Samo da kažem
Re: Samo da kažem
ono. dodjite . nestatche...Iz kompanije Bingo se oglasili u jeku napada na Ukrajinu i otvoreno poručili zabrinutim ljudima: “Imamo dovoljne zalihe osnovnih životnih namirnica”
.............................................................................................
Skoro smo isli na neku veceru u restoran, povodom necijeg rodjendana.
I danas mi dodje kazna za parking, za 3 sata $80,00.
Bezveze mi od organizatora da ne upozore ljude da sav parking oko restorana ne pripada restoranu
I danas mi dodje kazna za parking, za 3 sata $80,00.
Bezveze mi od organizatora da ne upozore ljude da sav parking oko restorana ne pripada restoranu
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Skuplja vec sto mozes i zamisliti, muz je zbog nje odbio taj dan neki posao, tako da je ta vecera u konacnici nas kostala par stotina.
Nisam zalila, ali ovo sad mi je bas krivo.
Nisam zalila, ali ovo sad mi je bas krivo.
hm . zbilja nezgodna situacija.... ipak.. ako je restoran na ulici gdje se placha parking. trebao je neko upozoriti i na tu situaciju... 
.............................................................................................
Na glavnoj ulici u gradu. Iza ima neki parking, ali ocigledno nije njihov.
Pozz 
Pozz
Ovdje opet snijeg
Ovdje opet snijeg
Najavili mi se gosti. Ne mogu se kako treba ni branit od Zenosa

Gosti nisu pusaci. A i vrijeme idealno pa smo vani sjedili.
Jucer pogledah neku emisiju na youtubu, covjek iz Kaknja, negdje od Kraljeve Sutjeske, pravoslavac, sam ostao u selu. Ima 50 god i nije ozenjen, a ima jos - 300 ovaca, tri krave, troje teladi, 50 kokoski, starog oca i imao majku koja je 12 god bila invalid. On kuha i cisti, namjeruju svu stoku, kad to zavrsi cijepa drva, radi oko baste, pravi sir, susi meso…
Hoce kafu snimateljima i melje je na rucni mlin.
I veseo, rumen, nasmijan. Nema prituzbe ni na sto, ama bas ni na sto.
Hoce kafu snimateljima i melje je na rucni mlin.
I veseo, rumen, nasmijan. Nema prituzbe ni na sto, ama bas ni na sto.
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Srećan praznik svim ženama.
Mada ja Vama želim da ste cele godine srečne, okručene veselim osobama, da cele godine budete u centu nečije pažnje a ne samo ovaj dan.
Mada ja Vama želim da ste cele godine srečne, okručene veselim osobama, da cele godine budete u centu nečije pažnje a ne samo ovaj dan.
Legal Alien
bakterijasmarsa wrote: ↑Tue Mar 08, 2022 9:38 pmSrećan praznik svim ženama.
Hvala ti
Vratila se kcerkica iz Kanade, i kaze mi da su Kanadjani mnogo ljubazniji od Amerikanaca. Salila se malo na svoj racun pa kaze - osjecala sam se ko rednek mama
A i ona je zbilja slatka i ucitiva, sad mogu misliti kakvi su oni.
I hrana im je, veli mi, ukusnija. I sve su mjere ko evropske, i gorivo ide po litru, tem se mjere u celzijusima, sve, sve… I kaze da je sreca sto je vakcinisana, bez toga ne bi mogla nigdje uci.
Pitam za modu
E to, kaze, ne mozes mama znati preko zime. Dugi kaputi, kape, cizme, mnogo slojeva ispod kaputa.
Ni ona tu nije mislila o outfitu, vec samo da je toplo.
Bas joj se dopala. Kad sam rekla da smo mi mogli birati izmedju Kanade, Amerike ili Australije, ona rece da ne bi bila greska ni da smo Kanadu izabrali.
Jedino se malo mozda tesko nositi sa hladnim zimama.
Mi na jugu cak nemamo ni tako kvalitetne zimske opreme. Ona je morala kupovati posebno obucu (da ne propuusta vodu) i odjecu za ovaj izlet.

A i ona je zbilja slatka i ucitiva, sad mogu misliti kakvi su oni.
I hrana im je, veli mi, ukusnija. I sve su mjere ko evropske, i gorivo ide po litru, tem se mjere u celzijusima, sve, sve… I kaze da je sreca sto je vakcinisana, bez toga ne bi mogla nigdje uci.
Pitam za modu
E to, kaze, ne mozes mama znati preko zime. Dugi kaputi, kape, cizme, mnogo slojeva ispod kaputa.
Ni ona tu nije mislila o outfitu, vec samo da je toplo.
Bas joj se dopala. Kad sam rekla da smo mi mogli birati izmedju Kanade, Amerike ili Australije, ona rece da ne bi bila greska ni da smo Kanadu izabrali.
Jedino se malo mozda tesko nositi sa hladnim zimama.
Mi na jugu cak nemamo ni tako kvalitetne zimske opreme. Ona je morala kupovati posebno obucu (da ne propuusta vodu) i odjecu za ovaj izlet.
Ljubazniji nisu... ok... jesu..... niko me nije krao u samoposlugama kao u Kanadi..
Kako je moguce da te neko krade u samoposlugi?
Na koji nacin su te krali?
Na koji nacin su te krali?
pricha glusposti s tobom , i dva puta skenira proizvod
koji olosh.... uglavnom, lijepo mi je bilo . imaju dobrih pekara, pijace jako dobre.. ali, higijena nije kao u Americi. wc , ulice..... mall -- ovi
Svima i svugdje se moze desiti da im negdje dva puta istu stvar sceniraju. Jednom sam i sama sebi scenirala dva puta istu stvar.
Nije to odraz nepostenja. Ljudi smo, pogrijesimo.
Nije to odraz nepostenja. Ljudi smo, pogrijesimo.
Ejh, to si garant sad smislila da budes uvjerljivija
Za kratko vrijeme potrefila na istu kasierku… Nije nemoguce doduse.
Nije nemoguce ni da te namjerno pokusala pokrasti, ali opet ne treba drzavu ocijeniti prema jednom nemilom dogadjaju.
Razumijem te, nije svima isto lijepo.
Za kratko vrijeme potrefila na istu kasierku… Nije nemoguce doduse.
Nije nemoguce ni da te namjerno pokusala pokrasti, ali opet ne treba drzavu ocijeniti prema jednom nemilom dogadjaju.
Razumijem te, nije svima isto lijepo.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6621 Views
-
Last post by Vanilla
-