Da vas pitam?
Re: Da vas pitam?
Gledala sam, samo sam mislila da ima neki jednostavniji način..
Na tom telefonu nemam SIM kartice, pa je i proces malo teži...otići ću do servisa i vidjeti šta oni mogu uraditi..
Dobila sam i odgovor ..
Išla sam u servis i pitala da mi otključa tel.
Može ali ništa od slika mi ne može spasiti..jer se ne sjećam ni acc. koji sam imala na iTunes..
A ja jedino zbog tih slika sam ga i mislima otključati..
Tako da moj tel. će ostati, ne otključan..
Išla sam u servis i pitala da mi otključa tel.
Može ali ništa od slika mi ne može spasiti..jer se ne sjećam ni acc. koji sam imala na iTunes..
A ja jedino zbog tih slika sam ga i mislima otključati..
Tako da moj tel. će ostati, ne otključan..
Auu, sorry.
Gdje ste svi redom? Nešto ste se utišali ? Da nije možda priprema zimnice razlog ?

. zimnica.. to nema u mom opisu zivota.. 
.............................................................................................
Ako neko zna
Ako ste u BiH i porucujete nesto iz druge zemlje… to. ce vam uredno stici na adresu? Ne morate placati neki porez na to?
Rodjak je jednom porucio nesto sestri i ona je na to platila poreza skoro vise vec sto je stvar kostala. To je doduse bilo par god, mozda su se stvari promijenile
Ako ste u BiH i porucujete nesto iz druge zemlje… to. ce vam uredno stici na adresu? Ne morate placati neki porez na to?
Rodjak je jednom porucio nesto sestri i ona je na to platila poreza skoro vise vec sto je stvar kostala. To je doduse bilo par god, mozda su se stvari promijenile
Koliko se sjećam, a nisam više sigurna, plaća se carina ako je iznos naručenog veći od 300KM.Peace wrote: ↑Mon Jun 06, 2022 4:44 pmAko neko zna
Rodjak je jednom porucio nesto sestri i ona je na to platila poreza skoro vise vec sto je stvar kostala. To je doduse bilo par god, mozda su se stvari promijenile![]()
A gdje se ta carina placa? Je li to znaci da neko mora raskopati moju porudzbu da bi vidio/sracuno vrijednost?
Ne kuzim jos
Hoce li mi moja porudzba doci kuci ili moram negdje po nju?
Hoce li mi moja porudzba doci kuci ili moram negdje po nju?
A tu carinu placam vec kod porudzbe?
A ha.
Znas li slucajno koliki je procenat poreza?
Moram viditi da li mi se isplati.
Hvala ti za ove info
Znas li slucajno koliki je procenat poreza?
Moram viditi da li mi se isplati.
Hvala ti za ove info
Mislim na taj ukoliko je porudzba veca od 300 km
.............................................................................................
Zanimljivo je to sto svaki put kad prodem isto.. mozda u unutrašnjosti banke se ne znaju ponašati..
Seljaci..
Seljaci..
Nemaju velke prostorije, 4-5 ljudi vec prave guzvu.
Mislim da je korona pomogla, kod ponashanja. da se konacno odmaku od osobe ispred, a pogotov shaltera.... uzimash novac a neko ti za vratom to sve gleda ... uzasss 
Pitanje za Sarajevo. jeste li dobili od Vodovoda. 'ugovor' da ga potpishete i donesete u .. prostorije
... toliko je sitno napisano , da zena ne moze da prochita o chemu se radi ??
... toliko je sitno napisano , da zena ne moze da prochita o chemu se radi ??
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 33 Replies
- 9823 Views
-
Last post by Kamilica
-
- 6766 Replies