Samo da kažem
Re: Samo da kažem
.............................................................................................
Radna subota mi bila, i sama bila na poslu pola dana, drugo pola su mi poslali zenu iz drugog centra koja moze pricati za 10 zena
Stigli su novi applovi telefoni, iphone 14 i iphone 14 pro. Djeca su porucila pro, treba cekati 2 sedmice da dodju, jednostavno tolika je potraznja.
A ja sve mislim svijet je u krizi
Muz uzeo 14.
Njih troje su imali iphone 11, muzu su samo uradili besplatnu zamjenu, znaci on njima dao svoj, oni njemu novi.
Djeca su isto dala svoje, samo ce oni imati platiti neku razliku, mislim oko $200 po telefonu.
Ja necu nista, jer za xr koji sad imam, na iphone 14 dali bi mi samo $250 popusta, ostalo da platim.
I naravno sve ide sa tri godine ugovora.
Stigli su novi applovi telefoni, iphone 14 i iphone 14 pro. Djeca su porucila pro, treba cekati 2 sedmice da dodju, jednostavno tolika je potraznja.
A ja sve mislim svijet je u krizi
Muz uzeo 14.
Njih troje su imali iphone 11, muzu su samo uradili besplatnu zamjenu, znaci on njima dao svoj, oni njemu novi.
Djeca su isto dala svoje, samo ce oni imati platiti neku razliku, mislim oko $200 po telefonu.
Ja necu nista, jer za xr koji sad imam, na iphone 14 dali bi mi samo $250 popusta, ostalo da platim.
I naravno sve ide sa tri godine ugovora.
Sinoc sam cetvrti put otvorila neki portal sa vijestima u zadnja tri mjeseca.
I citam da je od pocetka corone novih 800 miliona ljudi zapalo u siromastvo.
Americke vlasti razmatraju ideju da naoruzaju i obuce nastavnike, kako bi bili u stanju suprostavit se skolskim pokoljima
I citam da je od pocetka corone novih 800 miliona ljudi zapalo u siromastvo.
Americke vlasti razmatraju ideju da naoruzaju i obuce nastavnike, kako bi bili u stanju suprostavit se skolskim pokoljima
Pozz
Jučer se radilo a danas odmaram. Nekakva sam lijena cijeli dan
Jučer se radilo a danas odmaram. Nekakva sam lijena cijeli dan
.............................................................................................
Rade mi u Bosni ogradu i vanjsku keramiku. Posalju mi video, i odmah mi se ide 
Mah svima, nadam se da ste dobro 
Kako je lijepo jutro kod mene
Svjeze, blagi vjetric. Zagrnula se kardiganom i veni ispila kafu, usput procitala neke pozitivne stvari po onim portalima koji se bave samo time.
Lijep vam dan
I Lana vidim navracala. Pozdrav za nju
Svjeze, blagi vjetric. Zagrnula se kardiganom i veni ispila kafu, usput procitala neke pozitivne stvari po onim portalima koji se bave samo time.
Lijep vam dan
I Lana vidim navracala. Pozdrav za nju
Danas nema Belle. Mozda se brine zbog nevremena, ako sam dobro informisana udarit ce dio u kojem ona zivi.
Nadajmo se da nece biti lose.
Nadajmo se da nece biti lose.
Danas mi je dan bio ko godina, svasta se izdesavalo, dovoljno bi materijala bilo za citav film.
Mozda ovo sto cu ispricati vazi samo za Ameriku.
Ja radim u eriji koja je dobrostojeca, moze se citati - poprilicno bogata. S ljudima iz te erije je ljepota raditi. Kulturni su, profesionalni, strpljivi, uredni, obrazovani..
Danas od podne bila sam u drugom centru, njihov radnik ce otici negdje na tri sedmice, trebat ce im neko. Ta erija nije tako dobrostojeca.
Ponasanje klijenata iz te erije je potpuno drugacije od ovih gore spomenutih, totalna suprotnost. Razdaljina izmedju ove dvije lokacije je nekih 20ak milja, ali imate osjecaj promijenili ste drzavu, ili planetu.
Mozda ovo sto cu ispricati vazi samo za Ameriku.
Ja radim u eriji koja je dobrostojeca, moze se citati - poprilicno bogata. S ljudima iz te erije je ljepota raditi. Kulturni su, profesionalni, strpljivi, uredni, obrazovani..
Danas od podne bila sam u drugom centru, njihov radnik ce otici negdje na tri sedmice, trebat ce im neko. Ta erija nije tako dobrostojeca.
Ponasanje klijenata iz te erije je potpuno drugacije od ovih gore spomenutih, totalna suprotnost. Razdaljina izmedju ove dvije lokacije je nekih 20ak milja, ali imate osjecaj promijenili ste drzavu, ili planetu.
Bella nadam se da si OK 
Ja mislim da je ovo cetvrti put da otvorim ovu temu danas, i uvijek me nesto prekine prije upisa.
Pozdrav za Bellu, nadam se da si samo bez struje ostala, a to ce se izdurati.
Danas sam dobila certificat za notary public, moram imati zbog posla.
Bila slobodna. Frendica na kafu navracala.
Danas je bilo hladno
Vazdan vjetar duvao, to se kod razbijala oluja iz Floride.
Pozdrav za Bellu, nadam se da si samo bez struje ostala, a to ce se izdurati.
Danas sam dobila certificat za notary public, moram imati zbog posla.
Bila slobodna. Frendica na kafu navracala.
Danas je bilo hladno
Slobodna za vikend
Imat cu sutra goste na veceri.
Imat cu sutra goste na veceri.
Imam i ovo reci.
Cesto vjerujem da su sve velike korporacije u Americi velike zahvaljujuci svom nepostenju.
To je cudo jedno koliko se morate “natezati” da ispravite njihove “greske” koje idu njima u korist.
Cesto vjerujem da su sve velike korporacije u Americi velike zahvaljujuci svom nepostenju.
To je cudo jedno koliko se morate “natezati” da ispravite njihove “greske” koje idu njima u korist.
Pozz 
Odoh zatvoriti dvorišna vrata. Tako je neki čudan vjetar da se plašim da će se staklo sasuti 
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Ne znam koliko tačno dana nije pala kiša. Čini mi se skoro celo leto. Sad pada, ne misli stati.
Legal Alien
Ni kod mene dugo nije bilo kise.
Pozz 
Danas sam čekala sat vremena da glasam, ne sjećam se da je ranije bila takva gužva. Da li su ljudi u nešto većem broju ovaj put izašli na izbore ili je gužva bila jer se sporije bira, ne znam. Nadam se da je ovo prvo.
Belle nama od oluje 
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Legal Alien
. evo me.. oluja me poshtedila.... sve ok ... nisam imala internet par dana. . struju /vodu imala..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies