Razgovori s Bogom
Re: Razgovori s Bogom
Mi smo drvo koje je u biti vječno i sve što radimo, kažemo, proizvedemo ili uništimo, samo obogaćuje Njega iz kojeg se mi onda kao drvo hranimo i time sebe obogaćujemo? I tako do naše smrti, o kojoj ne smijemo misliti kao takvoj, jer smo ustvari vječni, pretpostavljam, misleći na "život" posle života
Evo ne znam, nisam pametan
Pa ko moze biti pametan da zna.
Ova knjiga (ti zadnji odlomci su iz trece) govori puno i o reinkarnaciji, koja je zapravo kao stvar izbora. Ako dusa pozeli da se vrati i iskusi nesto novo, njoj ce ta mogucnost biti pruzena.
A sinoc sam citala dio koji govori da zapravo i ne postoji odvojenost dusa, ni jedne od druge, ni od Boga.
A sta je stvarno, ne mogu pojmiti. Ne mogu cak ni shvatoti neke dijelove ovog pisca, koji po meni jest vrlo inteligentan. Pa tako se desi da neke odlomke citam po 3-4 puta… I nista opet. Saznacemo jednog dana kad umremo. Valjda
Ova knjiga (ti zadnji odlomci su iz trece) govori puno i o reinkarnaciji, koja je zapravo kao stvar izbora. Ako dusa pozeli da se vrati i iskusi nesto novo, njoj ce ta mogucnost biti pruzena.
A sinoc sam citala dio koji govori da zapravo i ne postoji odvojenost dusa, ni jedne od druge, ni od Boga.
A sta je stvarno, ne mogu pojmiti. Ne mogu cak ni shvatoti neke dijelove ovog pisca, koji po meni jest vrlo inteligentan. Pa tako se desi da neke odlomke citam po 3-4 puta… I nista opet. Saznacemo jednog dana kad umremo. Valjda
Preletio sam okom. Mislio sam da se radi o jednoj knjizi sa tri zasebna poglavlja.
Dobro, tebi kao referenca moze sluziti. Meni na prvu, paznju privukao naslov teme.
The sun.. is already down!
Ja volim ove stvari.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies
- 140 Views
-