Obuća
Re: Obuća
Mnogi pričaju o Rihanninoj neobičnoj obući koje koštaju bogatstvo: Biste li ih nosili?
..
zadni let..sam imala slichne.. u avionu... ali puno jeftinije. naravno..

Named the Domenica boot, it is currently available for $1,100.

.............................................................................................
Ove ravne sam imala nekad, potpuno iste, ostale mi u Bosni. Danas sam ih kupila opet.
Udobne su, volila sam ih, mogu ih nositi s mnogo odjece - jeans, sorc, capri, suknje i haljine..
Bijele sandala s petom mi trebaju za ljetna svecanija desavanja. Volila sam da su kajsici kod prsta tanji, ali nisam nigdje takve nasla. Posluzit ce i ove.

Shoe Carnival ima ponudi, BOGO.
BOGO je skracenica za buy one get one.
Znaci jedne platite jedne nosite djaba.
Te druge ne mogu biti skuplje od onih koje platite, mogu biti iste cijene ili nize.
Mene su ove dvoje izasle $42,00.
Udobne su, volila sam ih, mogu ih nositi s mnogo odjece - jeans, sorc, capri, suknje i haljine..
Bijele sandala s petom mi trebaju za ljetna svecanija desavanja. Volila sam da su kajsici kod prsta tanji, ali nisam nigdje takve nasla. Posluzit ce i ove.

Shoe Carnival ima ponudi, BOGO.
BOGO je skracenica za buy one get one.
Znaci jedne platite jedne nosite djaba.
Te druge ne mogu biti skuplje od onih koje platite, mogu biti iste cijene ili nize.
Mene su ove dvoje izasle $42,00.
Kakav je ovo budalizam mati draga... Meni moja nana strikala ovakve
. za pokuchi.. zimske.. .. samo kod nas se to plelo od sirove vune..koja 'pecka'NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Aug 30, 2024 10:16 am
Kakav je ovo budalizam mati draga... Meni moja nana strikala ovakve![]()
..nije za vani.. ali .npr za putovanja je, praktichno..
.............................................................................................
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 27 Replies
- 2198 Views
-
Last post by Bella
-
- 10 Replies