G i čipiranje koje će uslijediti nakon otkrića vakcine za koronu. Također, ističe se i da je kriv i za iseljavanje Hrvata iz Hrvatske i BIH.
(Klix)
E ovo je duhovito

Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) koja je već počela sa predizbornom kampanjom uoči nadolazećih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj objavila je svoj drugi kontroverzni i neobični izborni spot "Pupi je kriv za sve".
U spotu u kojem vrvi od sarkazma se lider stranke Milorad Pupovac prikazuje kao glavni krivac za sve probleme u Hrvatskoj, ali i svijetu.
Tako se navodi da on mrzi sve što je hrvatsko, da je za vrijeme rata na Filozofskom fakultetu u Zagrebu zapravo radio njegov dvojnik, dok je pravi Pupovac bio u u takozvanoj Republici Srpskoj Krajini.
Pupovac je dalje se navodi da je Bilu Gatesu prodao ideju za 5G i čipiranje koje će uslijediti nakon otkrića vakcine za koronu. Također, ističe se i da je kriv i za iseljavanje Hrvata iz Hrvatske i BIH.
(Klix)
E ovo je duhovito
Re: Pupi je kriv za sve
To je odgovor na ove naci- intelektualce sto su se ukljucili u politiku u Hr i svako malo targetiraju Pupovca.
a ima ih pofino , od Raspudica do supruge mu Selak, pa Skoro i sestra mu.
Cak i onaj pakas-humorista Pervan je otkrio svoj nacionalizam ( koji se uvijek krio u "salama" o Sloveniji.
a ima ih pofino , od Raspudica do supruge mu Selak, pa Skoro i sestra mu.
Cak i onaj pakas-humorista Pervan je otkrio svoj nacionalizam ( koji se uvijek krio u "salama" o Sloveniji.
Con Te partiro, Su navi per mari, Che, io lo so
No, no, non esistono più..
Možda i najgoru političku scenu imaju od svih. Na svijetu 
Ma nije vjeruj...ja to pratim ne znam ni zasto sam se nekad zakacio ( valjda na forumu zato misle da sam "vremesan gospodin" )ali oni su jos i dobri.
Srbija je shou , pratim preko Kesica i Pljiza.
Kod nas onda nesto izmedju.
Ja ne pratim ni naše, ni njihove tamo ni njihove onamo, ali ono što ponekad vidim, čini mi se da je u Hrvatskoj najveći politički ciganluk. Da, gori i od našeg ciganluka, a i srbijanskog.
Mislim, to je moj dojam.
Mislim, to je moj dojam.
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
Zar je moguce da ima gorih od nasih? 
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.

Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.
Pupovac Milorad
Inicjali P.M.
P - 22. slovo abecede
M - 18. slovo abecede
22-18=4
4. slovo abecede Č
Č=četnik

Inicjali P.M.
P - 22. slovo abecede
M - 18. slovo abecede
22-18=4
4. slovo abecede Č
Č=četnik
Ma kod njih makar radi pravosudje .
Sanader u tjorki , 14 ministara u ovoj vladi sami podnijeli ostavke nakon pisanja medija o aferama koje su kod nasih svakodnevne.
Sanader u tjorki , 14 ministara u ovoj vladi sami podnijeli ostavke nakon pisanja medija o aferama koje su kod nasih svakodnevne.
Dobro, oni imaju sređeniju državu, stvari kod njih funkcioniraju, za razliku od nas. Ali, ja govorm o čisto politici i odnosima među strankama, između opozicije i pozicije, borbi za vlast, izbornim kampanjama... Samo to kad se posmatra, čak i ovi naši ne djeluju toliko loše.
Malo drugačiji spot u predizbornoj kampanji
Pupovac dobro,,pliva,, na političkoj sceni u Hr,svo ovo vrijeme ali mi je lik odvratan
Pupovac dobro,,pliva,, na političkoj sceni u Hr,svo ovo vrijeme ali mi je lik odvratan
Da, ali ako gledamo samo na kampanju, ovo mu je dobro urađeno. Usput se nagovorio nekima, na duhovit način.
Mislim da Srbija ima goru političku scenu od bilo koga u regionu. Kombinacija su bosanske političke tuposti i neosjetljivosti i hrvatskog populizma i desničarstva.
Mislim da Srbija ima goru političku scenu od bilo koga u regionu. Kombinacija su bosanske političke tuposti i neosjetljivosti i hrvatskog populizma i desničarstva.
Hu d fak je Pupi?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 49 Replies
- 7129 Views
-
Last post by Kamilica