Jubileji
Re: Jubileji
Mislila sam ga nakuditi 
A i liči malo 
I ovo je za pohvaliti se..
Danas je godina dana od kada se družim sa vama na forumu.
U zdravlje..

U zdravlje..
E sretna ti godisnjica onda 
Skitnice Ž 
Hvala vam djevojke.. 
31001 post.. 
A da nisi možda trebao biti ti . 
Potrudi se da budeš na 33333.
Potrudi se da budeš na 33333.
Eto .. preslo se 35000 postova... 
Prije svega, sorry što me nema, puno toga me okupira...
Nadam se da ste mogli i bez mene ovo vrijeme (trudiću se da ne budete više, barem ne ovako dugo :P )
Uglavnom, bliži se druga godišnjica i iako mi je za vrijeme dok nisam dolazio na momente padalo na pamet da mi se ne isplati obnavljati zakup domene narednu godinu, time bi se ova priča i okončala. Zbog vašeg truda i posvećenosti ovom forumu, kao i zbog mog, bez preuveličavanja - silnog truda koji sam uložio da ga sam napravim (iako sam potpuni laik za ove stvari bio zbog čega nije nimalo lako bilo), odlučio sam da ni sad a ni ubuduće, ne dovodim u pitanje njegovu budućnost. Pa ni u vidu misli koja mi proleti kroz glavu.
Eto, čisto da znate, Pustopoljina će uvijek biti ovdje
Nadam se da ste mogli i bez mene ovo vrijeme (trudiću se da ne budete više, barem ne ovako dugo :P )
Uglavnom, bliži se druga godišnjica i iako mi je za vrijeme dok nisam dolazio na momente padalo na pamet da mi se ne isplati obnavljati zakup domene narednu godinu, time bi se ova priča i okončala. Zbog vašeg truda i posvećenosti ovom forumu, kao i zbog mog, bez preuveličavanja - silnog truda koji sam uložio da ga sam napravim (iako sam potpuni laik za ove stvari bio zbog čega nije nimalo lako bilo), odlučio sam da ni sad a ni ubuduće, ne dovodim u pitanje njegovu budućnost. Pa ni u vidu misli koja mi proleti kroz glavu.
Eto, čisto da znate, Pustopoljina će uvijek biti ovdje
```````````````

.............................................................................................
Hvala ti Vjetre
Meni je lijepo s ovim ljudima, ti si nam to omugucio.
Hvala i svima koji niste odustali
Meni je lijepo s ovim ljudima, ti si nam to omugucio.
Hvala i svima koji niste odustali
Nije baš da nije bilo momenata da nisam pomislila da će se ugasiti. Eto drago mi da ide dalje, ako ništa zbog kaladonta, kojeg ignorišete

Vjetroviti evo pusa
Vjetroviti evo pusa
Sad vidjeh da će ovaj mjesec dvije godine da sam tu
Kad proleti vrijeme
Kad proleti vrijeme
Sto bolan ne kazes, znas da nasim ljudima pare nisu problem, osim ako nisu dijaspora. 
The sun.. is already down!
Nikad nije kasno za promijeniti se i popraviti stanje na bolje.
The sun.. is already down!
Prije 2 godina sam vam se pridruzila..,
Drugi rodjendan pa neka mi je sa srećom..
zasluzen buketić..