Samo da kažem
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Re: Samo da kažem
rakiju, mučenicu
nadam se da će ispasti kako treba
mati moja kaže ćeri mojoj
"opsednut je tom dunjom"
nadam se da će ispasti kako treba
mati moja kaže ćeri mojoj
"opsednut je tom dunjom"
Legal Alien
Sutra i prekosuta kod nas tem idu do 27 C 
Slobodna za vikend
Nista posebno nije u planu. Mozda grabiti bastu. I paziti na vatru
Lijepa subota vama koji svracate
Nista posebno nije u planu. Mozda grabiti bastu. I paziti na vatru
Lijepa subota vama koji svracate
. opet palish vatru.. kazu. biche oshtra zima. Indjanci nas obavjeshtavaju.
.............................................................................................
Znaci da ostavim list za potpale zimus 
Interesantno je kako dvije osobe isti dogadjaj mogu dozivjeti potpuno drugacije.
Desilo se mnogo puta da smo ja i frendica bile prisutne na istoj proslavi, sjedile za istim stolom.. Ali ako poslije prepricavamo dogadjaj, obicno utvrdim da ja nisam ni primijetila stvari koje ona jeste niti je ona one koje ja jesam.
Iz ovog se moze svasta korisno izvuci.
Lijep dan
Desilo se mnogo puta da smo ja i frendica bile prisutne na istoj proslavi, sjedile za istim stolom.. Ali ako poslije prepricavamo dogadjaj, obicno utvrdim da ja nisam ni primijetila stvari koje ona jeste niti je ona one koje ja jesam.
Iz ovog se moze svasta korisno izvuci.
Lijep dan
Vjetric neki kod mene.
Lijepa vam noc koji zavirite
Lijepa vam noc koji zavirite
Od posla do kuce bi mi trebalo 3 sata pjesacenja, i ponekad ostanem u voznji cijeli sat
To je “ljepota” velikih gradova.
Do pekare mi je 34 min (po gps-u)pjesacenja, i sa autom izgubim 30 minuta
Na poslu sam danas imala zavrsiti nesto sa zenom koja slabo vidi, i jos slabije cuje. Na koncu sam i prekorena na poslu, jer sam pristajala na tel razgovarati s njenom kcerkom kako bi prikupila potrebne info.
Pa Boze moj, kad se dodje do toga, ili se sluzi naocalima i aparaticima za sluh, ili sjedi kod kuce i ne stvaraj ljudima glavobolje
To je “ljepota” velikih gradova.
Do pekare mi je 34 min (po gps-u)pjesacenja, i sa autom izgubim 30 minuta
Na poslu sam danas imala zavrsiti nesto sa zenom koja slabo vidi, i jos slabije cuje. Na koncu sam i prekorena na poslu, jer sam pristajala na tel razgovarati s njenom kcerkom kako bi prikupila potrebne info.
Pa Boze moj, kad se dodje do toga, ili se sluzi naocalima i aparaticima za sluh, ili sjedi kod kuce i ne stvaraj ljudima glavobolje
Danas smo upalili grijanje. Muskarci su ga upalili.
Ja sam htjela da malo zebem
Ja sam htjela da malo zebem
..kod mene 22 stepena c .. prvi put.. ugodno... 
.............................................................................................
Pozz
Stisle me obaveze a i pas mi ima nekih zdravstvenih problema, tako da vas ne stigoh čitati proteklih dana.
Stisle me obaveze a i pas mi ima nekih zdravstvenih problema, tako da vas ne stigoh čitati proteklih dana.
Sta mu je Kamilice?
Cula sam da ima ljudi koji nece da hrane svoje ljubimce sa gotovom hranom iz marketa, vec kupe sastojke pa kuhaju za njih.
Ja sam se od tada pocela malo gristi, svojim macama otvaram konzerve i sipam gotovu suhu hranu
Ja sam se od tada pocela malo gristi, svojim macama otvaram konzerve i sipam gotovu suhu hranu
Dosla s posla ranoje i napravila polucrnu maslenicu. Mix razevog i bijelog brasna.
Pece se
Pece se
Kafa vani na 3 C
Dobro sam se obukla.
Lijep dan vam
Dobro sam se obukla.
Lijep dan vam
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Danas mi je sestra došla iz Novog sada (oko 100km vožnje)
prethodno je auto bio na tehničkom pregledu i servisu jer je trebalo izvršiti zamenu kočionih pločica.
negde na pola puta mi se javlja sestra nešto joj strašno lupa i boji se da joj se motor pokvario.
Pitam je da li se upalilo bilo kakvo svetlo na tabli, odgovorila je negativno.
zatim je pitam da li se auto čudno ponaša u vožnji i da li može da stigne ili da dođem po nju.
Rekla je da će pokušati da ga doveze, i uspela je.
Odmah sam auto odvezao kod mog servisera, koji je za sekund zaključio da jedan točak uopše nije zategnut.
Neko ko voli cni humor, rekao bi da smo mogli danas jesti mamurice.
prethodno je auto bio na tehničkom pregledu i servisu jer je trebalo izvršiti zamenu kočionih pločica.
negde na pola puta mi se javlja sestra nešto joj strašno lupa i boji se da joj se motor pokvario.
Pitam je da li se upalilo bilo kakvo svetlo na tabli, odgovorila je negativno.
zatim je pitam da li se auto čudno ponaša u vožnji i da li može da stigne ili da dođem po nju.
Rekla je da će pokušati da ga doveze, i uspela je.
Odmah sam auto odvezao kod mog servisera, koji je za sekund zaključio da jedan točak uopše nije zategnut.
Neko ko voli cni humor, rekao bi da smo mogli danas jesti mamurice.
Legal Alien
Ukratko, starost i sve sto ide sa tim. Nalazi krvi zacudjujuce dobri, s obzirom na godine, ali mentalne promjene su ocite, To se zove kognitivna disfunkcija. Kod njega se manifestuje nesanicom, povremenom izgubljenoscu, tumaranjem nocu po stanu i ponekad cudno oglasavanje, od ranije problem sa ledjima. Dobio je neku terapiju i dodatke prehrani pa vremenom cemo vidjeti kako ce biti. Ja inace kombinujem kuhanu hranu i ovu iz prodavnice. Sve ovisi kako kada stignem ali dosta toga sto mu skuham zamrznem u porcije da imam kada sam u obavezama. Nije bas ljubitelj onih bobica za pse pa sam i to uvijek morala kombinovati sa necim. Kako god, trudim se olaksati mu starost.
Procitah negdje vijest da ce u Zagrebu kafa biti skuplja u hladnim danima ukoliko je pijete vani a hocete da vas grijalica grije.
Zbilja sam se smijala, nisam ni znala da ti negdje u svijetu puste grijalicu na otvorenoj terasi
Zbilja sam se smijala, nisam ni znala da ti negdje u svijetu puste grijalicu na otvorenoj terasi
Lijep vam cetvrtak 
Stvarno nisam. Mozda ima i ovdje.
Meni je opravdano da im naplate vise.
Sjedi brate unutra ili zebi dokle hoces.
Katastrofalno je po ekologiju koliko energije ide na zagrijavanje unutrasnjih prostora, a mi jos zagrijavano otvorene terase
Meni je opravdano da im naplate vise.
Sjedi brate unutra ili zebi dokle hoces.
Katastrofalno je po ekologiju koliko energije ide na zagrijavanje unutrasnjih prostora, a mi jos zagrijavano otvorene terase
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Norvežani, a mislim još neko, zagrevaju puteve, ne znam na koji način a znam da to rade na neki niže kalorični plin, mislim, nuz produkt nečega.
Kod nas zagrevaju samo pojedine bašte i to samo u jesen i proleće i nema razlike u ceni
Kod nas zagrevaju samo pojedine bašte i to samo u jesen i proleće i nema razlike u ceni
Legal Alien
Cuj zagrijavaju puteve
Zasto je potrebno zagrijavati puteve? 
Danas sam malkice uvila kosu i stavila sprej da drzi. Nisam to godinama uradila, uzasno sam se osjecala, ko da nije moja glava bila 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies