Samo da kažem
Re: Samo da kažem
.. doshle u snu.... okupirale te..
.............................................................................................
Ma ljepota kao i spol nemaju veze s tim da li ce neko vrati.
A i to vezano za zaradu je relativno. Nije rijetkost da se i zene drugacije postavljaju u tim situacijama.
The sun.. is already down!
Malo se slazemo. Mozes misliti
A ljepota moze imat veze s nekim stvarima. Lijepa ce zena npr padati u veca iskusenja. Pitanje je sta ce da je sacuva jednom kad ohladi ljubav spram njenom partneru.
Dobro je imati vjeru u Boga. Vjerujem da samo to i moze.
Ne ureklo se kako dobro spavam u zadnje vrijeme.
Da sam od cega premorena, mislila bi da se onesvijestim od umora.
A ureklo se kako mi ide muz na nerve zadnjih dana
Ne znam sta se nekad desi
Ali izgleda da se svima desi, vec svi sute… Ono kad nece niko priznati, necu ni ja.
A sta dobijes i kad priznas
Da sam od cega premorena, mislila bi da se onesvijestim od umora.
A ureklo se kako mi ide muz na nerve zadnjih dana
Ne znam sta se nekad desi
Ali izgleda da se svima desi, vec svi sute… Ono kad nece niko priznati, necu ni ja.
A sta dobijes i kad priznas
A meni mama sad poslala poruku da je daidza umro
Imo je 82 god, navodno je imo coronu. Prvi put u zivotu je pio tablete.
Bio je visoko pozicioniran u jednom vecem poduzecu, organizator mnogih drustvu korisnih projekata, predvodio mnoge udruge, imao jake veze, zaposlio mnoge ljude.
Zivio i umro u kosulji, mama mi kaze. Prosto nije htio lezati ni na smrtnoj postelji neuredjen. Uvijek uredno osisan, obrijan, pedantan, vitak. Nevjerovatno koliko se kretao.
I nikad se nije zanimao drugim ljudima, dok su se svi ostali zanimali kako on zivi. A on je bas zivio ispunjen zivot.
Imo je 82 god, navodno je imo coronu. Prvi put u zivotu je pio tablete.
Bio je visoko pozicioniran u jednom vecem poduzecu, organizator mnogih drustvu korisnih projekata, predvodio mnoge udruge, imao jake veze, zaposlio mnoge ljude.
Zivio i umro u kosulji, mama mi kaze. Prosto nije htio lezati ni na smrtnoj postelji neuredjen. Uvijek uredno osisan, obrijan, pedantan, vitak. Nevjerovatno koliko se kretao.
I nikad se nije zanimao drugim ljudima, dok su se svi ostali zanimali kako on zivi. A on je bas zivio ispunjen zivot.
Pa ni jednoj osobi se nije lako izboriti sa prijekorom i prigovaranjem, bilo verbalno ili nekim drugim pokazateljem i promjenom u ponasanju.Peace wrote: ↑Thu Feb 17, 2022 8:33 pmMalo se slazemo. Mozes mislitiIstina je, mogu se zene s velikom zaradom stavljati u tu poziciju da on ne umije da se s tim iznese. Jos je mnogo muskaraca koji se ne znaju nositi ni sa jednakoscu, da ne pricam ako je ona dominantnija.
A ljepota moze imat veze s nekim stvarima. Lijepa ce zena npr padati u veca iskusenja. Pitanje je sta ce da je sacuva jednom kad ohladi ljubav spram njenom partneru.
Dobro je imati vjeru u Boga. Vjerujem da samo to i moze.
Vi zene imate daleko vecu tendenciju da se mijenjate ovisno od visine statusa. Nama muskarcima su generalno pare manje vazne nego vama.
Zato i ne znam sta se i zasto se tu od muskarca ocekuje da se s necim nose. Ne bi se ni vi nosile da se mi ponasamo kao vi.
A i tu ravnopravnost niko za dunjaluka nije uspio definisati i objasniti kako treba. Muskarac i zena i nisu isti i to treba svako da zna i da prihvati. Dovoljno se pogledati u ogledalo za pocetak, pa onda dalje promisliti i niko se ne bi opterecivao tim budalastinama.
Ljudi su previse besposleni, i previse je struka i studija izniklo koje sluze za prodavanje magle, a zapravo se nista ne radi osim prosipanja iz supljeg u prazno.
Pa status, ili mjesecni dohodak, vecinu ce promijeniti. Ne nuzno na gore.
A kad zena zaradjuje mnogo, pretezno je tome predhodio trud, borba, edukacija. Ja znam takvih, ali vidim da ni jedna od njih se ne bi spustala tako nisko da njemu to prigovara. Previse su kulturne za takvo sto.
Ali hrane taj osjecaj nezavisnosti, stav - mogu te pustiti u svoj zivot, ali i ne moram, jer ne mozes mi donijeti nista sto vec i bez tebe ne mogu imati.
A muskarac se voli osjecati potrebnim. Skoro sam negdje citala neke savjete za uspjesnu vezu. Pa kazu tu - pitajte nekad vase muskarce cak i u vezi stvari koje znate same obaviti, jer oni to trebaju.
A kad zena zaradjuje mnogo, pretezno je tome predhodio trud, borba, edukacija. Ja znam takvih, ali vidim da ni jedna od njih se ne bi spustala tako nisko da njemu to prigovara. Previse su kulturne za takvo sto.
Ali hrane taj osjecaj nezavisnosti, stav - mogu te pustiti u svoj zivot, ali i ne moram, jer ne mozes mi donijeti nista sto vec i bez tebe ne mogu imati.
A muskarac se voli osjecati potrebnim. Skoro sam negdje citala neke savjete za uspjesnu vezu. Pa kazu tu - pitajte nekad vase muskarce cak i u vezi stvari koje znate same obaviti, jer oni to trebaju.
U danasnje vrijeme.. zenama je stoshta dozvoljeno ..mada i ne da su za to i sposobne... Peace. ako gledsh CNN. navala zena. prosto mi neobichno kad vidim mushkarca..
alnaliticharke..
Slicno i kad je Obama bi o predsjednik. opet bila navala.. afroamerikanaca..
.
A da neche pokazato moch..( da su uspjesnije/ uz to u braku ) hoche i te kako. puno izrazajnije od mushakarca...
Slicno i kad je Obama bi o predsjednik. opet bila navala.. afroamerikanaca..
A da neche pokazato moch..( da su uspjesnije/ uz to u braku ) hoche i te kako. puno izrazajnije od mushakarca...
.............................................................................................
Pozz
Bas nisam navikla tipkati sa telefona. Trenutno sam poslom na putu pa nemam izbora.
Bas nisam navikla tipkati sa telefona. Trenutno sam poslom na putu pa nemam izbora.
A sve to ne prethodi uspjesnosti muskarca?
Isto tako, ni zena muskarcu ne moze donijeti nista sto vec nema. Previse se bespotrebno forsira ta nezavisnost.
Biti bespotreban je i bolje, manje briga, lakse se rijesi i razvod. :mrgreen:
Isto tako, ni zena muskarcu ne moze donijeti nista sto vec nema. Previse se bespotrebno forsira ta nezavisnost.
Biti bespotreban je i bolje, manje briga, lakse se rijesi i razvod. :mrgreen:
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
rano jutros rodio se i treći junak.bakterijasmarsa wrote: ↑Fri Feb 18, 2022 6:04 pmRodila su e dva dečaka ove godine. Svakog časa čekamo i trećeg.
Legal Alien
Nek su ziva i zdrava djecica, i da budu zasticena od svih budalestina koje haraju svijetom.
Djeca su uvijek velika radost

Jutros me prijateljica probudila, da dodjem na kafu. Vratila se skoro iz posjete Svedskoj i Norveskoj.
U Svedskoj kaze ne bi zivjela kad bi sve besplatno imala. Uvijek neka magla i kisa, i ostaje ti nesto po odjeci od te kise, veli mi. I nekakav tezak zrak.
A za Norvesku, u Oslu je bila, kaze da je prelijepo. Uredjeno, cisto, ljudi su jako kulturni, svi znaju engleski, djeca fino vaspitana, tako da jos uvijek ustaju starijim u busu, gradski prevozi tako dobro uradjeni da se svake 2-3 minute mozes ukrcat u nesto, i nemaju ljudi potrebe za autom u gradskoj zoni, nema nikad guzve, auti koje vidis po cestama su uglavnom sluzbeni.
I kaza da skoro i nemaju uvoza, sve domace, da je voda na cesmi dobra, da je hrana ukusna. Ali i da je sve preskupo.
I ja skontah - znaci bolje od Amerike?
Oh ne ne, kaze, Amerika je Amerika.
Njima je, rece mi jos, preskupo da kupe brand, mnogo im je jeftinije da kupe avio kartu do USA i ovdje sebi kupuju kvalitetnu odjecu.
A na prelasku granice iz Svedske u Norvesku, radili su brzi test, rekli su im da imaju coronu i poslali ih 7 dana u hotel s pet zvjezdica. Jos jedan par indijaca je poslat. Niko nije imao ni jedan simptom. Ni svi ostali gosti s kojim su kasnije stupali u kont. u hotelu nisu imali simptome.
Tu ce doznati, da je hotel zapravo zatvoren, zbog pandemije nije dobro poslovao.
Sad jednostavno tu salju zdrave ljude s granice i naplacuju od medjunarodne zdr. organizacije.
U Svedskoj kaze ne bi zivjela kad bi sve besplatno imala. Uvijek neka magla i kisa, i ostaje ti nesto po odjeci od te kise, veli mi. I nekakav tezak zrak.
A za Norvesku, u Oslu je bila, kaze da je prelijepo. Uredjeno, cisto, ljudi su jako kulturni, svi znaju engleski, djeca fino vaspitana, tako da jos uvijek ustaju starijim u busu, gradski prevozi tako dobro uradjeni da se svake 2-3 minute mozes ukrcat u nesto, i nemaju ljudi potrebe za autom u gradskoj zoni, nema nikad guzve, auti koje vidis po cestama su uglavnom sluzbeni.
I kaza da skoro i nemaju uvoza, sve domace, da je voda na cesmi dobra, da je hrana ukusna. Ali i da je sve preskupo.
I ja skontah - znaci bolje od Amerike?
Oh ne ne, kaze, Amerika je Amerika.
Njima je, rece mi jos, preskupo da kupe brand, mnogo im je jeftinije da kupe avio kartu do USA i ovdje sebi kupuju kvalitetnu odjecu.
A na prelasku granice iz Svedske u Norvesku, radili su brzi test, rekli su im da imaju coronu i poslali ih 7 dana u hotel s pet zvjezdica. Jos jedan par indijaca je poslat. Niko nije imao ni jedan simptom. Ni svi ostali gosti s kojim su kasnije stupali u kont. u hotelu nisu imali simptome.
Tu ce doznati, da je hotel zapravo zatvoren, zbog pandemije nije dobro poslovao.
Sad jednostavno tu salju zdrave ljude s granice i naplacuju od medjunarodne zdr. organizacije.
Pozz 
Kako si Kamilice?
Ja to sve s djecom prodjem, ako sam uzela nesto novo od tehnogije.
Dobro sam hvala Bogu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6621 Views
-
Last post by Vanilla
-