Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Dobro vam smrznuto jutro 
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Dobro jutro Ina.
Pozdrav i ostalim
Pozdrav i ostalim
It je sve nadmašila po tom pitanju..Peace wrote: ↑Mon Jan 24, 2022 6:09 pmOvdje jos nisi ljudi pod tim pritiskom. Inace Evropa je mnogo vise “stezala” vec Amerika.
Mada me i ne čudi poslije svega..
Tetak moj, 77 g. je operisao prostatu prije nekih mjesec i po.
Poslije toga vise nije bio dobro, vukao je, da bi prije nekih 12 dana zavrsio u bolnici. Proveo je 5-6 dana, i pusten je kuci, vidno slabiji vec sto je otisao. Znaci svaki dan od operacije bio je slabiji i slabiji. Nije ovih zadnjih dana jeo ni ustajo iz postelje. Sinoc su ga odvezli u hitnu, ostavili su ga u bolnici, i danas je umro.
Stavili su ga na listu ljudi koji su danas umrli od corone, i poslat ce ga kuci u vreci
Poslije toga vise nije bio dobro, vukao je, da bi prije nekih 12 dana zavrsio u bolnici. Proveo je 5-6 dana, i pusten je kuci, vidno slabiji vec sto je otisao. Znaci svaki dan od operacije bio je slabiji i slabiji. Nije ovih zadnjih dana jeo ni ustajo iz postelje. Sinoc su ga odvezli u hitnu, ostavili su ga u bolnici, i danas je umro.
Stavili su ga na listu ljudi koji su danas umrli od corone, i poslat ce ga kuci u vreci
juce bijo sa babom kod nane sa mamine strane tamo u pazaru i komsija joj nabaco snijeg sve na kapiju, nismo mogli da udjemo s autom u dvoriste. stari uze naninu lopatu i onaj mu snijeg baci na balkon
klosar misli ona sama tu i moze da je maltretira
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
.............................................................................................
ovo je bilo da ga upozori da ne pravi opet istu gresku 
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
.. a, sto ga ne natjera,da sam izlopata na svoj balkon.. 
.............................................................................................
Ti gledo dok babo lopata?
jel to ona lopata
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
ona da lopata, ja da gledam
couple goals
couple goals
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Pozdravcic
Pece mi se povrce s teletinom zavijeno u pek i foliju. Lijepo mirise
To je za muza.
Za mene su samo zacinjeni krompir i povrce
Pece mi se povrce s teletinom zavijeno u pek i foliju. Lijepo mirise
To je za muza.
Za mene su samo zacinjeni krompir i povrce
Lijep petak vama koji se radujete petku 
Ti bi da svi ljudi budu vegani i vegetarijanci
E pa, nece da moze
The sun.. is already down!
Pozdrav
Pozvana sam na neku proslavu danas, jos nemam pojma sta cu obuci.
Pozvana sam na neku proslavu danas, jos nemam pojma sta cu obuci.
Pozz 
Istusirala se i obukla pantalone u kojim sam mislila otici, i obicnu majicu, dok sredim kosu. Dok sam to uradaila, predomislim se. Obucem suknju i jedan dzemper. U tome sam se nasminkala. Nakon toga sam promijenila dzemper. U tome sam bila nekih 5 minuta, pa sam opet promijenila dzemper. Cizme sam promijenila tri puta, torbu dva puta.
Dok sam se vozila tamo stalno sam mislila da sam umjesto tog dzempera trebala obuci jednu bijelu kosulju
I samo da znas, da nisam citala sta si mi odgovarao na temi zivimo li dobro. Tako da, ako si mi se svasta nagovorio, ko da i nisi
I samo jos da znas, sjedila sam danas s tri mlada para koji bi volili da se vrate u Bosnu
Neka, samo ti..
Dobro'e.. sta cekaju? Nek' pozure dok ljudi nisu ugasili svjetlo.I samo jos da znas, sjedila sam danas s tri mlada para koji bi volili da se vrate u Bosnu![]()
Srecem i ja stalno one koji bi te zatukli da im spomenes povratak.
The sun.. is already down!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6622 Views
-
Last post by Vanilla
-