Samo da kažem
Re: Samo da kažem
. rijetko se deshava. jos nisu otklonili kvar. ali su nas spojili na privremeni kabal. to je dobro..
.............................................................................................
.............................................................................................
Ne pravim tu vrstu hljeba.. 
Glava me mslkice boli 
Malo ste pisali danas
Ja nesto budem zauzeta.
Ja nesto budem zauzeta.
Cetiri minute iza ponoci, a ja pijem kafu 
:cc.
. jeste da 'upekne' sunce ujutru , ali volim sto mi je garaza obasjana suncemm 
Pozz 
Jucer sam od 11:30 am do 5:30 pm provela u vrtu. Tako istegla nozne misice… Danas boli i hodat po kuci, i presaviti se uzasno boli.
Bolje je danas.
Dobar vam dan
Dobar vam dan
Mislim da cu morat primiti inekciju za alergiju. Lose je podnesem, ali nista drugo sto imaju u ponudi meni ne pomogne
Inekcija mi bude zastita za cijelu godinu.
Lijep cam dan
Inekcija mi bude zastita za cijelu godinu.
Lijep cam dan
Pijem Benadryl, pa samo spavam.
Lijep dan vam zelim
Lijep dan vam zelim
Dobro vece
I tebi, @Peace 
Samo da kažem
... Primila sam 2 doze cjepiva, početkom ljeta. Što zbog zaštite, što zbog toga da si olakšam prelaske granica. Pfizer. Nikakve simptome nisam imala i mislila sam, da primim i treću. Fakat, nisam tip koji vjeruje u nekakve teorije zavjere i te gluposti ali... Nikad nisam bila ovoliko, često bolesna/prehlađena. I to s temperaturom. Od ljeta, evo već 4.put. I svaki put, napravim bar 2 testa. Negativan, naravno.
Možda je samo, do mene
Samo da kažem
Možda je samo, do mene
Hmm, moze biti i do cjepiva Dezire. Dosta mi je ljudi pricalo da ima neke promjene, neki na bolje.
Drugarica zivi sa alergijom, na dosta hrane. Uvijek je patila od osipa. Ne smije doci u kontakt s mnogim sredstvima za ciscenje, a ni rukavice za zastiti ne podnese.
Poslije injekcija (mislim da je i ona uzela pfizer) nikad joj se osip vise nije pojavio.
Mama mi jucer govori o nasoj komsinici koja je stalno patila od sinusa.
Nesto se desilo i poslije injekcija vise taj problem nema.
Probaj hranom da pojacas imuni sistem.
Sad se evo mislim, i moja kcerka je cesto bolesna, i ona je primila dvije pfizerove. Ali ona dosta putuje. A cini mi se i ti cesto negdje odes.
Moze biti i promjena zraka, a i putovanje umara.
Probaj sebi bar sedmicno cijediti sok od mrkve, cikle, gingera, jabuke, limuna… gingera stavi da ga bas osjetis.
Napravi toga za dva dana da imas. I tako svake sedmice.
Kcerkica moja kad od nekud dodje, razboli se. E pred put u Kanadu i poslije pila je ovaj sok, i tada jedino nije bila bolesna.
Drugarica zivi sa alergijom, na dosta hrane. Uvijek je patila od osipa. Ne smije doci u kontakt s mnogim sredstvima za ciscenje, a ni rukavice za zastiti ne podnese.
Poslije injekcija (mislim da je i ona uzela pfizer) nikad joj se osip vise nije pojavio.
Mama mi jucer govori o nasoj komsinici koja je stalno patila od sinusa.
Nesto se desilo i poslije injekcija vise taj problem nema.
Probaj hranom da pojacas imuni sistem.
Sad se evo mislim, i moja kcerka je cesto bolesna, i ona je primila dvije pfizerove. Ali ona dosta putuje. A cini mi se i ti cesto negdje odes.
Moze biti i promjena zraka, a i putovanje umara.
Probaj sebi bar sedmicno cijediti sok od mrkve, cikle, gingera, jabuke, limuna… gingera stavi da ga bas osjetis.
Napravi toga za dva dana da imas. I tako svake sedmice.
Kcerkica moja kad od nekud dodje, razboli se. E pred put u Kanadu i poslije pila je ovaj sok, i tada jedino nije bila bolesna.
Kako je lijep dan kod mene
Pozdrav vama koji svratite danas
Pozdrav vama koji svratite danas
Pozz 
Prevarim se nekad i pojedem nesto za sehur, i ma kako malo bilo, vazdan me muci.
Najlakse ispostim na casi vode.
Lijep vam dan
Najlakse ispostim na casi vode.
Lijep vam dan
Srecni ste ako vas ne muci nikakva alergija.
Za veceru ja cu nesto da skuham, rodica ce nesto, pa cemo skupa kod nje iftariti.
Cuvajte se
Za veceru ja cu nesto da skuham, rodica ce nesto, pa cemo skupa kod nje iftariti.
Cuvajte se
Kakav je dan kod mene
Sto se mene tice ni u raju ne treba biti ljepse
Dobar dan vam zelim
Dobar dan vam zelim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-