Seks i korona
Seks i korona
Korona nam je sve poremetila, pa tako i seks. Barem meni
Kako to upražnjavati ako je oboje strah od zaraze? Jedan mi je genijalac odgovorio da se korona ne prenosi seksualnim putem pa smo svi sigurni po tom pitanju...
Kako to upražnjavati ako je oboje strah od zaraze? Jedan mi je genijalac odgovorio da se korona ne prenosi seksualnim putem pa smo svi sigurni po tom pitanju...
Re: Seks i korona
Ne plašim se korone. I ne vidim razlog kod stalnih partnera zašto bi se odricali sexa.... 
Ako neko igra da vas izgubi... Pusti nek' pobjedi....
A kod nestalnih? Ne vjerujem da blackadder pita za svou ženu 
Pročitah prvobitno seks i hrana
Ako se već dijeli isti prostor sa tom osobom ne vidim razloga za brigu.
Ako se već dijeli isti prostor sa tom osobom ne vidim razloga za brigu.
Prokleto je ovo vrijeme za samce, svjesne rizika od corona virusa 
Da imate pouzdane/stalne partnerice ne bi vam bilo prokleto, pošto volite mijenjati, durajte...

JA nemam nikakvih problema 
Mislim da razumijem šta je problem. Zamišljam dvoje koji se tek upoznaju sad, viđaju se povremeno, veza je na pomolu. I poljubac prvi je izazov ako kod oboje postoji strah od corona virusa. A kod mnogih danas postoji, ne nosimo svi maske i rukavice, držimo distancu i nisu sve mjere donesene onako.
Ko živi sa partnerom nema tih problema naravno, ali ovim drugima je nezgodno.
Ali ima sigurno onih kojima je svejedno. Vidim svaki dan vani i na poslu one koji neće da nose masku recimo, jer njima je to ne znam šta - mrsko valjda i briga ih što izlažu druge eventualnoj opasnosti tako. Takvi nemaju problema ni imati seks sa nekim koga su recimo tek upoznali. Pa možda im prenijeli corona virus tako, oni su ipak sigurni da ga nemaju. Jer oni znaju da ga nemaju
Ko živi sa partnerom nema tih problema naravno, ali ovim drugima je nezgodno.
Ali ima sigurno onih kojima je svejedno. Vidim svaki dan vani i na poslu one koji neće da nose masku recimo, jer njima je to ne znam šta - mrsko valjda i briga ih što izlažu druge eventualnoj opasnosti tako. Takvi nemaju problema ni imati seks sa nekim koga su recimo tek upoznali. Pa možda im prenijeli corona virus tako, oni su ipak sigurni da ga nemaju. Jer oni znaju da ga nemaju
Još onakve promiskuitetne, garant koronu imajuPtica bijela wrote: ↑Wed Apr 29, 2020 5:47 pmDa imate pouzdane/stalne partnerice ne bi vam bilo prokleto, pošto volite mijenjati, durajte...![]()
![]()
Druže blackadder, izdrži. Neće još dugo valjda ovo 
Nema sesa za RAmazan 
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Ne znam, vjerujem da ako se sviđaju jedno drugome, da neće prezati zbog korone sutra se poljubiti. Mada kad razmislim, puno je onih koji su zaista oprezni. Ako se takvo dvoje nađu, onda jao...
A ništa onda,na dovoljnoj udaljenosti jedno od drugog i onda su sigurni i od korone i
svih drugih možebitnih,popratnih situacija(neželjenih)
Vrag je strah
Da, ali sigurno će sad biti toga, straha među nekima. Ništa ljubljenje, možda ni dodir ništa
Biće kao nekad zabavljanja, ašikovanja pod pendžerima bez pipkanja i ljupkanja, a to tek kad se uzmu 
Boj se ovna, boj se ... :cc.
Uvijek valja i kad nije ramazan 
Jeste li se "omrsili" ili još zbog korone apstinirate? 
Svejedno, i mimo ramazana se treba kupati, nakon 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 1407 Views
-