Gdje ćete za Novu godinu?
Re: Gdje ćete za Novu godinu?
Ma to se neko sali 
I kako prodje kod vas novogodisnja noc ljudi?
Kući prosla ništa spektakularno... Osim sto sam popila, jednu casu samanjca, jednu casu vina..i jednu casu piva. 
Ja ću s rajom u birtiju 
Možeš i kuci sa rajom napraviti birtiju. 
Ja bi se slozila, al da sutra kad ustanem ne bude ni traga od partija.
Pitanje se već postavlja.

Pogledati mozda neki film ili citati nesto.
bila kuchi. najljepshe / najugodnije 
.............................................................................................
Znate li gdje ce te, sta ce te ??
Ja najverovatnije ove nove godine cu se utrpati nekome...

Ja najverovatnije ove nove godine cu se utrpati nekome...
Ja kuci, gledati filmove...uzivati...Postao mi je dan kao i svaki drugi... 
Nego na temu Nove godine...slusao sam nekog istoricara, prica mu ima logike ali ne znam koliko je tacna...
Kaze da se prava Nova godina slavila 01. aprila, dan kada je zaista pocinjala nova godina,lisce ponovo pocelo da raste,sve je pocelo da cveta itd. I da je Nova godina imala 13 jednakih meseci iliti 364 dana ( 13 x 28 ) ...I jos kaze da se zbog toga uvek govorilo da kornjaca nosi svet na ledjima...Ona na ledjima ima 13 velikih i 28 malih polja...
Nego na temu Nove godine...slusao sam nekog istoricara, prica mu ima logike ali ne znam koliko je tacna...
Kaze da se prava Nova godina slavila 01. aprila, dan kada je zaista pocinjala nova godina,lisce ponovo pocelo da raste,sve je pocelo da cveta itd. I da je Nova godina imala 13 jednakih meseci iliti 364 dana ( 13 x 28 ) ...I jos kaze da se zbog toga uvek govorilo da kornjaca nosi svet na ledjima...Ona na ledjima ima 13 velikih i 28 malih polja...
navikli smo na snijeg.
pa ako ja nisam..
. lijepa je NG. pogotovo kichenje. jelka.. snijeg ...
.............................................................................................
Nista nemamo u planu.
Tako najvise volim.
Nekad smo slavili, na muzevu volju.
Ja nikad nisam volila, sta vise, bilo me toga stid.
Tako najvise volim.
Nekad smo slavili, na muzevu volju.
Ja nikad nisam volila, sta vise, bilo me toga stid.
Od svih doceka novih godina su mi najljepse bile vani, novogodisnji koncerti..takoder u planini, potpuni zimski ambijent..ponocno skijanje..ljepota... Svi doceci ng u kuci su mi bez veze... 
Kuća, ne volim slaviti Novu Godinu vani. Ovako imam prostora i vremena da se osvrnem na proteklu 
Per aspera ad astra 
Takodje kuci. Odavno prestao to da slavim.
Filmski program i cepaj
Filmski program i cepaj
Nigdje, iz razloga sto sam imala smrtni slucajno u fameliji tako da mi nije do slavlja.
Hvala,sta bi tako je kako je trebalo biti.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Dec 29, 2024 10:11 pmLana, primi moje iskreno saucesce.
Jako mi je zao sto to cujem![]()
Protiv toga nista ne mozemo. Osim do jedno u drugom (govorim u globalu) budemo jedni uz drugemLana wrote: ↑Sun Dec 29, 2024 10:20 pmHvala,sta bi tako je kako je trebalo biti.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Dec 29, 2024 10:11 pmLana, primi moje iskreno saucesce.
Jako mi je zao sto to cujem![]()
U Sarajevu proslava Nove Godine već počela večeras .. koncert ..ne sjećam se čiji ..
a povodom toga stvorena velika gužva u saobraćaju..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 252 Replies
- 4867 Views
-
Last post by Coolio
-
- 62 Replies